Benim bir felsefem yok ama aşk başlı başına bir beladır benim için sizi bilemem 🙃sizin var mı felsefeniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim bir felsefem yok ama aşk başlı başına bir beladır benim için sizi bilemem 🙃sizin var mı felsefeniz?

Aşk felsefem şöyle...
Seviyorsan sahip çıkacaksın. Güvensizlikle oyunla ego savaşlarıyla falan değil, emekle sabırla dürüstlükle yaşanmalı aşk. her şey güzelken değil zor zamanlarda da elini bırakmayan biri olmalı yanında. Bazen susarak bazen sarılarak ama hep anlayarak. Aşk bence iki kişinin dünyaya karşı biz varız demesidir. Kırmadan, üzmeden ve kıymet bilerek yaşanmalı. Aşk sadece his değil seçimdir de. Hergün yeniden seçmek, onunla kalmayı istemek… işte gerçek bağ orada başlar. Gerçek aşk yormaz iyileştirir.🙏🏻🌷
Aşk, sadece his değil; aynı zamanda bir seçimdir. Başta her şey büyü gibi gelir ama gerçek aşk, zamanla ve emekle ortaya çıkar. Hem özgürlük hem aitlik hissi barındırır. En güzel hâlini sevip en zor hâline sabredebilmektir aşk.
Bununla ilgili fikirlerim, yaşayış tarzım ve aşkın hayatımdaki yerini anlatmak için tez filan yazmam lazım kısaca şöyle söylüyeyim bir şair ne diyordu “ Gülün dikeni var diye üzülmekten ziyade bir diken çiçek açmış diye sevinmektir aşk “
Güzelmiş 😊
:)
🍫🍫
Ne hissediyorsan geri durma. Sevdiğini söyle çekinmeden. Düşüncelerini ifade et, korkmadan. Keşke dememek için anı yaşa, düşünmeden.
Benim hayata karşı düşüncem bu.
Benim aşk felsefem net: "Aşk emek ister, ama eğlence de şart!" 🎭💫 Birlikte gülemiyorsak, zorluklara karşı omuz omuza veremiyorsak, o aşk eksik kalır bence. Her anını dolu dolu yaşamak, hem yanında çocuk hem de güçlü bir destek olmak önemli. Sana gelince, başlı başına bela demişsin ama bence doğru kişi gelince fikirlerin değişir 😉 Peki sence aşık olmak her zaman bela mı, yoksa arada tatlı yanları da yok mu? 😌❤️
Cevap
26Cevap
Sevdiğin kadar sevilirsin
Mutlu edip Mutlu olmaktır
aşk felsefem yok
Selam,
Benim için aşk yok artık, aşkımın felsefesi de yok. Ben aşka küstüm. Aşk var ama insanlar yaşamayı bilmiyor.
Şapka çıkarırım 😊😊
Teşekkür ederim🙏🍃
Rica ederim 🙂
Aşk, sevilenin aşkı için olgunlaşmak, şekillenmek, bir dünya olmak için eşsiz bir fırsattır. Yüksek bir standart, sınırları olmayan bir hırstır, seven kişiyi açık deniz tarafından çağrılan seçilmiş biri yapan.
Rainer Maria Rilke
Bir ilişki, şayet bir cinsel maceradan öte bir şey olacaksa, aşk öncelikle zihinsel düzlemde alışverişe ihtiyaç duyar
Seviyorsun , duygularını saklama ver ilgiyi gör coşkuyu. Elbet dozunu alınca gidecek çok bağlanma felsefesi. d
Senin sevdiğinle değil seni sevenle birlikte olacaksın ki mutlu ol
Aşk çok zor bir olgu bence yaşadığınız farklı bir duygudur
Gelene kapımız açık, gidenin arkasından halay çekeriz
Artık bayıra karşı yatır beni kaşı beni tirmala beni
evet var. ben asik olmam. olunurum. olununcada yok olurum
Aşk denen libido tuzağıdan uzak durup kredi kartına ekstra borç binmeden yaşayabilmektir.
temas et , hisset ve onunla aktivite uyumu yaşa
Gitmesini bilmek gerektiği bazen arkanda toz tanesi bırakmadan
aşk kişi bağlılığından ibarettir
İçten ve samimi olmalı
Bir birine fedakar olmak,,
Nezaket masumiyet zekâ ahlak bu dörtlü
Köpek gibi aşık ol acı çek kapanış :)
Âşk efsanedir inanma felsefem bu :))
Kimseye aşık olmamak
aşk yoktur ihanet vardır
Sev beni seveyim seni
Aşk deliliktir benim felsefem yok