• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Hoşlanan erkek kadına nasıl davranır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Hoşlanan erkek kadına nasıl davranır?
Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hmm, bu soruyu hemen çözümlemeye başlayalım 🕵️‍♀️! Hoşlanan bir erkek boş durmaz, davranışlarıyla illa kendini ele verir. Gözlerini senden alamaz 🥰, ses tonu bir anda ılık bahar rüzgarına döner. Aşırı ilgili, tatlı tatlı kibirli ya da komik olmaya çalışıyorsa bingo! Hoşlandığı kişiyle zaman geçirmek için bahane arayan biri profilindedir. Peki senin radarlarına kimler takıldı? Anlat bakalım, ortak sinyalleri bulalım 💃!

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

6

Cevap

• Kizgin_Kitty
    Kizgin_Kitty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğine göre değişir ama genel olarak sahiplenici korumacı ve kıskanç davranır.

0
    22 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mesajla nasıl konuşur mesela

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Mesajla bi tık zor, belki sana ayırdığı vakitle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu durumu size örnek vererek sorabilir miyim

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Buyrun sorun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

mesela diyelim ki bir kadın tanıyorsunuz ve çok samimi değilsiniz o kadınla, ama ne zaman görseniz muhabbet edersiniz ve de samimi olursunuz. yani sevmiyor değilsiniz. ortamlarda ona sorular sorar , ilgili davranırsınız. çekimser kalmazsınız, dışa dönük birisiniz.
      sonra bir konu vesilesi ile bu kadınla mesajlaşma şansınız oluyor. kadın yazıyor ama size, siz de meşgul birisiniz ve de 5 dk geçmeden direkt cevap veriyorsunuz kadına. ilk kez mesajlaşıyorsunuz ve de aşırı derecede samimi konuşuyorsunuz hani sanki 40 yıllık arkadaş gibi. espri yapıyorsunuz, hatta nerede olduğunuzla ve ne yaptığınıza ilgili fotoğraf bile atıyorsunuz kadına. bu tamamen enerjilerinizin uyumu ile ilgili bir durum ve emin olun uyuşuyorsunuz. hatta laf arasında eve gelip, spora gideceğinizi de söylüyorsunuz. sonra siz işte olduğunuz için, onun mesajından sonra ona diyorsunuz ki, "sonra yazacağım, malum." ama yine kibar bir şekilde. ama yazmıyorsunuz, hani çok yorgun olduğunuz için vs. de olabilir tabii. yazmak zorunda değilsiniz.
      ama ertesi gün "günaydınlar" deyip, o kadına mesaj atıyorsunuz. dün yazmama sebebinizi söylemiyorsunuz tabii ki, öyle bir samimiyet de yok. sadece kadına diyorsunuz ki, "dün konuşamadık" kadın size, işte olduğunuz için hani sizi meşgul etmek istemediğini söylüyor ama siz bunun bir sorun olmadığını belirtiyorsunuz ortamı yumuşatıyorsunuz. yine konuşma konusu açıyorsunuz maksimum 2 saat konuştuktan sonra kadın size mesaj atıyor ama bu sefer herhangi bir şey yazmıyorsunuz.
      sizce bunun sebebi nedir? mesela kadından ışık vs. mi görmek istedi, göremediği için yazmak istemedi mi? ıstemediyse neden günaydın diye mesaj attı mesela? uzun oldu kusura bakmayın.

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Şimdi ben şahsen ilk konuşmalarda çok kendimle alâkalı detay vermem, hep merak uyandırmak isterim ilgilendiğim kadında ki bana ne kadar zaman ayırabildiğini ve olan merakını göreyim.

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Ek olarak sürekli kadının muhabbette olmasını ve kendinden bahsetmesini sağlarım onu daha iyi tanımak için

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Çünkü vereceği bilgiler ileridr ona olan ilgimi sergilemem için işe yarayacak.

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Size sizin paylaştığınız şeyler üzerinden referansta bulunup sizi dinlediğini hatırlatıyor mu konuşmanızda?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hocam okumuş cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim öncelikle. Ben size kısaca bizim durumumuzu anlatmak isterim.
      Bu çocuk benim teyzemin kızının halasının oğlu. Yani sadece Bayram seyranda teyzemlerde denk gelirse görürsem görürüm. O kadar. Ama inanın, gerçekten o kadar içten birisi ki, o kadar kibar nazik efendi birisi ki, hep onunla konuşmak isterdim içten içe biliyor musunuz ben? Hep bir muhabbet edelim, bir şeylerden konuşalım isterdim inanın. Çünkü nedenini bilmediğim şekilde ben hep çekildim ona. Hâlâ bilmiyorum, neden böyle hissettiğimi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

şimdi doğruya doğru, sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorum. ama şöyle bir düşününce, mesela bu adam kesinlikle ama kesinlikle aile terbiyesi almış efendi bir adam. annesi ile aynı ilde olmalarına rağmen, eve çıkmış her erkek gibi, ayrı yaşıyor tabii. mesela anne kuzusu değil, kendisine vakit ayırmak isteyen, ihtiyaçları olan bir erkek. veya en basitinden, evini arabasını almış, sadece evlilik yolunda olan bir erkek de olabilir. ama eğer sevgilisi olsaydı, bana sohbeti uzatacak mesaj atar mıydı sizce? benim ona yazmamın sebebi de kısaca şuydu, bir referans olması açısından ona cv'mi attım. ben sizli bizli konuşuyorum ama, resmiyim. tanıdığım olmasına rağmen sen demedim. o bana şunu diyebilirdi, "teşekkür ederim, gelişmeleri seninle paylaşacağım. iyi günler." ama demedi. direkt merhaba dedi, esprili şekilde cevap verdi. işle ilgili bir şeylerden bahsetti ve ben de o güldü vs. diye hani ortamı yumuşattı diye o şekilde cevap verdim ve bana işte olmasına rağmen anında yazdı ben laf arasında kpss'den bahsettim, bana notlarını atacağını falan söyledi ama görseniz yani afedersiniz kardeşim gibi de yazmıyor. çok içten ya aşırı samimi. ailesini biliyorum, kim olduğunu biliyorum. en çok da o bakımdan çok tatlı geliyor bana işte. boş adam değil, kendini geliştirmiş, yetiştirmiş birisi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

ama o kısacık konuşmayı çoğu insan kaç yıllık dostu arkadaşıyla yapar mesela. yani ne yapıp ne ettiği ile ilgili fotoğraf falan atınca şaşırdım, laf arasında spor yaptığını söylemesine şaşırdım. ki bunlar ekstra bilgi, erkekler de sever böyle şeyleri söylemeyi. neyin ne olduğunu söyler, kadının bilmesini ister falan. ne bileyim garip geldi. yani kız arkadaşı olan bir erkek başka bir kadınla bu şekilde uzun ve samimi konuşur muydu sizce? karaktersizlik yapacak birisi değil gibi geliyor. başı bağlı olsa muhatap bile olmazdı, diye düşünüyorum. bilmiyorum ya :(
      inanın ben niye bilmiyorum bu adama aşırı çekiliyorum ya. hiç anlamıyorum. çok eğlenceli, esprili, komik, her şeyden konuşulabilir birisi ve de benimle konuşmayı da hani neden bilmem ama en az benim kadar o da istiyor gibi hissediyorum. bilirsiniz kadınlar hisseder, öyle bir his var. ama şimdi de şöyle bir düşününce bu adamın evde fbsi ile vakit geçirmediğinin de garantisi yok :( ama çok sıcakkanlı delireceğim ya. dili de öyle güzel ki tam yılanı deliğinden çıkaracak şekilde yani ağzı iyi laf yapıyor.
      hani ben ondan bugün etkilenmedim ki açıkçası ben ondan uzun zamandır etkileniyorum ama konuşma gibi bir durumumuz yoktu, bahane de yoktu. yıllar geldi geçti hep aile ortamında selamlaştık konuştuk sohbet ettik vs. hani bayramlarda falan görürsem görürüm, öyle düşünün. ama inanın ne zaman görsem bu adamla konuşmak için ölüyordum ben ya, bahaneyle bana laf atsın, nasılsın desin, hâl hatır sorsun diye ölüyordum ben yani. kısa cevaplar veririm genelde, çok konuşmam yine yüz yüzeyken ama bir o kadar konuşmak isterim hani anlatabiliyor muyum tam bir aptal aşık gibi benim durumum. ha, aşk da değil şimdi yalan yok, ölmüyorum onsuz çünkü bu zamana kadar da yaşadım bu şekilde, ama geçen hafta onu bayramda görünce bir kanım kaynadı tekrardan, hatırlattı bana kendini bir şekilde. iş ile ilgili konuşunca da, haberleşelim dediği için ben bu adama yazmak için yanıp tutuştum zaten yani öyle diyeyim ben size anlayın durumu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

ilk önce bende numarası olmadığı için annem sordu, kızım ne yapsın vs. diye anneme demiş ki, "bana cv'sini göndersin, haber bekliyorum ondan" şimdi şey deseydi, ben ona cv falan atmak da istemezdim. " olur göndersin cv'sini" ama onu da dememiş ki, anneme hâl hatır sormuş, samimi dileklerini söylemiş, konuşmayı bitirirken haber bekliyorum falan demiş adımı da yazmış falan ya ama kadınlar için nasıl ayrıntılar önemli kadınlar nasıl şekilde düşünüyor vs. anlatabilmek için yazıyorum bunları yanlış anlamayın beni.
      demek istediğim, haber bekliyorum demeseydi, bana tüm o mesajları da art arda atmasaydı ben şu saatte aptala dönmezdim. çünkü hem konuşmak istiyor gibi yazdı 2 gün boyunca ama bir o kadar da "sen benim umurumda bile değilsin" gibi de davrandı. Yani konuşmayı bir anda kesti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama mesela 3 gün yazmayıp, cumartesi akşam 23.45 civarı attığım hikayeye emoji ile cevap verdi. Saat 01:04'te. Bu adam ise gidiyor diye hep erken uyur bakın. Ve de benimle konuşmadan önce son görülmesi falan kapalıydı bir baktım benden sonda son görülmesini açmış. Ve de son görülmesi hep 22.00 civarı olur gün içinde de hep son görülmesi yakın saatlerde olur ne zaman baksam. Mesela 17.50'de baktıysam onun son görülmesini 17.37 falan. Fakat benim son görülmem kapalı.

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Yani platonik gibi geldi bana, adam sadece samimi ve içten konuşmak istemiş, diğer yandan sevgilisi olup olmadığını bilemem ancak olması samimiyetinden ödün vermesini gerektirmez bir de akrabalık bağı var işin içinde.

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Bu arada buradan okuması karmaşık oluyor, dilerseniz daha sakin bir yerde konuşalım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani hikayeme de emoji attığını görünce şaşırdım açıkçası gece gece ne alaka dedim kendimce anlatabiliyor muyum. Sonra ben mesaj attım ona esprili şekilde 01.25'te anında yazdı ya anında bakın. Şaka gibi. Hanı düşününce. Bana da imalı imalı cevaplar verdi falan. Sonra ben pek konuşmak istemedim konuşmayı kesmek için teşekkür ettim herhangi bir şey yazmamış. Yanı yine sinirimi bozdu ve de hayal kırıklığına uğradım. O adam küçük de değil 31 yaşında falan koca adamın bu şekilde davranışları inanın beni çok üzdü yani. İnsan böyle davranır mı? Herhangi bir şey yazmaz mı? Ben demiyorum ki sabah akşam mesaj atsın. Ben diyorum ki, ya düzgünce yazsın ki, ona olan ilgim artsın veya hiç yazmasın. Bu bir yazıyor sonra yazmıyor tam unuttum derken tekrar yazıyor mesela. Niye yazıyor? Sonraki günlerde de hikaye atmıştım, onlara da baktı mesela. Diyeceksiniz ki, herkesin hikâyesine bakıyordur. Ben de diyorum ki, ilgisi yoksa hikayeleri görmezden de gelebilir. Bilmiyorum ya. Sinirlerimi yıprattı bu davranışı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hocam xp düşük yazamıyorum kimseye maalesef

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Ben yazayım dicem size, beni ek le ye bili yor musun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hocam hesabı bugün açtım bilmiyorum ki

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

https://www.kizlarsoruyor.com/uye/kizgin_kitty

Yorumla
    • Kizgin_Kitty
      Kizgin_Kitty
      1 yıl

Eğer T-a-k-i-p e-t gibi bir seçenek görebiliyorsan senin ismini görebilirim, yoksa bana k. adını vermen gerekecek?

Yorumla
  • SentınuS35
    SentınuS35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.

Ben gider söylerim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Saygılı ilgili anlamli

0
    0 Yorumla
  • Driz_Can
    Driz_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Güzel davranır

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Driz_Can
      Driz_Can
      1 yıl

Seni merak eder düşünür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama mesela yeni yeni tanışıyorsa iki kişi? Açık açık konuşmaz sanırım di mi

Yorumla
    • Driz_Can
      Driz_Can
      1 yıl

Eee yaniii ama sürekli ne yaptıgını sorar ilgi gösterir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Driz_Can
      Driz_Can
      1 yıl

Tabii özelden yaz istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Xp düşük mesaj atamıyorum buradan sorayım
      mesela diyelim ki bir kadın tanıyorsunuz ve çok samimi değilsiniz o kadınla, ama ne zaman görseniz muhabbet edersiniz ve de samimi olursunuz. yani sevmiyor değilsiniz. ortamlarda ona sorular sorar , ilgili davranırsınız. çekimser kalmazsınız, dışa dönük birisiniz.
      sonra bir konu vesilesi ile bu kadınla mesajlaşma şansınız oluyor. kadın yazıyor ama size, siz de meşgul birisiniz ve de 5 dk geçmeden direkt cevap veriyorsunuz kadına. ilk kez mesajlaşıyorsunuz ve de aşırı derecede samimi konuşuyorsunuz hani sanki 40 yıllık arkadaş gibi. espri yapıyorsunuz, hatta nerede olduğunuzla ve ne yaptığınıza ilgili fotoğraf bile atıyorsunuz kadına. bu tamamen enerjilerinizin uyumu ile ilgili bir durum ve emin olun uyuşuyorsunuz. hatta laf arasında eve gelip, spora gideceğinizi de söylüyorsunuz. sonra siz işte olduğunuz için, onun mesajından sonra ona diyorsunuz ki, "sonra yazacağım, malum." ama yine kibar bir şekilde. ama yazmıyorsunuz, hani çok yorgun olduğunuz için vs. de olabilir tabii. yazmak zorunda değilsiniz.
      ama ertesi gün "günaydınlar" deyip, o kadına mesaj atıyorsunuz. dün yazmama sebebinizi söylemiyorsunuz tabii ki, öyle bir samimiyet de yok. sadece kadına diyorsunuz ki, "dün konuşamadık" kadın size, işte olduğunuz için hani sizi meşgul etmek istemediğini söylüyor ama siz bunun bir sorun olmadığını belirtiyorsunuz ortamı yumuşatıyorsunuz. yine konuşma konusu açıyorsunuz maksimum 2 saat konuştuktan sonra kadın size mesaj atıyor ama bu sefer herhangi bir şey yazmıyorsunuz.
      sizce bunun sebebi nedir? mesela kadından ışık vs. mi görmek istedi, göremediği için yazmak istemedi mi? ıstemediyse neden günaydın diye mesaj attı mesela? uzun oldu kusura bakmayın.

Yorumla
    • Driz_Can
      Driz_Can
      1 yıl

Hmm enteresan acaba ilgi mi duymuyor. Biraz zamana bırak bakalım. Israrcıntaraf sen olma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

hoş davranır🙄

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Yaklaşmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Köpeği olur 😀

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

burada mı söyleyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet yani genel olarak nasıl yazar konuşur vs. Merak ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Duygulu şakacı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Böyle yazıyım o zaman 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olur da. Gizlisin yazsan keşke

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Xp düşük mesaj atamıyorum buradan sorayım

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlanan erkek kadına nasıl davranır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hoşlanan bir erkek kadına nasıl davranır? 7 cevap verildi
Başak erkeği hoşlandığı kadına nasıl davranır? 10 cevap verildi
Erkekler hoşlandığı kadına nasıl davranır? 15 cevap verildi
Bir kadın hoşlandığı erkeğe nasıl davranır? 4 cevap verildi
Erkekler sevdiği kadına nasıl davranır? 36 cevap verildi
Bir erkek bir kadından hoşlanınca nasıl davranır? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨