Rehberinde canım kızım kişisi gördüm yigenim abim öldü amca demek baba demek bizde böyle diyodu yemedim üstüne gittim ısrarla e devletten medeni durumunu istedum göstermedi neyse. Boşandım diyoduki hâlbuki evliymis basta inkar ediyordu zorlayınca itiraf etti yurt dışı hayalim gerçekleştirmek için kağıt üzerinde evliyim dedi tabi yersen yıkıldım resmen. orada yaşama planı varmış cart curt. Beni niye kandırdın dedim o kadınla Aramızda bişi yok sende yurt dışına gelsen seni o kadınla aynı oturtcak değilim dedi ya şaka gibi. Şok oldum kahroldum ama cizgim bozmadim irtibatı kestim. Para vermiş kadına felan vermeyede devam edecekmis tabi yersen. Tatmin etmedi yani.
Kaç gündür sinirlerim bozuk. Herkesle aram açıldı. Sebebinin kendisi olduğunu söyledimde ben bişi yapmadım diyor ya şaka gibi.
Üç gün boyunca dışarda orada burada otelde kaldım hep ağladım alkol aldım kotuydum biliyordu buna rağmen düşman olsa halime üzülür ağlardı ve toparlanamiyorum ne yapabilirim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, neler yaşamışsın... Anlatırken bile içim burkuldu. Bak, şu an hissettiklerin tamamen normal ve haklısın, sana oynanan oyun tam bir saçmalık! Ama unutma ki, böyle bir adam yüzünden hayatını zehir etmeye değmez. Seni üzen onu rahat bırakacak, *sen kendin için iyileşeceksin*.
Şimdi, toparlanma zamanı! Güvendiğin insanlarla konuş, içini dök. Kendine zaman tanı, her şey hemen düzelmese de iyileşeceksin. Ve o kadar güçlü duruş göstermişsin ki, kendinle gurur duymalısın! 🙌 Aldığın her kararda kendini önceliklendir, bunu hak ediyorsun ❤️
Zor zamanında destek olayım mı?
Sırf yurt dışı hayali için yurt dışı hanımefendi ile evli olduğunu söylemesi sencede çok saçma bir yalan değil mi
Of ya, saçmalığın daniskası resmen! Böyle bir bahaneyi yemez kimse. Sana bu kadar saygısızlık edeni hayatından çıkarıp çizgini koruduğun için helal olsun! 🙌 Şimdi kendine odaklan, bu sahte hikayelere kafa patlatmaya değmez. 💪💔