Sevgilimin takip ettiği kızlar?

Merhaba arkadaşlar. Biz erkek arkadasımla 9 ay önce internetten tanıştık İlk birkaç ay onun Instagram'dan takip ettiklerine bakmadım Çünkü buna ihtiyaç duymadım öyle bir insan değilim ona Güveniyorum ama daha sonra şöyle bir Bakmak istedim bir sürü kızı vardı sordum. Sanki onun arkasından iş çeviriyormuşum gibi bana sinirlendi sorularını geçiştirdi ama bana olan sevgisi çok samimiydi benim için iş çıkışı uzaktan geliyordu çok yorulmasına rağmen. Daha sonra içimdeki sorulara cevap bulamadım tekrar sordum tekrar kavga ettik tekrar sordum tekrar kavga ettik. Her seferinde ona inanıyordum ve bu sorularımın peşini bırakıyordum. Ama bir gün Kafamdaki sorularla baş edemedim ve takipçi listesindeki Bütün kızlara mesaj attım onları takip isteği yolladım bazıları kabul etti bazıları etmedi bazıları beni engelledi bazılarını da pişman olup takip isteğimi kabul etmeden ben engelledim. Ama bir tanesi bana cevap verdi. Özür diledim ondan Çünkü onu sevgilimle arkadaş olduğu için rahatsız ettiğimi düşündüm fakat arkadaş olmadıklarını tanışmadıklarını sadece karşılıklı beğenileştiklerini söyledi. Daha sonra sevgilime mesaj attı ve sevgilin bana mesaj attı Lütfen beni bir daha rahatsız etmeyin diye. Ondan sonra sevgilimle biz yine bir tartışma yaşadık ve bütün takipçi listesini gözden geçirdi bundan sonra seni rahatsız edecek bir şey olmayacak bundan sonraki zamanda takip ettiklerimden sorumluyum öncesini unutalım dedi. Neden tanımadıklarını takip ediyorsun ve bana bir açıklama yapmaya bile tenezzül etmiyorsun Üstelik benle kavga ediyorsun bana yalan söylüyorsun dediğimde, ben Instagramla çok ilgilenmiyorum zaten çok önemsemiyorum dedi. Ben de unutmaya karar verdim bunu. Aylar Geçti yine baktım. Çıkarmadığı üç dört kız vardı bir tanesi hesabını açmış Onu araştırdım Yine sosyal hayatta onunla bağlantısını gerektirecek hiçbir takipçiye sahip olmayan bir kız olduğunu gördüm diğer kızlara da baktım birisi çekik gözlü Özbek gibi yani o da bir bağlantısı mümkün olmayacak bir insan Yani hala tanımadığı kişileri takip ediyor gibi Facebook'tan kızın 500 takipçisi var yani arkadaşı olsa neden 500 takipçisi olan bir kız çevresinde olsun

Bir de hastanede onunla kan vermeye gittiğimizde arkadaşıyla fotoğrafını çektim genelde telefonunu pek ortaya çıkarmaz bilmiyorum birlikte vakit geçirirken telefonundan bir şey açmaz. Açalım dediğimde ben genellikle Senin telefonundan açalım demeyi tercih eder. Fotoğraflarını çekeyim diye telefonu elime verdi ve ben galeriye girdim ve sanki bir kız selfisi gördüm ama tam bakamadım Çünkü o an telefonu ona vermek zorunda kaldım Sanki akşam bir selfie çekilmiş ve WhatsApp'tan ona atılmış gibiydi Sonra dedim ki ablasıdır belki ablasıyla mesajlaşmıştır dedim ama bu soruma da bir cevap bulamadım bilmiyorum kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

Sevgilimin takip ettiği kızlar?