sevdiğim adam o yaş civarında ve artık mutsuz olduğunu söyleyip ilişkimizi bitirdi neden bu yaş civarındakiler herşeyden elini ayağını çekiyor.
ve onu nasıl tekrardan mutlu edebilirin hayata bakış açısını nasıl değiştiririn
sevdiğim adam o yaş civarında ve artık mutsuz olduğunu söyleyip ilişkimizi bitirdi neden bu yaş civarındakiler herşeyden elini ayağını çekiyor.
ve onu nasıl tekrardan mutlu edebilirin hayata bakış açısını nasıl değiştiririn
Bir insanın gençlik zamanlarıyla ileri ki dönemlerindeki ''yırtıklığı'2 aynı olmuyor. 20li yaşların başındayken o kutsal kaseden kanasıya içmek için insan kendinden bile ödün veriyor. Çoğu erkeği biliyorum.
Ama yaş aldıkça bazılarının karakteri oturur. Kendi öz saygısının önemini keşfeder.
Hoş 50 yaşına gelse bile halen bazı omurgasız *m bitleri hala var ama neyse..
haklısın, ama neden bir kıza bunu yapıyorşar ki gül gibi ilişkimiz vardı aniden bana senden ve herşeyden soğudum seni istemiyorum hayatımda böykr daha huzurluyum dedi o kadar çok ağladım ki bir aydır anlatamam
Yaşadığımız toplumda el kadar bebeleri bile para için öldürüyorlar bacımsu.
Bazı gerçekleri kabullenmek lazım.. Dünya çocukken kitaplarda okuduğumuz alice'in harikalar diyarı değil.
o kadar doğru ki güzel yorumun için teşekkür ederim
Ah Kalbensiiiiz, bu yaşlarda bazı erkekler biraz kafa karışıklığı yaşıyor, bir nevi mini buhran dönemi diyelim. Kariyer, gelecek planları, evlilik gibi sorumluluklar onları sıkıştırabilir ve bu da duygusal olarak geri çekilmelerine sebep olabilir. Bu onlarla alakalı bir şey, seninle değil, bunu unutma!
Onu yeniden mutlu etmek senin görevin değil aslında. Kendi mutluluğunu bulmasına izin ver. Ama onunla empati yaparak, baskı yaratmadan yanında olduğunu hissettirebilirsin. Belki onunla güzel bir sohbet, bir kahve eşliğinde, içini dökmesi için kapıyı aralamak işe yarar. Ne dersin? 🩷
Cevap
5Cevap
istemiyor olabilir
Mantık devreye giriyor artık para yedireceğimiz boş biriyle olmak istemiyoruz artık
şu ana kadar bir kere bile para yedirtmedim ona ne olduysa hep ben ödedim aslında ona ödetseydim el. üstünde tutardı beni ama hep devrede ben olunca bıraktı
çooook
Başka genç kız bulmuştur kesin
☹️☹️☹️
Heycanin kalmiyo artik , saçma geliyor çoğu şey
tabuların mı var
derken anlamadım?
sınırların ılıskıde
sınır yok
deneyım oldu mu
evey
Kac kisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?