neler yaşadığımı yazmak istemiyorum acitasyon yapmicam ama sevdiğim tek sevdiğim tek insan tek olan herşeyim evli annemle konuşurken anne evlenmek istemiyorum çünkü onu kalbimden atamıyorum dedim..
kızım o evli dedi yuva yıkma dedi , bende anne kalbime söz geçiremiyorum ama asla yapmam dedim ve ona yazmıyorum hiç bir şey 😕 yapmıyorum ama ona benzeyen insan olunca veya feminen bir erkek tanıyınca şans vermek istiyorum sonra da kendime çok kızıyorum ama sevdiğim insanı da manyak gibi seviyorum acı çekiyorum ama kimse anlamıyor hani eskiden ortalığı ayağa kaldırıyordum ama artık duruldum içime atıyorum babam da baba ben bekar öleceğim dedim , oda kızım ne yaparsan yap gururumsun dedi çünkü oda onu deli gibi sevdiğimi biliyor vs bilmeyen de kalmadı zaten ama evli allahım onu sonsuz mutlu eylesin ve içimdeki ateşi asla öğrenmeyecek bilmeyecek ama üzülüyorum ya..
kıymet bilmeyen birisi ile evli, parası için ona kendini yamayan biriyle evli, kızın suratı dokuz karış ve sevdiğimin annesi vefat etti biz ailece kahrolduk dualar ettik hata rüyam da cenazesine bende katılmıştım ama bu kadın onu aslında hiç haketmiyor tabi beni halkediyor demiyorum ama üzülüyorum ya.. ben onun uğrunda neler neler nelerden geçtim şu an bile gözüm yaşarıyor ama o değer bile görmediği ona aşık bile olmayan ruh gibi insanla ömrünü heba ediyor..
işkence 😫 çekiyorum kendimi çok seviyorum, kendime hayranım beni görenlerde hemen aşık oluyor ama onu sevdiğim bağrıma bastığım gibi kimseyi yerine koyamıyorum bu yüzden de karar verdim, artık kimseyi yara bandı 🩹 yapmicam , bana huzur verenle de olmicam çünkü başka tende başka birini hayal etmek istemiyorum bile bile lades diyip kendimi de ateşe atmak istemiyorum ama beni mahalle den hala seven birisi var çok acı 🥵 çekiyor oda bensiz yapamıyor ona da ben üzülüyorum..
evlenmek derdinde değilim ama sevdiğim başka sevenim başka? Allah beni neyle imtihan ediyor siz cevabını biliyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer