1 yılBenim için merhametli, şefkatli, dürüst, anlayışlı, güvenilir, dominant, ön yargıları olmayan, bağnaz ve tutucu olmayan, fetişlerime ve fantezilerime saygılı olan ve yeni şeyler denemeye açık olan, fetişlerim nedeniyle beni ayıplamayacak, cinsellikten hoşlanan, cinsellikte fetişizme, fanteziye ve BDSM'ye açık, erkeği domine etmeyi seven, boyu 191 cm (6'3) ve üzeri, iri göğüslü ve iri cüsseli, güçlü kadın isterdim ama Türkiye şartlarında böyle kadın bulmak bir mucizedir. Böyle kadınlar da benim gibi 158 cm (5'2) boyunda olan, pek yakışıklı olmayan ama şirin bir yüzü olan orta halli erkeğe pas vermezler. Bu erkekleri muhatap bile almazlar.
Bu yüzden kendimde yaşam hakkı bile görmüyorum.
155-160 cm (5ft- 5'1-5'2) kadınlar 190 cm (6'3) ve üzeri erkeklerle evlenebiliyor ve bu durum bu toplumda normal karşılanıyorken benim gibi 155-160 cm (5 ft - 5'2) erkeklerin 190 cm (6'3) ve üzeri hatta 2 m (6'7) ve üzeri kadınlarla ilişki kurmamız normal karşılanmıyor hatta ayıplanıyor. O kadınlar da asla bize pas vermiyor.
Bu nedenle çok üzülüyorum. Ben kendime göre devasa boyutlarda olan bir kadının merhamet, şefkat ve sevgi dolu ama biraz tatlı sert dominasyonunu istiyorum. Bu durum benim elimde değil. Küçüklükte dev kadınların beni ellerine alıp öpüp sevdiklerini, beni kocaman ağızlarıyla komple öperek emdiklerini, ayaklarına koyarak ayaklarını öptürdüklerini, göğüslerinin arasına koyduklarını, vb hayal ederdim. Bu doğuştan gelen bir dürtü. Bunun macrophilia (makrofili) fetişi olduğunu öğrendim. Bu dünyada eğer cüce biri olsaydım bu fetişimi belki daha iyi yaşama durumum olabilirdi ama maalesef cüce değilim. Gerçi o zaman boyu 160 cm (5'2) olan kadınlara da ulaşamazdım.
Ben kendi boyuma yakın kadınlardan hoşlanamıyorum bu yüzden. Kendi boyutuma yakın kadınlar her yönü ile çekici ve seksi de olsa asla ilgimi çekmiyor hiçbir şekilde. Bu durum da maalesef olumsuz etkiliyor hayatımı
09 Yorumla- 1 yıl
@Bşlinmez başka bir ölçü birimi feet ve inç. Bunları bile ezberledim bu fetişten dolayı. Mesela 6'3 ifadesinin anlamı: 6 ft 3 inç
- 1 yıl
@Bşlinmez buna bile takıyorum. Metre cinsinden yazmak beni kesmiyor 😔
- 1 yıl
Almanya’ya git
- 1 yıl
@Güzelkardeşim90 gitmek çok zor. Orada kadınlar o boyda mı ki
- 1 yıl
Umarım istediğini bulursun kardeş
- 1 yıl
@Mehmedemrem çok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sonsuz dürüst
Sonsuz sadık
Merhametli, iyi kalpli
Anlayışlı
Güleryüzlü, eğlenceli
Zeki, mantıklı, hoşsohbet
Edepli, ahlaklı
Evcimen
.
Beyaz tenli
Kızıl saçlı
Kısa boylu
Çok az balıketli
Gözleri benden başkasını görmeyen, bakışları içimi ısıtan, uyumlu olacağım birini isterdim😅010 Yorumla
Soran1 yılKızıllıktan elendik tüh 😂
Soran1 yılSen benim kriterlere uyuyor musun 😂
- 1 yıl
Özel sipariş verseniz nasıl verirdiniz deyince, ben kendimde bulunan tüm karakter özelliklerimi ve hakkettiğimi düşündüğüm kadını yazdım buraya 😅
Yani senin kriterlerini bilemem ama bu yazdığım kriterlere sahip birini hakediyorum 😁Senin kriterlerinde bunlarla aynıysa uyuyorum demektir 🤷🏻
Soran1 yılBenim kriterler soruda yazıyor 😂
- 1 yıl
Ha pardon sen kriterlerini yazmıştın demi ya. Ben baya uzağım o kriterlere😅
Boy 1.78, geniş omuz vs. Yani kısa kriterime uyduğuna göre senden baya uzun olmam lazım bu durumda
Beyaz tenliyim, wampir derecesinde🤣
Kirli sakal var ama baby face bir yüzüm var
2 üni mezunuyum ama hukukçu veya mühendis değilim. Ama kariyer olarak onlardan çok daha güçlü yatırımlarım var.
Antep aşırı ters ben Egeliyim ama baya iyi yemek yaparım.
Yani teknik olarak baktığımızda kriterlerinle pek alakam yok gibi🤷🏻
Soran1 yılHahahahaha nasip be olsun Allah gönlüne göre versin
1- 192 boy
2- çok büyük burun
3- esmer ten
4- büyük eller ve büyük ayaklar
5-temiz dişler
6- sigara ve alkol OLMAYACAK
7-kitap okuyacak ve satranç bilecek
8- çok kazanması gerekiyor
9- diploma önemli değil ben sadece kitap okusun isterim
10- benimle şeytanı ve melek olacak
11-benim sözümden çıkmayacak
12- sağlığına dikkat edecek, evlendikten sonra hem kendisini hem de beni düşürecek beslenme rutinine düşmeyecek
13- evlendik ve çocuk yaptık diye olgunluğu monotonluk ile karistirmayacak ve ilişki dinamiğini dusurmeyecek
Not03 Yorumla
1 yılSiparişimi onaylamadan önce +20 ₺ ye boyu 5 cm uzasın istiyorum 🤣
05 Yorumla- 1 yıl
Neden, neden, neden, neden uzun erkeklerin kısa kadınlarla ilişki kurması normal de uzun kızların kısa erkeklerle ilişki kurması anormal? Nedennn
- 1 yıl
@DindarFetisist Evet, ben erkeğin benden uzun ve daha kalıplı olmasını isterim. Bu bir tercih, ama aynı zamanda duygusal ve içgüdüsel bir ihtiyaç da olabilir. Neden mi? Çünkü çoğu kadın için erkek figürü bir tür 'güvende hissetme' sembolüdür. Beden dilinde yükseklik ve fiziksel yapı; koruma, sahiplenme ve güven duygularını pekiştirir. Bu sadece dış görünüşle ilgili değil, içsel bir duygunun yansıması aslında.
Yanında kendini daha küçük, daha narin hissetmek, o ilişkide daha çok ‘kadın’ gibi hissetmek de işin başka bir boyutu. Bu zayıflık değil; kadınlığın, yumuşaklığın, teslimiyetin doğal bir hâli. Erkeğin büyük elleri, uzun boyu, geniş omuzları bazen bir sığınak gibi geliyor insana. Belki de bu yüzden bir kadın, sevdiği adamla sarıldığında kendini o fiziksel farkta daha huzurlu hissediyor.
Bu bir üstünlük değil. Hiçbir kadın, 'kısa erkek kötü’ demiyor. Ama kendi içindeki kadınlık duygusuyla daha uyumlu bir tablo çizmek istiyor. Ve bu da genellikle boyla, kalıpla özdeşleşiyor. Çünkü bazı hisleri kelimeler değil, bedenler tamamlar.
Kısacası bu bir norm değil, bir his meselesi. Herkesin gönlünün şekli farklı. Benim gönlüm de biraz daha uzun, biraz daha kalıplı bir şekilde atıyor. - 1 yıl
@birdenizkiziiii işte bu toplumda kadınların temel düşüncesi. Bilinçaltında bu hisler var kadınların. 190 cm (6'3) boyunda olan bir kadın bile 2 m ( 6'7) boyunda olan erkek ister. 😭
- 1 yıl
@DindarFetisist ama erkeklerin de azımsanmayacak bir kısmı mini mini çıtı pıtı hatun istemiyor mu? Kucağımda otursun, bebek gibi kedi gibi seveyim tarzında. Dediğim gibi bu bir güven ihtiyacının karşılığı gibi benim gibi düşünenler için. Elbette erkeğinden uzun ve coook mutlu olan kadınlar da muhakkak vardır.
- 1 yıl
@birdenizkiziiii ben dediğiniz gibi bir kadın istemiyorum şahsen. Boyu 190 cm (6'3) üzeri iri cüsseli bir kadın istiyorum. Ben de böyle bir değişik biriyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yıleşimi sipariş vermem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes kişilik özelliğinden ya da dış güzelliğinden bahsetmiş ama bana göre iç ve dış güzellik ikiside olmalı yani birisi var, diğeri yok, ozaman olmaz. İkiside olursa güzel olur. Şimdi gelelim iç ve dış güzelliklerine ama önce iç güzelliğinden bahsedeyim. Belki çıkar öyle birisi 😊 çünkü iç güzellik uydukdan sonra dış güzellik de olmazsa olmaz değil. Olsa iyi olur olmasa da olur dediğim şeyler. Onuda anlatıcam
Kibar olmalı, kaba saba olmamalı, yemeği, içmesi kibar olmalı. Kadınsılık olmalı. Kabalık yapmamalı.
Konuşması güzel olmalı, şivesiz, lehçesiz olmalı, düzgün türkçe kurmalı hatta mesajlaşması bile okunur, güzel olmalı. Okumayı yazmayı bilmeli, cahil olmamalı.
Kötülemek için söylemiyorum. Öylelerine de saygım var ama en azından benim istediğim evlenceğim kişi böyle olmalı. Kimseye lafım yok. Herkese saygım çok. Tercihim böyle.
Nerde, nasıl konuşcağını bilmeli, Allah'tan korkmalı, müslüman olmalı, kuldan utanmalı, ak partili olursa bir adım önde. Dindar olursa bir adım önde 😅😃😄
Temas bağımlısı olursa ne iyi. Söz dinleyen, laf dinleyen, biri olmalı, başına buyruk olmamalı, inatçı ve kıskanç olmamalı. Ben ne dersem o olmamalı. Söz dinlemeli dur diyince durmalı. Yap diyince yapmalı.
Genelde fiziksel özellik olarak da, beyaz tenli olsa, orta boy, orta kilo, 90-60-90 iyidir 😅 saçı uzun olsun erkek saçı gibi olmasın. Tangadan başka bişey giymesin. seksi olsun, her giydiği seksi göstersin. Picama bile giyse seksi Görünmeli 😄
Şimdi diyeceksiniz hem dindar hem seksi. İnanç olarak inançlı demek istedim ayrıca inançlı olup, seksi olan da var. En azından bana karşı seksi. Dışarda normal olsun. Söyleyeceklerim bu kadar.
05 Yorumla- 1 yıl
Vay anam bu ne sjjsjsjsjs üşenmeden yazmışlar 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Çok iyi ya siparişinden elimizde var 😀
Cevap sahibi1 yıl@Güzelkardeşim90 getir konusayım
- 1 yıl
Sen gizlisin
Cevap sahibi1 yıl@Güzelkardeşim90 tamam da mesaj atamıyorum sana.
1 yılSorumluluk sahibi olan , tembel olmayan , sürekli evde yatmayan , miymiy olmayan ,
Barbie erkek olmayan , cok naz yapmayan , bebek gibi seven, hanimci olan , kibirli bencil cimri biri olmayan , ciddi ilişki insani , tutkulu , ses tonu güzel yakişikli benden uzun olmasi beyaz tenli saç rengi farketmez ama siyah saç rengi fav. gülüşü güzel derin bakişli 😄
Mesela misal vereyim Zayn Malik cok hosuma gidiyor fazla dövmesi olmasa Adam karizma Aurasi var cekici beyaz tenli 🤌🏻 veyahut Çağatay Ulusoy fazla beyaz tenli olmasada fav.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşimde aradığım özelliklerin ilki Allah korkusunu bilen biri olması bu olunca gerisi çorap söküğü gibi geleceğini düşünüyorum.😊
Detaya inilirse 🫢 saygı, sevgi seks 😊 diyebilirim, evliliğin üç S kuralı mühim 😊
Eşimden beklentim evimizin olması ilerde daha rahat bir yaşam için 😊
Evimin içinde kimlik olsun istemem beraber sorumluluk aldığımız, üçüncül kişilerin etkisini oluşturmayan bir yuva 😊
Babalık hissi olan ve sorumluluğu alabilecek bir baba adayı olmasını isterim.
Genel olarak yerine göre davranan biri olmasını isterim.
İşinin önemi yok helal ve doğru kazancı olması, evinin geçimini sağlaması yeterli.
16 Yorumla- 1 yıl
Gayet makul istekler
Cevap sahibi1 yıl@Baydiyeceksiniz evet
- 1 yıl
Tanışmak isterim seninle
Cevap sahibi1 yıl@Baydiyeceksiniz henüz yeni bir ayrılık yaşadım birini tanıma sürecinde değilim arkadaş olarak tanımak isterseniz o ayrıı
- 1 yıl
Neden olmasın arkadaş olarakta tanımak isterim
- 1 yıl
Yazdığın özellikler gayet olması gerekenler onlar ilgimi çekti seninde söylediğin gibi arkadaş olarak tanışırız olumlu giderse ilerisi düşünülür
1 yılHerşeyden önce beni olduğum gibi kabul edecek bir bayan olmalı sonra esmer ya da bronz tenli olmalı ben 2 metre olduğum için o kısa olmamalı orta boylu olmalı ( 160 minimum) , ben mutfakta beceriksiz olduğum için mutfak işlerinde biraz becerikli olmalı , güvenilir dürüst net olmalı iyi bir anne olmalı müslüman olmalı azda olsa dini konularda birazcık bilgi sahibi olmali , açık ya da kapalı olabilir buna karışmıyorum , çalışan biri ya da ev hanımı da olabilir bu onun kararı BEN BİR ÇOK KONUDA ACELE ETMEYEN BİR İNSANIM O BENİ DENGELEYEBİLECEK BİRİ OLMALI, BEN ÇOK KONUŞTUĞUMDA KİBARCA BENİ SUSTURABİLMELİ GÖZLERİNE BAKTIĞIMDA BÜTÜN SIKINTILARIM GİTMELİ BÖYLE BİRİ OLMALI
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 
Bundanım olsun istiyorum nerden sipariş veriyoruz… ❤️Ryan Reynolds❤️
23 Yorumla
Soran1 yılİnşallah bulursun gönlüne göre bacııımmmm ❤️
- 1 yıl
Taze bitti hanım efendi, uzay esmeri rengi var elimizde isterseniz 😅😂
Gizli Üye(25-29)1 yılKızların yorumuna bakılırsa koca değil. Köle arıyorlar da... Zaten çoğu da bulamıyor. Baktı pazar değeri bitti biticek 27-28 gibi basıyolar imzayı en son tabi öncesinde 50-100 kişinin elinden geçmiş oluyor. Günümüz de mutlu evlilerin nedeni belli kadın bir sırlayınca 15-20 tane kriter istiyor erkek ise 2 tane seven ve aldatmayan kadın 🤣 Düp düz ve net istekler. kadınlar ise sürüsüne bereket🥴
42 Yorumla- 1 yıl
Pazar değeri ne ya aptal
Cevap sahibi1 yılSitenin toksileri de geldi ve okumayı da bilmiyorlar. Kızım baştan sona sizin niteliğinizi yazın desem yazabiliceğiniz şey 3 ya da 4 en fazla ki siz 1 tane yazabilirseniz başarıdır. Beklediğiniz 10 un üzerinde 🤗 Sizde var olamıyıcak nitelikleri istiyorsunuz bu da yetmezmiş gibi süpermen istiyorsunuz. Alıcağınız tek şey bir HİÇ!
Gizli Üye(25-29)1 yılGenellikle karakteri şeyler önemli oluyor benim için işte oturmasını kalkmasını bilen eğlenceli ağırbaşlı kültürlü iştahlı olsun. Fiziksel özellik olacaksa çok dikkat etmem kalbe karakter daha çok bakarım ama hafif göbekli geniş omuzlu kıllı olursa iyi olur.
27 Yorumla- 1 yıl
Kıl detayını kimi sevmezken kimi özellikle istiyor. Ne hissettiğini merak ettim bu açıdan ☺️
Cevap sahibi1 yılŞiiiii 😂
- 1 yıl
Kıllı 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@Nickmikyok_ 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@Zamanın_izinde 😂😂 neden kıllı istedi çok merak ettim
- 1 yıl
@Zamanın_izinde 🤣
- 1 yıl
Çok üzüldüm. Yorum sahibi arkadaşlarımız kırılmış. Aslında ben şaka yapmak istemiştim. Yorumlar üst üste gelince oda geç görünce yanlış anlamış. Tekrar özür diliyorum kendisinden. Ve gerçekten vahşi geçen şeyin erkeksi ve çekici gelmesi en azından kimi kadınlara gayet doğal. Biz abarttık.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 185 boy,90-95kg,43 numara ayak no olan, parmaklari uzun ve mumtazam olsun.. disleri de beyaz ve şekilli olsun.. belki saçı da koyu kumral olabilir.. göz rengi farketmez ama derin baksin kâfi. Geniş omuzlu tercihim tabi ki. fit bir vücut , düz ucun bacaklar. Güzel koksun ve nazik biri olsun. Ne tatli dimi bi de renkli gözlü olursa oturup ağlarım.
16 Yorumla- 1 yıl
😂😂☺
- 1 yıl
😁resmen erkek çıkardın ortaya. Sipariş oldu tam.
Düz uzun bacaklar😁 - 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Sert yani
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
1 yılSadakatli çalışkan yakışıklı. Boylu poslu bide beni severek burnumdan getirecek 😆😆😆😆
22 Yorumla
Soran1 yılAllah gönlüne göre versin aşkım inşallah bulursunnn
- 1 yıl
Severek ama nasıl 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılGüveneceğim kendini bilen bana sadık olabilecek sevgi saygıyı bilen nerde ne yapılması gerektiğini bilen empati yapabilen yüz ve fizik olarak güzel olması tabi ki dünya güzeli olsun gibi bir beklentim yok neticede kendimi biliyorum yanıma yakışacak birisi olmasını isterim benimle ortak kararlar alabilmeli evlilik içerisinde oluşabilecek küçük sorunlarda terk etme boşanma gibi saçma triplere girmemesi gerek
00 Yorumla
1 yılİsim verirdim sanırım. Sonra da hepsini karıştırmak isterdim ve çıkan sonucu sahiplenirdim. Mesela John Keats, Nietzsche (bazı yönleri) Jerome Valeska, Sherlock Holmes, Laurie (Little Women'dan yine bazı özellikleri) Ömer (Payitaht'tan) vs gibi bir de James Moriarty ki onu asla atlayamam.
Bide esmer ama yeşil göz ve 4 yabancı dil eklerdim00 Yorumla
1 yılAteist, vicdanlı, sevgi ve şefkat dolu, neşesini ve sevgisini gözlerinden görebildiğim, iyi niyetli ve iyi huylu, karşımda daima sevdiğim gibi giyinen, beni çok seven ve bana cidden aşık, başkalarına hiç bakmayacak, her konuda konuşabileceğim, yargılamayacak, güzel bir vücudü güzel bir yüzü ve güzel bir sesi olan, cinsel olarak istekli ve güzel kokan bir kadın istiyorum.
04 Yorumla- 1 yıl
Daima sevdiğin gibi giyinen derken ne seviyorsun
- 1 yıl
@Güzelkardeşim90 baş başayken diye eklememişim. Yanımdayken hava da müsaitse dekolte, crop, şort, mini etek tarzı şeyler giyebilir. Dışarda ne giyeceğini zaten kendi bilir.
- 1 yıl
@Güzelkardeşim90 sen modern ruhlu erkeklerden mi hoşlanıyorsun?
- 1 yıl
Evet tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılGönlü güzel, güler yüzlü, kendisine ve insanlara saygısı olan.165 altı olmayan, fiziği standart, bakımlı, hoş, tatlı dilli, inançlı, vicdanlı, okumuş, Allah korkusu olan, anne baba büyük küçük saygısı bilen, oturmasını kalkmasını, kiminle nasıl konusucagını bilen, hayvan sever, doğa sever, politikaya ve inanclara saygısı olan kültürlü okumuş kendini geliştirmiş birini secer siparişi verirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen realist bir kadinim. Uzun zamanda yurtudunda yasadim. Kizlar tarif ettiginiz erkeklerin yerine kendizi koyun, size bakarmiydiniz? Hadi guzelsiniz diyelim bunun haricinde ne gibi ozellikleriniz var?
Turkiyedeki kadinlar kendilerine erkek arkadas ya da koca istemiyor. Kendilerine kole istiyor.
Ayrica Turk erkeklerine yaptiginiz hicbir kaprisi, tribi yabanci erkege yapamassiniz yaptirmaz. Aninda sizi birakir.
15 Yorumla- 1 yıl
Eyw. kral
- 1 yıl
Uzunca zamandır yurtdışında yaşamışsın ve Türk erkeklerinden bi habersin. Hepsi olmasa da genel olarak kendine en çok köle arayan ve en çok kendine dikkat etmeyen erkekler oluyor zaten. Bunlara bir sürü örnek sayabilirim ama anlar mısın bilemem. Zaten bazı Türk erkeklerinin kafa yapısından da anlamadığın belli.
- 1 yıl
Aslında tam olarak şöyle bir durum var, türk erkeklerinin ve kadınlarının %99,99 u kendisine köle arıyor.
Ama herkes kendisini geriye kalan %0.01 lik kısımda görüyor. - 1 yıl
Daha çok erkekler istiyor çünkü ben ailesi için evlilik baskısı yapan, çıktığın saate karışan, giyimine karışan, saçına başına laf eden, kıskandırmakla uğraşan, aldatıp ağlayarak geri dönen, istediği bir şey yapılmadığı zaman öfke krizi geçirip saldıran olarak, çoğunlukta erkeği gördüm. Kimse melektir demiyorum, cinsiyet üstünlüğü de yapmıyorum ama bunları en çok yapan erkekler. Tanıştığım erkeklerin çoğu bile bunu söylüyor.
- 1 yıl
Kusura bakma yorumlamayacağım.
Gizli Üye(18-24)1 yılmüslüman ve vatan sevgisi olan biri olsun:d ben ingilizce öğretmeniyim ve öğretmen mesleğinden istemem sıkıcı olur.
subay yazılımcı mühendis veya polis olabilir farklı alanlar iyidir
aşırı ilgili lider ruhlu korumacı sahiplenen yapıcı kararlı net baskın erkek isterim. (kıro değil) fizikselde çok şeye takılmam ama boy önemli. gerçi ben 1.57yim. kumral olsa fena olmaz:d
öyle. insan olsun ayol. sadık ve aşık olsun. cesur olsun. burç olarak da aslan, yay, akrep, koç, boğa ve terazi iyidir.
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@hamse34 edersin tabi
Cevap sahibi1 yıl@hamse34 :d
1 yılUzun boylu, beyaz tenli, yapılı, sarışın, gür saçlı, jawline gibi çene hatlı, uzun ve oval yüz, sadık, centilmen, Atatürkçü, kültürlü, modern aileden gelen biri. :)
11 Yorumla- 1 yıl
Tüh be boydan mı kaybettik
1 yılKumral 185 mimar mühendis ya da doktor zeki orta derece dindar alkol sigara kullanmayan bu kadar
20 YorumlaZeki, boylu boslu, spor yapan, hanımcı yatırımla ilgilenen, çalışkan, beyefendi, evine bize bağlı, sadık, dürüst, eğlenceli, özgüvenli, sosyal, merhametli, ağırbaşlı of say say bitmezz
25 Yorumla
Soran1 yılHepsini tek adamda bulursan bana da haber ver kızzz 😂 inşallah bulursun bacım gönlüne göre birini
Soran1 yılÖyleleri erkenden kapıldı valla başka evlerin direkleri onlar piyasa durgun bu aralar hahahahaha
Sipariş ile eş seçimi olmaz ki. Gönül bu kime kapısını aralayacak bilemiyoruz ki. Bazen ben bu adamda ne buldum diyorsun ama seviyorsun işte. Sevince en güzeli, en karizması senin için o oluyor.
32 Yorumla- 1 yıl
Gönül kimi sweverse güzel odur.
Öncelikle aldatmayan gözü benden başkasını görmeyen ki en önemli kriterim inşallah öyle olur hayırlsıyla dış görüntüsünü beğenip ısındığım ve kariyer eğitim olarak kafama yatan karşılıklı sevgi ve ısınmayı yakaladığım
10 YorumlaCaliskan olsun elinden bi is gelsin meslegi olsun ac acikta birakmicak biri olsun calismayi seven biri olsun gece hayati bos cevresi olmasin konusmayi bilsin bir ortamda nasil hareket etcehini bilsin konusmasiyla falan ciddi olsun ama benim yaninda kedi gibi olsun..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHayatımdaki ve etrafımdaki hiç bir erkeğe benzemezdi. Belki erkeğe bile benzemezdi.
20 Yorumla Benimle hemen her şeyi paylaşabilmeli, beni anlayabilmeli, fiziksel görünümü, giyim kuşamı, hitabeti, kültürü filan engin olmalı, cimri olmamalı, sürprizler yapmayı bilmeli, beni kısıtlamamalı, gezmeyi sevmeli, bencil olmamalı.. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyden önce güvenilir ve sadık bir kadın olmasını isterim sonra sağlam karakterli ve yüreği güzel bir hatun olmasını isterim samimi olgun naif ruhlu anlayışlı kibar
10 Yorumla Ben aslında masum biri sayılmam ancak ilişki ve sevilip sevecek kişi söz konusu olduğunda, derin düşüncelere dalıyor, öyle beylik laflar edemiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılEsmer ya da kumral , uzun , full çikolata gibi olsun mümkünse sorumluluk sahibi merhametli iyi babalık yapabilecek biri sadık saygılı bu kadar çok bisey istemiyorum aslında galiba
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - Duygulu
- Sevdiğini belli eden
- Yerine göre ciddi, duruşu olan
- Güzel sohbet eden
- Güzel sarılan ( böyle bir adam yok tabi🤣hayal ürünü bu)
13 Yorumla- 1 yıl
Neden sarılmak çok mu zormuş
- 1 yıl
@Sadbut_true onu beceremeyenlerde var
- 1 yıl
Hmm anladım
1 yılUzun boy renkli goz kasli ahlakli ailesine duskun evcimen zekali karim da karimci. Bu kadar djdhhdhdh bu fazla tutar ya kargo da da sorun olur bence hdhdhdh😂😂😂
00 Yorumla
1 yılBol sumaklı soğan salatalı Adana dürüm, pardon sevgili sipariş veriyorduk değil mi? Aç olunca insan sipariş deyince aklıma direkt yemek geliyor 😂
00 Yorumla
1 yılBen sipariş üzerine evlenseydım ya Muş vartolu ya Erzincan li ya Erzurum Hınıs li birine varirdim herhalde. Hiçbiri olmadı 😅 aklım doğu erkeğine kayıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılGeçmişi temiz güzel ahlaklı anne ve babaya saygılı dürüst namuslu Müslüman Kuran ve Allah’a kayıtsız şartsız iman eden kadın benim için yeterli.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılUyumlu olduğumuz, birbirimizi iyi yönde geliştirdiğimiz ve hayattan benzer şeyler istediğimiz bir partner.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılBen çok mu iyiyim de kusursuz arıyorum.
ya da ince eleyip sık dokuyorum.
Tek bir isteğim var.
İnsan olsun.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBi şu gözünüzü ve nefsinizi doyuramadiniz genel yorumlara baktığımızda sanki bir marketten sipariş vermiş gibi duruyor snz
Asıl değerlendiririlmesi gerken bu yazdıklarınız olmamalı ondan sonra neden boşanmalar çok neden evlenemiyor kimse117 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin merak ettim?
Cevap sahibi1 yılNeden merak ettiniz
- 1 yıl
Yorumunda ötürü ☺️
Cevap sahibi1 yılDeğilim
- 1 yıl
Güzel yorumdu. Tekrar teşekkür ederim. 🤗👏🏻👍🏻
- 1 yıl
Senin gönlünü fetheden mütevazi beye de selam o zaman 😊
Cevap sahibi1 yılAleyküm selam ...
selamını ban aliyim
Güzel dileğininiz için teşekkür ederim...
- 1 yıl
😊😊😊👏🏻👏🏻
Peki alınca iletebilecek misin? Yoksa uzaktan uzaktan mı ☺️☺️🤗🤗
Cevap sahibi1 yılZamanı gelince kendisine iletirim herhalde 😊
- 1 yıl
Bilmiyor mu henüz ☺️
Cevap sahibi1 yılNe demek istiyorsunuz Tam olarak anlayamıyorum
- 1 yıl
Yani platonik mi diyorum ya 😄😄😄
Cevap sahibi1 yılHayatımda kimse yok hayatımda birisi olsaydı eğer Ben öyle şeyleri uzatmam hayırlısıyla eşim olurdu zaten
Cevap sahibi1 yılBilmem merakınızı giderebildi mi
- 1 yıl
Giderdi ☺️ Ama bu senin güzel düşünce yapını daha da merak etmeme sebepte oldu bir yandan 😊 Şimdi yazar mısın gizli hanım desem üstüme roket 🚀 fırlatacağın için susuyorum 😀😀😀
Cevap sahibi1 yılDini bir düşünce yapısına sahip bir insanın elimden geldiğince Mevla Teala'yı üzmemeye çalışıyorum Çok az geliyor ama gayret etmek lazım kısaca yani günümüzün saçmalıkları ile ilgilenmiyorum düşünce yapım bu
- 1 yıl
İsmailağa dersen şaşırmayacağım 🤗🤗
Ben bu işleri kadere bırakıyorum, bıraktıkça da Michelin yıldızlı restoran kalitesine yükseldi...
10 Yorumla
1 yılUzun boylu ela gözlü beyaz tenli
44 Yorumla
Soran1 yılİnşallah öyle birini bulursun bacımmm
- 1 yıl
1 yılGönül işleri nasipten öteye gitmez, hiç listeleme ihtiyacı duymadım.
23 Yorumla- 1 yıl
@fiyoonaaa oturduğumuz yer değil de onaylanmayı beklemeden, akışa bırakarak beklemek daha mantıklı görünüyor. Gerektiği noktada aksiyon almak..
- 1 yıl
Nasipten öteye gitmez ama çabalamakta gerek bir yerde
1 yılKarakteri düzgünse ve zekiyse obez olmasın yeter. Yanına ıslak mendil ve turşu da koyun lütfen.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğal sarışın
Yeşil veya mavi gözlü
Zayıf, vücut kitle endeksi 19 olmalı
Buna rağmen koca memeli
Kara değil pembe
Güzel olmalı
Mümkünse zenginde olsun tam olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılBenimki benden uzun olsun ama çok değil dalgalı saçlı böyle grup tişörtleri giyen artı gitar çalan fbvgbg birileri.
00 Yorumla
1 yılKızıl saçlı 175 45 kilo ince belli manken yürüyüşüne sahip güleç, ağzı var dili yok bir hatun:)
00 Yorumla
1 yılNasıl bişey sipariş edersem edeyim eninde sonunda geri iade etmek isticem çekilmiyor erkekler.
00 Yorumla
1 yılZengin beni çok seven bana çok aşık iyi bir aileden gelen bana iyi gelen şifa olan birini istiyorum. Buradayım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBak bu gerçekten de olacaktır insanimsi robotlar yapılıyor artık ileride siparişe göre robot sevgililer gelecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeyaz yüzlü, yeşil veya mavi gözlü, Sarı saçlı veya kumral, 178 cm boyunda, balık etli ve ayva göbekli, pamuk gibi bembeyaz tenli, kapalı, merhametli, akıllı, komik, şefkatli, empati kurabilen, dürüst ve kibirsiz biri. Kısaca olmayan biri
018 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHa bi de doğu Karadenizli tabiki
- 1 yıl
Karadeniz kızları hep öyle olmayan demişsin ama
Cevap sahibi1 yılOlmayan derken yazdıklarımın hepsine sahip olan kız yok onu diyordum. Bu arada bizim doğu karadenizin kızları güzel baya.
- 1 yıl
Artvin rize evet öyleler renkli gözlü uzun boylu
Cevap sahibi1 yılSende mi bizim buralardansın?
- 1 yıl
Karadenizliyim bende orta Karadeniz
Cevap sahibi1 yılAnladım
- 1 yıl
Karadeniz insanlarından nefret ederim
- 1 yıl
Karadenizlilerde senden nefret ediyor bil istedim kurban ol bize
- 1 yıl
@laydbirdmira erkeklerden ya kızlardan değil 😂
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 sen nerelisin? Niye nefret ediyorsun?
- 1 yıl
Erkekleri ile ilişki kurulmaz aile düşkünü hepsi annem de ablam da aile apartmanı muhabbeti Karadenizde var ben çanakkaleliyim
- 1 yıl
Annem de annem ablam da ablam demek istedim. Yani kök ailesinden bağını koparamiyor
Cevap sahibi1 yılBence ön yargılısın bir kişi öyle diye bir coğrafya insanını öyle düşünmemelisin.
- 1 yıl
Yok bir kaç kişi ile tanıştım hepsi öyleydi lisede edebiyat öğretmenimiz de Karadenizli ile oturun kalkın yiyin için ama evlenmeyin demişti zamanla haklı olduğunu anladim
- 1 yıl
Bak evet çok aileciyizdir bende sevmiyorum böyle olmamızı dar kalıplı yapıyor bu halimiz haklıya haklı derim ya benimsin ya kara toprağın kafası var biz Karadenizlilerde özgür yaşantısı yoktur dincidir birde
- 1 yıl
@laydbirdmira evet çok dinciler bı de çoğu aşırı dindar ve aile düşkünü kabul ettin bak sen de yoksa iyi insanlardır belki özünde bizim bu taraf ile Trakya tarafı Çanakkale vs ile Karadeniz arasında büyük kültür farkı var
- 1 yıl
Batı ya her zaman hayranlık beslemişimdir İzmir öncelikler arasında
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yıl
Mümkün müdür?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılMümkünse çok konuşmayan ihracatı çoku lafı az isterdim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBeni yalnızlık alışkanlığından çekip alabilecek bı güce sahip olmalı
10 Yorumla Aynı siyasi görüşten, çirkin olmayan, aşırı yoksul olmayan, iyi huylu birini isterdim
10 YorumlaTarif edebilen ben miyim
26 Yorumla
Soran1 yılEvet alışveriş yapar gibi seçiyor olsaydın siparişi nasıl verirdin 😂
Soran1 yılSen de beni tarif ettin hahahahahaha hep siparişime uygun bir eşim olsun istedim şu ana kadar olmadı 😂
Soran1 yılAynen 😂
antepli bir koca mı sana verceğim tek tavsiye anteplilerden uzak dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yakında getir götürcüler getirecek siparişleri 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılUzun boylu kaslı esmer yakışıklı doktor olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Parası ve uysal biri olması kafi geri kalanını ben hallederim 😀
00 Yorumla
1 yılBenim ki Muzlu çikolatalı ve sütlü olsun lütfen..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle şak diye sayabileceğim kriterlerim yok, ortalama bi beyaz amerikan erkek veya ortalama bi alman erkek yeterlidir. Keşke sipariş üzerine erkek ithal edebilme şansımız olsaydı.
00 Yorumla
1 yılUzun boylu esmer kara gözlü sakallı ee şipariş ne zaman ulaşır elimize 😊😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılHiç karaktere değinmemişsin. Eşim tam da sipariş edeceğim gibi geldi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Zeki olgun spor yapan mizah yönü güçlü bir hatun olabilirdi
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat