Evlilik hayali kurduran erkek arkadaşım evli çıktı ve sinirlerim çok bozuk kendime gelemiyorum ya ne onerirsiniz?

Rehberinde canım kızım kişisi gördüm yigenim abim öldü amca demek baba demek bizde böyle diyodu yemedim üstüne gittim ısrarla e devletten medeni durumunu istedum göstermedi neyse. Boşandım diyoduki hâlbuki evliymis basta inkar ediyordu zorlayınca itiraf etti yurt dışı hayalim gerçekleştirmek için kağıt üzerinde evliyim dedi tabi yersen yıkıldım resmen. orada yaşama planı varmış cart curt. Beni niye kandırdın dedim o kadınla Aramızda bişi yok sende yurt dışına gelsen seni o kadınla aynı oturtcak değilim dedi ya şaka gibi. Şok oldum kahroldum ama cizgim bozmadim irtibatı kestim. Para vermiş kadına felan vermeyede devam edecekmis tabi yersen. Tatmin etmedi yani.

Kaç gündür sinirlerim bozuk. Herkesle aram açıldı. Sebebinin kendisi olduğunu söyledimde ben bişi yapmadım diyor ya şaka gibi.

Üç gün boyunca dışarda orada burada otelde kaldım hep ağladım alkol aldım kotuydum biliyordu buna rağmen düşman olsa halime üzülür ağlardı ve toparlanamiyorum ne yapabilirim

Evlilik hayali kurduran erkek arkadaşım evli çıktı ve sinirlerim çok bozuk kendime gelemiyorum ya ne onerirsiniz?