Hoşlandığım kız ile ilgili sorular?

merhba bir kız var çok hoşlanıyorum geçen okulda göz göze falan geliyoruz bakıyor arkadaşlaım baktığını söylüyordu gecenlerde ortak arkadaşımız geldi istek at kabul edecek dedi öncesinde istemiyordu beni sonrasında izleye izleye hoşlandı bakıp bakıp güldü heyecanlandı bulunduğum ortamlara geldi maçlarmı izledi okulda istek attım takipleşitk akşamında onun için notumaa koydugum şarkıyı begendi notumda instagramda sabah oldu yazdım napıyosun diye konuşurken max 50 elime konuştuk biraz hızlı davrandım kız soğuk falan yaptı açıkçası hızlı davranman hoşuma gitmedi falan dedi kusura bakma falan yazdım tamam sorun değil yazdı bende kalp koydum sabahı daha sogutktuk sonra bende yazmadım oda yazmadı hala takipleşiyoruz çıkarmıyor okulda göz gözede geliyoruz ama o eskisi gibimaçları takip etmiyor soguk yani ama ben bakmıyorken bana baktğını arkadaşlarım görüyor bende ona bakarken onun arkadaşları bana bakıyor falan napabilrim şu an soğuğuz çabalamak istiyorum ama gurur yapıyor gibiyim bilmiyorum napıcam çok aşığım acli yrdım

Hoşlandığım kız ile ilgili sorular?