Gizli Üye(30-35)+1 yılBu başlık fazlasıyla ilgimi çekti ve bütün yorumları tek tek okudum. Çünkü bende tam boyle bir ikilem içindeyim napacagımı bilmiyorum ama atmıcam ilk adımı falan. Bakın kızlar burada 100 küsürün üzerinde erkek yorum yapmış ve şu an sanal ortamdayız. Dolayısıyla yok kız için cesur derdim özgüvenli derdim evlenme teklifi ederdim falan hikaye. Yorumların çoğu bu yonde. Eğer kız güzelse erkekler gerçekten belki bunu bir fırsat olarak görür ve kabul eder. Ama inanın bana kız normal ya da çirkin biriyse okey masalarına meze olur. Kezban olur hafif olur ucuz olur. Yani aslında güzellikle değil kız adım atarsa cidden hafif olur. Tabi ki istisna erkekler vardır ama onlarında illaki lakayit bir arkadaşı vardır. Yapmayın kızlar pası verin golü onlar atsın. Atmıyorsa yapcak bişey yok bende o durumdayım şu an bekliyorum
72 Yorumla
Soran+1 yılGözlerimi yaşarttın be gizli. Eig'i hakettin.
Soran+1 yılEig verilmiş lakin sende haklısın yani
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk adımı bile aydan bekleyen beyin kıvrımı olmayan kızlardan iyi oldukları kesin😂
172 Yorumla
Soran+1 yılEig'i hakettin tombik kedi :D
- +1 yıl
Teşekkurler gizlii😊
+1 yılRomantizm ve Seksi bir arada yaşamak düşüncesindeyse buyursun gelsin. ;) Her erkeğin ve her bayanın duygusal anlamda doyuma ulaşma ihtiyacı olduğu gibi, cinsel anlamda da doyuma ihtiyacı vardır. Bu açlıkları tokluğa ulaştırmaksa niyet hemen kabul ederim. ;) Bir çok bayan duygusal anlamda tatmin olduktan sonra cinsel anlamda karşısındaki erkeği tatmin etme noktasına gelince geri adım atıyor; hiç dürüstçe değil, hiç adil değil. Narsist olmayın hanımlar. Erkeklerin de dudaklarınıza, yanaklarınıza, gerdanınıza, ellerinize, bacaklarınıza, göğüslerinize, vajinanıza ihtiyaçları var.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Cesur olduğunu düşünürüm ve bu aşırı hoşuma gider :)
222 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. düzgün , samimi ve kararlı şekilde atıldıysa o adım bana, onur ve saygı duyar ve şans veririm ciddi şekilde..
100 YorumlaIlk adimi atan erkek hakkinda " niyeti bozuk " diye dusunmek ne kadar sacmaysa , ilk adimi atan kadin hakkinda da " hafif kız " diye dusunmek eist miktarda saçmadır. Ilk adimi atan kisi hangi taraf olursa olsun bu o kisinin olasi iliskiye verdigi degeri gosterir ve ayıp ta degildir. Sonucta karsi tarafa " sevgi" nizi soyluyorsunuz. Kabul ederdim , en azindan bir fincan kahve içmekten hicbir zarar gelmez. Yakin zamanda ben de birine duygularimi soyledim, " erkek arkqdasim var" dedi daha sonra ilgisini artirdi ama bir kez daha psikolojik olarak yikilmak istemedigim icin 2. kez yanina konusmaya gitmedim
00 Yorumla
+1 yılBır adım onde kızdır fakat, bunu her erkege yapmamalıdırlar affadersınız ama kıcı bası ayrı oynayan tıplerde cok..
Peygamberımız (s. a. v) ılk hanımı bır arkadasının vasıtasıyla haber yollamıstır kendısıne mesela.. Hassas konular bılmıyorum 14 Subatta yakın :)))30 Yorumla
+1 yılSecici olmak iyidir.. tanismaya layiksa neden olmasin.. utanilacak bisey degil
73 Yorumla
Soran+1 yılAma gel gör ki karşımıza nedense hep öküzler çıkıyor sonra da kalbimizi paramparça ediyorlar :D
Karşıdaki kişiyi iyi tanımak lazım. İlk adımı atsak ters tepebilir.- +1 yıl
Bu zaten hayattan bir kez olur.. belki iki kez.. ondada okuz denk gelirse yapacak bisey yok tabi ☺
- +1 yıl
Çoğu zaman ters tepmiyor mu ki zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında her ilişkide ilk adımı kızlar atar ama bunu ne erkek farkeder ne kız. Bir erkek bir kere bile gözgöze gelmedi kızın peşinde dolanmaz bile kız farketmese bile yanlışıkla olsada rastgele tebessüm lü bir bakışı
ya da arkadaşı ise doğal içten sevecen davranışı bir adımdır zaten erkekse bundan hoşlanır. Eğer kızı beğeniyorsa. ekstra bişey yapmaya gerek yoktur aslında ekstra bişey yapılırsa bu sefer kaçar karşı taraf
Sözün kısası ilk adımı atmadan erkek koşmaz. Hiç ulaşamayacağını bildiği şey içinde uğraşmaz bile.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eskden diyodum kızlar böyle yapmasını kasarlık falan .
Sonra düzeldim :D. Atabilir. Bence. Ama red alınca devam etmemeli.
bir kız bana açılsın %90 kabul ederim :D22 Yorumla
Soran+1 yılNeden kaşarlık olsun? Neden herşeyi erkekler bekliyoruz ki? Herşeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.
Soran+1 yılSize açılsak kasar açılmasak egolu
+1 yılİlk adımı atmak her zaman güzeldir. Başlangıçta kaybedecek birşeyin yoktur çünkü. Sadece red cevabı alınca biraz incinirsin hepsi bu. Gerçi biz incinmeye alışığız kızlar olarak, bize işlemiyor artık. :)
60 Yorumla
+1 yılcesur kız... sevdi değer verdi ki beni seçti derim... mutlu olurum gurur duyarım
eski kız arkadaşımda 2 ay beni takip ettikten sonra ilk adım ondan gelmişti... ben onun varlığından bile haberdar değildim... bir sabah geldi laf attı bana bende devamını getirdim ve arkadaş olduk... ama elimde tutamadım... şimdi her gün her saat her an ölüyorum...40 YorumlaDaha önce bir kere oldu öyle, hatta araya başka ortak arkadaşları soktu, alkasız, topluca dışarı çıktık falan. Belli etti ilgisini, illa falına bakıcam diye tutturdu, bakmasın diye bütün telveyi içtim 😁 Sonunda görüştük bir kere daha ama olmadı. İstediğini almış mı oldu nedir. Daha doğrusu benim peşinden koşmamı istedi. Ben de öyle triplere girmemesini söylerken falan bitti..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok normal birşey. İlk adımı erkek de atabilir kız da. İki tarafta bu durumu anlayışla karşılar ve cevaplar. İki tarafta asla küçük durumuna düşmez ayıplanmaz. Çünkü sevgililik ciddi bir meseledir. İlerde evleneceğiniz kişiyi seçiyorsunuz sonuçta. Hoşlanma, aşık olma belirtileri de istemsiz yapılan birşey olduğu için gayet normaldir.
20 Yorumla
+1 yılÇok olağan ve olabilecek bir şey. Her yerde kadın-erkek eşitliğini savunan kızların bu konuda da aynı düşüncede olması gerekir. Duygularını belirtmek ayıp da değil dolayısıyla C dedim. İstiyorsam gider söylerim.
40 Yorumla
+1 yılBu erkekler beceriksiz bence benim kadar cesur bir erkek göremedim hiç nedense yanı gerçi kimseye şimdiye kadar teklif etmedimde. İste her alanda cesur erkek gkremedim ben... Mesela geçenlerde yakın arkadaşımın hoşlandığı çocukla konustum bu ikisi yıllardır kanlı ve kız erkeğe sevdiğini soyleyemiyor bir turlu bende gittim çocukla tanıştim bu kızla niye düşünmüyor sun diye sordum... Çocuk aslında çok basit biri gel desem benimle buluscak yanı neyse arkadaşımın aşkı beni ilgilendirmez... Bana ters
00 Yorumlakabul ederdim çünkü hayatım boyunca hiçbir kız dan ilk adım görmedim ve ilk adımı atan kız cesurdur onlar candır asla üzülmemeliler onları asla üzmeyin beyler
40 Yorumlailk adımı attım, yine olsa yine atarım. ilk adımı atar, üzerine yürür, sonra arkama yaslanıp yapacaklarını izlerim. bir nevi vur kaç taktiği.
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi dengesize nasıl oluyor da adım atıyor diye düşünürdüm. :):
70 Yorumla Valla ben gittim konuştum ilk adımı ben attım sonra göz kırptı aradan zaman geçti bakmamaya başladı bende bakmadım noldu anlamadım 😊😀
12 Yorumla
Soran+1 yılTam bir öküzmüş :D
+1 yılcesurluk diye kabul ediyorum, fakat karşı cinsin o kız hakkında ne düşündüğü çok önemli bence (Hafif kız düye düşünen erkek gönül eğlendirmek için fırsat olarak değerlendirir)
20 Yorumlaçok hoş bi'şey kızlar teklif etmez diye bi'şey yok ki zaten siz sevince napıyorsunuz ya bizim etmemiz için dua mı ediyorsunuz
31 YorumlaNe istediğini bilen, kararlı kızı severim.
Cesur mu, hafif mi konuştukça anlarım.
Hemen ön yargıda bulunmam.30 Yorumla
+1 yılne istediğini bilen bir kızdan daha iyi ne olabilir ki :)
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilk adımı attım ve çok çok hayran oldu, özgüvenimi hala da tebrik eder. ama usulünce ilk adımı atmak gerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer benim de kafama yatan biriyse, onunla iyi anlaşabiliyorsak, teklifini kabul edebilirdim ve hoşuma da gider birinin bana teklif etmesi :)
10 Yorumla
+1 yılTabikide bir kız ilk adımı atıyorsa cesurdur. Hiç bir kız kolay kolay gururunu hiçe sayıp bir erkeğe ilk adım atmaz ki atıyorsa da helal olsun derdim.
10 Yorumla
+1 yılO kızlar kutsal, iyi bakalım. Yapmak isteyip de yapamadığım bir şeydir bu durum ama aşırı güzel. Özgüvenli duruyor :D
10 YorumlaValla ben sevdiğime atmıştım. Kabul etmemişti ama pişman değilim. İçimde tutup acaba diyeceğime rahatça davranabileyim
40 Yorumla
+1 yılSevmek tek taraflım sanki ilk o atacak diye beklersem yaşlanırım sanki ölmem ya arsız der belki ama içimde kalmaz
10 Yorumlaböyle hafif utanarak söylüyosa çok taşaklı kız derdim ama böyle lakayık çok rahat cool takılarak soylerse hafif meşrep dir tabi bence :D
10 Yorumlaİnsanlar neden adım atar içindeki duyguları bastiramadigi için tabiki öyle bisey olursa atarim. Bunun kızı erkeği olmaz duyguysa herkeste var 😇
10 Yorumlaeski sevgilim ilk adamı atmıştı ve bu hoşuma gitmişti sonra arkadaş olduk sevgili olduk ( zaten bende ondan hoşlanıyordum) ama şimdi birbirimizi seviyoruz ama bazı engellerimiz var onun içinde ayrılmak zorunda kaldık..
00 Yorumla
+1 yılErkekler ilk adimi atar ilk adim da degil bu hadsizce bir rahatsiz edis, kizlarsa beklenti icindedir beklentileri adina bisey yapmazken, bir kiz ilk adimi atiyorsa hem kiz farklidir hem de yasanilabilecekler farklidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. O kiz ne yuce bir kiz onu doguran ana ne yuce bir anadir :D jdjdjd
20 Yorumla
+1 yılHoşuma giderdi sanırım, hafif demezdim kesinlike.
Önyargılı değilimdir, görüp yaşamak en doğrusu.10 YorumlaKendimi daha değerleri hissederdim, çünkü artık hiç bir kız adım atmıyor karşısından bekliyor bu adamı, bunu göz önünde bulundurup cesaretli birisi olduğunu ve gerçekten bana değer verdiğini anlardım ve buda gerçekten hoşuma giderdi...
00 YorumlaHoşlanıyorsam ilk adimi ben bile atarim eşitlik varya hani sürekli ciglik ata ata söyledigimiz
10 Yorumla
+1 yılBebekken Ilk adımı atmasam hâlâ apaliyor olurdum bu mantıkla atarım ilk adımı
10 YorumlaKız dediğin ağır, edepli olur. Ilk adımı atmaz. Atarsa, evlilik düşünmem ancak dost olarak kalırım. Lakin, her erkek gibi asla kullanmam. Çevremde böyle kız çok. Numaralarıda var ama hiç aramam. Kendileri mesaj yazarsa, cevap yazarım o kadar.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdi bunun ağırlıkla edeplikle ne alakası var? İlk adımı atan seni sevdiğini söyleyen kız yollu mu oluyor? Evlilik düşünmem demişsin ama herşey erkekten beklenmez. Kız demek ki cesaretli biriymiş ki söylemiş. Edepsiz diyorsun da saçmalık 3 günlük dünya da neyin tribi bu?
- +1 yıl
TÜRK, ahlakıyla büyümeyen birisi yazdığımı anlıyamaz!
1. Ben yollu tabirini kullanmadım. Zira, kullansaydım yorumum kalkardı.
2. Türk ahkakına göre, erkeği tavlayan kız basit kızdır. Egeli, Ankaralı ve ya Istanbullu isen sana bu durumun normal gelmesine şaşırılmamalı. Eğer, erkek açılmıyorsa, muhakkak haklı bir sebebi vardır. Her kızla sevgili olunmaz. Sonuçta aşk ilişkisi evlenmeye kadar gidebilir.
3. Benim gurbette büyüdüğüm ülkede TÜRK ülkesi. Ama orada bile din zayıf olduğu halde, senin anlattığın kızlara edepli bakmazlar. - +1 yıl
Türk ahlakini bilemem ama Türk tarihi okusan bilirsin Türk kizlari cesurdur ozguvenlidirler ne istedigini bilirler edepsizlik degildir ilk adimi atmak sadece kendine guvenen kizlarin yaptigi eylemdir ama mademki ahlaktan bahsediyorsun sana sunu diyeyim Hz. Muhammed in de seven sevdigine sevdigini soylesin diye bir hadisi vardir
+1 yılEğer bende hoşlanıyorsam kabul ederdim cesaret ve özgüveni hoşuma giderdi. Bişeyler hissediyorsan söyleyeceksin, sonra keşke söyleseydim diyebilirsin...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. kızın tıpıne gore degısır o be canım cırkın bırı yapsa dalga gecıp gulersınız ozguven cesaret demezsınız onlara. kesınlıkle kacan kovalanır agır kızlar her zaman daha ıyıdır erkek pesınde dolanıp erkege iş atan kızdan ne hayır gelıcek allah ıcın ya :D
00 Yorumla
+1 yılerkekler kabul eder tabiki bir de hatunlar olarak bize gel :D
10 Yorumla
+1 yılEğer bu kız benim hoşlandığım kişi ise ve bana ilk adımı atıyorsa ben ona atamazken
Benden cesaretli olduğu için tebrik ederim10 YorumlaOrtalama kızların üzerinde bir yere gelir benim için, çok cesur olduğunu düşünürüm ve değerlenir benim için, eğer biraz da ilgim varsa kesinlikle bir şans veririm.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğini söyleyen insandan zarar gelmez. Hele bir kız kolay kolay diyemez zaten... Karşıma alır konuşurum. Anlamaya çalışırım, kesinlikle kötü düşünmem hafif kız demem. Ama bunu gayet adabıyla yaptığını düşünürsek... Bu arada böyle bir olay başıma gelmedi hiç :) Sadece fikrimi söyledim... Ama bence ortak tanıdık varsa ona söylet yoksa heyecan falan yaparsın kendini ifade edemeyebilirsin. Bu da yoksa mesaj ya da mail at biliyorsan aklıma gelenler bu şimdilik...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kaç kez atana rastladım ama türk kızı beceriksiz ya atamaz :D
37 Yorumla
Soran+1 yılBen olsam hoşlandığımı söylerim eğer o benden hoşlanmazsa yapacak birşey yok incinirim ama olsun :D ve bunu gerçekten sevdiğim kişiye söylerdim öyle önüne gelene değil çünkü her erkek aynı değildir bazısı seninle dalga geçer bazısı kullanır bazısı gerçekten sever öyle işte inşallah kötü birisi çıkmaz karşıma
- +1 yıl
ya başınıza taş yağsa türk kadınından bileceksiniz ayıptır be kardeşim :D
Cevap sahibi+1 yılBak kardeş ben çok denedim tecrübe ettim sohbet başlatacak kız en olmadık insanla bile konuşabiliyor. Sizden beklentimiz öyle çok büyük bişey değil bakışlarından belli olur zaten düzgün görünen giyimine dikkat eden ve gözünüze hoş gelen hoşlandığınız bir erkekle bir sohbet başlatabilin hepsi bu başlatamıyorsanız bile havadan sudan bir konu bulup konuşun direk benimle sevgili ol veya çık diyecek haliniz yok okumuş yazmış kızlarsınız lütfen işinize geldiği gibi davranmayın kız ve erkek her anlamda eşit olmalıdır kimsenın kimseye üstünlüğü olmamalı. O kaşarr derler mevzusu hikaye güvendiğin adam sana kesinlikle böyle bir kulp takmaz güven veren erkekleri de harcamayın lütfen biraz özen gösterin biraz uzunca yazdım kafanızı şişirdim ama erkeklere çok haksızlık yapılan bir konu bu o yuzden yazdım
bir konu da şu var ki erkek reddedilince üzülmezmiş de kız reddedilince sabahlara kadar ağlarmış falan inan komik buna çok güldüm hiçbir insan redddedilince oturup ağlamaz güzler geçer redddedilmeyi
Cevap sahibi+1 yılSığmadı yorum devamı burada :D
Redddedilmeyi üzerimize yıkmayın biz de kaldıramıyoruz her insan eşittir. Karşılıklı olarak oturulup konuşulmalı çağdaş insanlar gibi ilk adım diye bişey olmamalı biraz daha cesur olmalısınız lütfen bu konuya hassasiyet gösterelim kusura bakma kafanı şişirdim ya :D
Cevap sahibi+1 yıl@KanliiKontes Hayır o kadar basit bişey değil anlatmaya çalıştığım şey oku biraz ufkun açılsın destan gibi yazdım döktürdüm
- +1 yıl
okudum :D Ha biiiz ha onlar arkadaş ne fark eder ben de bunu anlamıyorum. Gerçekten hislerim sağlamsa ona karşı ilk adım nedir atarız ya :D bu da benim yorumumdu zatii :D
Cevap sahibi+1 yıl@KanliiKontes peki cesur kiz oyle olsun :))))
+1 yılBu kadar ozguvenli olup egoist olmayan bir kizi kacirmazdim
20 Yorumla
+1 yılHoşlanıyorsam kabul ederim, pek takılmam ilk adıma falan
10 Yorumla
+1 yılKız erkek eşit diyorsak bence olabilir bu iş. Hoşuma giderdi hem
10 YorumlaO değilde kabul ederdim/etmezdin şıklayan kızlar ve ilk adımı atardım/atmazdım şıklayan erkeklerin kafasını yaşamak istemiyorum :D
Kabul etmezdim ben00 Yorumla
+1 yılÖmrümü ona adarım, çünkü bana değer verdiğini düşünürüm, cesaretine hayran kalırım.
10 YorumlaBen seversem gider söylerim karşıdakinde ışık görüyorsam kardeşim ;) İnsanın kendine güvenmesi ve kararlı olması gerekir bence (:
10 YorumlaHafiflik, agırlık ilk adımdan sonra anlaşılır kendine güvenen kızlar bunu bilir ve böyle şeylere takılmazlar...
10 YorumlaBen ilk adimi atmazdim ne kadar seversem seveyim
411 Yorumla
Soran+1 yılGurur mu :D
Soran+1 yılBak o da var. Sonra g*tleri kalkıyor p*çlerin.
Soran+1 yılErkekler nedense hep yüz vermeyen kızların peşinden koşuyorlar biraz nazlı olmak iyidir bence :D
- +1 yıl
Sen kimsinki senin peşinden koşmalı lan bana sanki adrianamısın inan çok gıcık bir yorumun vardı dayanamadım yazdım kusura bakma çok saçma düşünuyorsun bir an önce ortamını değişmelisin
- +1 yıl
güzellikle ilgisi yok onu ben de biliyorum ama saçmalamışsın kabul et ve sus bence :D Her birey eşittir kendinizi ötekileştirmeye çalışmayın kimse üstün değildir nokta her insan ilk sohbeti başlatacak donanıma sahip olmalıdır yıl olmuş 2016 daha kız evi naz evi gibi bir örümcek kafayla gezmeyin lütfen :D
- +1 yıl
@bmwsiolmayançocuk herkesın kendı dusuncesı sana ne ben böyle dusunuyorum illa sevdiği erkeğin üstüne atlayıp benle gel sevgili ol seviyom ben seni demek zorunda değilim sanki karşınıza kaç tane çıkma teklifi eden kız çıktı çıksada düşünceniz oğlum bu kız hafif ya bana teklif etti zaaa diye ergence muhabbetler benım erkek arkadşlarım çk emın ol erkekler en az erkekler kadar çok tanıyorum bak işine hadi
- +1 yıl
O ergence yorumları yapanları kendi yorumumda anlattım git oku ufkun genişlesin :D
+1 yılÖzgüven sorunu yoktur benim tereddütlü kaldığımı anlamıştır kendisi atmıştır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kız erkek farketmez. Kim açılırsa açılsın farklı bakınmaz. Öyle düşünen biri empati yapıp bakmalı kendine bence..
00 YorumlaCesur, kendinden emin, özgüveni tam dolayısıyla çok çekici. Sırf bu yönünden etkilenip bağlandığım oldu ama yine terkedildim.
10 Yorumla
+1 yılBir kız isterse ilk mesajı da atar ilk adımı da.
Beyler, siz yeter ki hak edin.40 Yorumla
+1 yılKız güzelse neden olmasın. Sonuçta her kız bizi kabul etmiyo?
02 Yorumla
Soran+1 yılHe çirkin olsa kabul etmiycen yani
- +1 yıl
E yani :)
Ilk adımı atmışlığım var hiç pişman değilim yine olsun yine yaparım 3 günlük dünya ne gerek var oyalanmaya? :)
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli birey olduğunu düşünürüm, ne güzel ne istediğini biliyor derim. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun cesaretle alakası yok. İlk adımı erkek atmalı hatta gerekirse ikinci üçüncü adımı. biz yapamıyoruz diye değil ilişkide erkeğin daha baskın olması daha çok sevmesi gerektiği için.
10 Yorumla
+1 yılatmıycan da nolcak. içinde patlıycağına söyle gitsin amaaan :D
10 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler