AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
tanımadan izlenimim olmaz
Kızın ilk izlenimi çok güzel. Güneş gözlükleri ve mont ile çok şık görünüyor. Ayrıca, saçları ve makyajı da çok güzel. Çıtır bir kız olduğunu söyleyeyim
Tipinden giyinisten belli sosyal erkek çevresi çok sevgiliside olmuş belli gezmeyi eğlenmeyi seven tip uzak dururum bu tiplerden
köylü kızı aramaya başla derim o zaman hayırlı işler 👏🏼☺️
Haha magaradayim ben evet sen medeniyeti bu say hiçte köylü bulmadım giyinmeyi oturmayı kalkmayı bilen birini buldum diyecem kime ne anlaticam bilmezsin ki ama bunu seneler sonra anlıyorsun boş olduğunu daha doğrusu iş bulup ayaklarının üstünde durduğunda ciddi düşünmeye başladığında
ciddi düşünüyorum saçma sapak orada burada gezen biri de değilim fotodan bunu çıkarttın giyinip süslenmişim çok şükür kendi işimde var sçama sapan işlerde parmağım yok.
Bunu söyleyebilirdin direk köylü kızı aramaya basla dersen ne diyebilirim ki evet bu fotoğrafından bunu çıkardım çünkü bende önceden çok ortama girdim çıktım bir faydasını görmedim.. hatta senin gibi nice kızların aşk kuşko şeylerinden heba olduğunu da gördüm. Güzel eğer öyleyse sakın ol sampiyon kızma güzelsin haha
ben sadece diğerleri için dedim arkdşm var öyle ama asla anlattığın gibi değiş gezer eder ama erek cvresi yok benim gibi
Benim gibi derken senin erkek çevren var mı yok mu haha onu anlamadım. Bu arada bu söylediklerimin hepsi tecrübe İnternet nudelerle ifsalarla dolu ayrılma tehdidiyle yapıp pişman olan çok kız tanıyorum gencin yasin 18 19 en fazla 20 ben gezme eğlenme demiyorum tabi ki yapacaksın, yapacaksınız egleneceksiniz hakkınız ama kızlar biraz daha duygusaldır erkeğe göre erkek biraz nefis odaklıdır her zaman bir tık daha o yüzden diyorum bunları eskiden burada aşk fenomeniydim bunlarla ilgili de çok yazılarım var burada. şu an vereceğin her karar ileri ki yaşlarını etkiliyo unutma güzelsin güzelliğinin farkındasında ona göre çevrende daha çok sırtlan var. şu an sana yazıyorsam da denk geldiysem de boşa gelmedim bence :))
inan bir nebze dahi öyle biri değilim istemiyorum da umrumd değil kafam oturdu
Peki gözlüklü şirine 🫰
gayet bebek biri ama sanki kaşlarının rengini biraz açsan ifadeni yumuşatır gibi ya da kaşa takıntılı olduğumdan🤷🏻♀️ ahahahsh
normalde siyah değil 😂❤️🔥 boyamıştım
Hiçbir izlenim bırakmadı valla xhahahga sadece dudakları geçerli bi tık o kadar
Kimseye bağlanmayan ve ilk fırsatta terk edecek bir aura sezdim.
Dudaklar dolgun bakışlar keskin, memeler biraz küçük duruşu güzel. Yaş 20-21. Mükemmel 😄
oralcı gibi sjsjs bu kategoriden dolayı yorum ama güzel kız işte esmer tarzı var
oralcı lafını neye göre kategorize ediyorsunuz merak ettim neye bakarak
İfşa sayfalarından dolayı genelde bu tarz pozların altına oralcı ya da oralcı vs diye yazıyor da ondan dedim birde cinsel kategoridr
Cinsellikle ilgili olmayan yorumum ise aşiret kızı güzel olduğu kadar da hırcın dediğim dedik bir tip ama aside anneye çok diklenen bir tip gibi 😅
hırçınım eevt dediğim dedik ancak aşiret değil😂
Ama pirsing aşiret havası vermiş
Birde sürme olsa tam aşiret kızı olur
Elinde de silah ya da Ak-47
sürme var zaten sadece alt gözlerime sürüyotum😂
Az olmuş be o baya mısırlılar gibi sürmen lazım
Birde lilililiii de eline al silahı sık tamam
Birde altınlar yok başa çeyrekleri bağla tam Doğulu oldun
Güzel öpüşen kıskanç sevişirken hırçın. Uzun boylu esmer güçlü erkek seven tek eşli.
Kafasına göre takılan biri gibi
Şekerli parfüm kokusu🤢
knaka Allahtan ağzınıza sakız gibi bunu verdiler kız euphoria pahalı parfümler kullanıyor haberin olsun
Şekerli euphoria 🤢
👏🏼😁😁
Sinsi sinsi bakıyor
tehlikeli
yok beee
Sen misin bu 😃
Dişil enerji yüksek
Fırtına öncesi tsunami
İstemem yan cebime koy
Para için gece geçirir
Gözlerden libido akıyor 😂
Ölee baktım bişey yok
Yüzü güzel de memişler küçük çıkmış
Piyasaya benziyor yüzü biraz
piyasayla alakası yok lütfenn!!😂
Gerçekten sadece benzettim😃 eğer öyleyse lütfen söyle doğru mu bildim
Yatakta panter olur sankii 😅😋
Çok iyi s@kso çeker gibi geldi
Onu arzuluyorsun sanırım...
kimi
Diğer taraftan yazar mısın önemli.
yazdım
Güzel oral yapar
neye göre bakarak söylediniz
Dudaklar... Ayrıca ilk intibam da o şekilde. İştahla, farklı teknikler uygulayarak oral yapan biri gibi tasvir ettim:)
Minyon ve yüksek..
163
Tamam minyon sayılır bana göre?
Kışkırtıcı
naısl yani
Bakışlar
Marjinal ve yüksek libido
Kezban
seni merak ettim ama simdi 😂
Tiky
Çok güzel vücudu var ve gözleri güzel
Beğendim tam benim kalemim