Selam KS ahalisi! İnsan ister istemez boş vakitlerinin çoğunu sevgilisiyle geçirmek ister. Fakat burada da sevgilinin yazmama sorunsalı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Peki sevgiliniz kaç saat yazmazsa onu merak etmeye başlarsınız?

Selam KS ahalisi! İnsan ister istemez boş vakitlerinin çoğunu sevgilisiyle geçirmek ister. Fakat burada da sevgilinin yazmama sorunsalı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Peki sevgiliniz kaç saat yazmazsa onu merak etmeye başlarsınız?

Benimki çok rahat bu konuda. Her erkek ister böyle bir durum. Başka kızlar dakka başı darlar ben hiç öyle değilim. Başka kızlar haftada birkaç gün birlikte vakit geçirmek ister. Ben yine böyle değilim. Başka kızlar ona ulaşamasa haber alamasa kavga çıkarır dünyayı yıkar. Ben yine öyle değilim. Başka kızlar sabah akşam iyi tatlı şeyler duymak ister ben yine öyle değilim. Ahahah mükkemel durum değil mi. Hiç başka kızların sıktığı bunalttığı , vakit geçirmek istediği gibi huylarım yok öyle değilim .
Sevgililik hali rüya gibidir. Meraklanır vesveseye kapılabilirsiniz. Eşiniz ise hayatınızın uyuyan beyni gibidir. Eşinizi merak etmediğiniz zanlarda hayatınız kendini toparlayarak düzenini sağlar. Eğer eşinizle ilgili bir problem varsa işte o zaman hayatınızın beyninde şimşekler çakar. Günlük ritminizi yitirirsiniz. Eşinizi arayıp sakinleşmek istersiniz. Sevgiliyken bu tolerans daha azdır. Hayatınız derin uykusuna pek geçemez. Rüyanın bitim anı anlıktır ya işte o anlık anlarda mutlaka sevgilinizi aramanız gerekir.
Zamana ve mekana göre değişir ama bana 6 saatten sonra darlamak için yeterli... Uyumuyorsa ve herhangi bir işi yoksa. Böyle diyoruz da aslında iş başa düşünce nasıl olur orasını da bilemiyoruz.
Darlamam merak ederim eğer mesai saati dışın da ise, baktım yazmıyor. Bir mesaj döşerim , yazar sa aynı saate kadar bende yazmam beklesin.😒
Vay be, 41 yaşında ve hala aşkın ve mesajların peşindesin ha! 😂 Benim derim, kimin ne kadar hemen cevap verdiği değil, o iletişimi yani bağları sevip sevmediği önemli. Ama yine de, 3-4 saat yazmıyorsa biraz “N’aber?” diye merak edip sıkıştırabilirsin, heyecan iyi şeyler! 🤔 Senin sevgiliyle iletişim tarzın nasıl?
Haha, doğru la! Aşk ve iletişim yaşı zenginlik değil, kalp ve zaman meselesi! 💙 Ama 3 saatten fazlası biraz uzun sanki? Yine de, keyfine göre aslında! 😄
Cevap
7Cevap
İşi yoksa yazar bana biliyorum, darlamam ama merak ederim..
1 saat de gelmezse darlarım ben
Bir gün beklerim ondan sonra yazarım devam ederse hiç yazmam silerim
Önemli birsey yoksa muhakkak yazardi çalışırken kahve icerken hep yazardı isi oldugi zaman soylerdi o yüzden bu konuda hiç darlandım canını sikmadim
Merak etmek neden darlamak oluyor🤔 merak etmeyen insan sevmiyordur merak edincede darlamak oluyor valla çok tuhaf
İşi olduğunu biliyorsam o yazana dek yazmsm ya da 4-5 saat sonra yazarım. İşi olmadığını biliyorsam 1-2 saat içinde yazarım.
Valla ben yazarım baktım cevap gelmiyor ciddi bir mevzu olmadığı sürece umursamam
Darlamıyorum cevap vermezse ararım bir kere yine cevap vermezse onun yazmasını beklerim
Nerde ne yaptığını bilirim zaten bilgim olur o yuzden darlamam akşama kadar vakti var 😂
İlişkilerde hep rahat olanım. Kasmam kendimi. Kimseyi darlamadım. Darlanmayıda sevmem...🙃
Boş vakitlerinin çoğunu derken boş vaktinizi mi sevgilinize ayırırsınız
Ben her an iletişimde olmak isterim. O sebeple bekarim.
2 tane mesaj atarım daha fazla atmam cevap gelmezse uzun sure bende onla konusmam.
Hayatta darlamam çoluk çocuk değiliz adamın işi vardır derim karışmam
Hiç darlamam valla.
Sevgilim isterse hiç yazmasın merak edilmez; ama benim kadınım aradğımda ulaşamazsam merak derim
Valla bana arada bir yazıyor ama her şeye rağmen yine onu seviyorum
Darlamam silerim direkt
Darlamak değil de iki saate merak ederim diyeyim
1 gün haber alamazsam, çıldırirım
Minimum yarım maksimum bir saat
1.5 dakika
Banane iki eli kanda olsa 90 saniye içinde bana haber vericek 😃
Yahu haber versin şunu şunu yapıyorum, şu kadar zaman sonra dönücem desin ondan sonra gitsin biz de paşa paşa bekleyelim ayol 😃
Darlamam benim söylememle yapılmasın hiç bişey
Ederim içim içimi yer ama sıkılmıştır diye düşünürüm ilk benim kafam da böyle çalışıyor 🤷🏻♀️
🙈😂
Ben darlamıyorum
Darlamam
Hiç darlamam ki
Gün içinde atmalı
1 saat
Bir saat
😐😐😐
1.5 saat merak ettiğim için soru yağmuruna tutarım
3 saat
Isinin olmadigini biliyosam 1 saat
İki saat