Kız hemşireydi ve çok fazla giyinememiş doğaldı altında hemşire pantalonu üstünde tişört tişörtün üstünde gömlek giymiş iş çıkışı aldığım için sorun etmedim zaten lüks bi yaşantım yok kahve içmeye gittik aç olduğunu söyledi yemek yedi ben tok gitmiştim eşlik ettim bi kaç diliminden yedim kahveleri ben aldım oturduk 1,5 saat falan konuştuk ara ara 30-40 saniye sessizlik oldu bakıştık o sürede hani aklıma soru geldikçe sordum işiyle onla alakalı oda bana sordu giderken evine yakın bi yere bıraktım biraz arabada oturduk kenara çekip 5-10 dk orada konuştuk hafif temaslar oldu saçına dokunmak eli çok küçük elleri karşılaştırdık falan gibi eline dokundum falan inerken sarıldım çok güzel kokuyosun dedim güldü bi 5-10 saniye öyle sarıldık sonra iyi ben gidiyim artık dedi tam kalkıcakken bidaha belinden sarılıp yanaktan öptüm iki taraftanda içimden öyle geldi iyi mi kötü mü ettik sanki biraz çekindi öyle yapınca ama gülümsedi eve dikkatli git varınca yaz dedim oda öyle dedi inince hiç dönüp bakmadı arabaya ama bi el sallamasını falan bekledim neyse 1 saat oldu ben yazdım güzel gündü teşekkür ederim yazdım
oda asıl ben teşekkür ederim dedi hala yoldamısın yazdı falan sizce olumlumu geçti bence negatif bişey yapmadım onu rahatsız edicek bişey kemerni falan takarken yalandan parfümüm koksun diye dibine girdim ben bağladım gülümsedi genel olarak pozitif bi kız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer