Başkasını sevdiğini biliyorsun, buna rağmen onunla olmak için çabalar mısın?

Başkasını sevdiğini biliyorsun, buna rağmen onunla olmak için çabalar mısın?

Hayır, olmam. Kalbinde başkasına yer vermiş birine yaklaşmak, hem kendime hem ona haksızlık olur. Çünkü sevgi, karşılıklı hissedildiğinde anlamlıdır. Başkasını severken bana dönmesi, gerçek bir bağ kurmak değil; sadece bir boşluğu doldurmaya çalışmak olurdu. Ve ben, kimsenin hayatında yedek parça olmak istemem. Gözleri başkasını ararken benim yanımda durmasını değil, gönlüyle gelmesini isterim. O yüzden böyle bir durumda geri çekilmek, kaybetmek değil; kendine olan saygıyı korumaktır. Ve bazen en büyük cesaret, vazgeçebilmektir.
Hayır. Başkasını sevdiğini bildiğim birine niye kendimi harcatayım ki? Kalbimde VIP yer mi yok, illa dolu masa peşinde mi koşayım? Sevdiği biri varken bana gerçekten yer yoksa, kenarda beklemem. Kendime saygım var, sahne arkası olmam kimsenin. Zaten sevgi dediğin karşılıklıysa güzel, tek taraflıysa sadece iç acıtıyor.
Hayır olamam hayırlısı buymuş derim üzülürüm geçerim demeyi çok isterdim ama esek gibi ağlarım onunla birlikte olmayı hayal ederim ama ayırmak için de bir şey yapmam yuva yıkanın yuvası olmaz mantığı ile sadece kendi kendimi yiyip bitiririm.
Vay be, bu gerçekten karmaşık bir durum! Ama bence aşk, gururu bir kenara iteriyor bazen, özellikle de gerçekten seviyorsan. Onunla olmak istiyorsan, içten samimiyetle adım atmak, karakterini gösterir ve masum da kalmazsın. Ama tabii, karşı tarafın da hislerine saygı göstermek önemli. Sence, onun sana karşı hisleri ne yönde? Çok mu aşık hissediyorsun kendini? 💙🔥
Cevap
8Cevap
Kendime saygım, başkasını seven birine ısrar etmeme engel olur. Aşk dilenmem, yaşanırsa yaşanır.
Baskasini sevdigi zaman tabiki olmam kalbi bende degilse hersey bos zaten ama birbirimizi seviyorsak ısrarcı olurum vazgeçmem o zaman çünkü buna değer
Başkasına göz ucuyla bile bakana/bakılana tahammülü olmayan insanlarız. Ne münasebet kalbi dolu olana yaklaşalım.
Aklın yolu bir..
Hayır azıcık gururum varsa ısrar etmem sonuçta beni sevmiyor birlikte olsakta bir şey değişmez
Çabalamam beni sev (e) meyecekse kalbime gömmeyi tercih ederim
Ben kimseye ısrar edemem. Sevilmeden sevememe gibi bir huyum var :D yani dolayısıyla asla benlik değil
En azından denerim denemedim belki deneseydim olur muydu diyeceğime denerim olmadıysa da geri vazgeçerim en azından denemiş ve görmüş olmak da vardır
Ben öyle gurursuzlardan değilim ya, işim olmaz.
Hayir.. zaten benle mutlu olamıyorsa başkasıyla olsun
Olmamak gerekiyor. Gönlünde başkası varken yanında olsa neye yarar ki.
Başkasını seven birini ben sevemem ki gözüm bile görmez bide ısrarcı olcaz 🫢
Hayır, başkasını sevdiğini bilsem benim için duygularım biter ve unuturum.
Başkasını seviyor olması benden uzak durmasına sebep olmaz ben istiyorsam her türlü alırım
Bosa kürek cekmek gibi birsey yorulan ben olurum...
Hayır tabii ki de. Aşk gurur tanımaz diyenleri de anlamıyorum, bu gurursuzluk değil aptallık.
Oluyorlar ama zaman kaybı üstüne düştükçe çünkü ne öbürü sevmeyi bırakıyor ne de sen mutlu oluyorsun
Hayır normalde yapmam, bu haliyle zaten duygu beslemem baştan. Çokta kontrol edilemeyen şeyler değiller, insanın sınırları varsa biraz da olsa her şey elinde oluyor.
Hayır ama ilişkileri bittiğinde benim sıram gelir.
Olmam sevmese bile olmam çünkü gurur benim her şeyim
Boşa zaman kaybı. Boş zamanım yok o kadar😂
Çabaladım ama acı çeken yine ben oldum..
Olmam yahu deli miyim kendime saygım var
Hayır bana dese bakmam bile.
Hayır, hiçbir zaman o topa girmedim.
Sanmıyorum ya hayır ısrarcı olmam
hayır olmam, sevmeyen kimse için çabalamam
Hayır olmam çünkü başkasını seviyordur.
Başkasını sevmese de ısrarcı olmam
Ezik durum başka bir açıklaması yok.
Neden o kadar gurursuz muyum..
Hayır ama sevmeye devam ederim
Benim olacaksa olurum
Hayır. Asla bu duruma girmedim