Hamile olduğumu öğrendim ve şu an bu satırları yazarken bile ellerim titriyor… Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Sevdiğim adamdan, evet. Ama hayatım boyunca okulumu bitirmeden evlenmek gibi bir planım hiç olmadı. Kariyerimin daha çok başındayken çocuk sahibi olmak isteyip istemediğimden bile emin değildim. Bugüne kadar kariyerim için çok çabaladım.
Şu an yurt dışında yaşıyorum, ailem ise Türkiye’de. Onlara söylemek şu an mümkün değil çünkü aldırmama karşı çıkarlar muhtemelen. Fiziksel olarak da uzakta oldukları için bu durumu öğrenmeleri pek olası değil. Zaten söylemeyi düşünmüyorum da.
Kuzenim doktor. Kan testi yaptırdım, hamilesin, kesin dedi. Ama her şey yolunda mı diye sağlığın için bile olsa bakmamız gerek dedi. O an donup kaldım. Gerçek gibi gelmiyor hala. Ama ben o kadar korkuyorum ki… Kalp atışını duymaktan, onunla bağ kurmaktan, sonra da ondan vazgeçememekten.
Erkek arkadaşım çocukları çok sever. Hayallerinden bahsederken hep 3 kişilik bir aile düşledi. Bu haberi duyunca büyük ihtimalle sevinecek ve çocuğu isteyecek. Ama ben aynı duyguda değilim şu an. Hazır mıyım, bu yükü kaldırabilir miyim, bilmiyorum. Kafam karmakarışık.
Ne yapacağımı, nasıl bir karar vereceğimi bilmiyorum.
(Daha önce de yazdım demeyin… yazdım evet. Çünkü kimse gerçekten adam akıllı bir şey demedi. Ne yapacağımı hâlâ bilmiyorum.)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer