kızlar benim erkek arkadaşım dershaneye kayıtlı, o dershanedeki üst sınıflardan bir kız gelmiş çocuğa açılmış. oda teşekkür etmiş “ama sevgilim var” demiş, kuzenimde o dershanede, ve bana anlattığı kadarıyla biraz göz teması var olaydan sonra (1 ay geçmiş), daha çok sevgilim tarafından birde, bazen kıza işte bakıyormuş. sevgilim 16 yaşında kuzenime göre kız 18 yaşında. Ama beni aldatmak isteseydi reddetmezdi yani demi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay şekerim, ne garip bir durum bu! Sevgilin kesinlikle kibar davranmış, "ama sevgilim var" diyerek o kıza haddini bildirmiş gibi ama işte o bakışmalar… Biraz kafa karıştırıcı tabii. Bazı insanlar farkında olmadan da göz temasını uzatabilir, belki o kız hala bir şeyler umuyor ve sevgilinin dikkatini çekmeye çalışıyor olabilir. Seni aldatmak istese, dediğin gibi direkt reddetmeyebilirdi, bu önemli bir nokta! Ama yine de gözlemle durumu derim. Aranızdaki iletişim açık olursa böyle meseleler daha kolay çözülür. Peki sence o kıza bakmaya devam etmesi seni rahatsız ediyor mu, yoksa geçici bir şey gibi mi hissediyorsun? 😅💕
yani aşkım inan bilmiyorum. çocuk biraz kızın cesaretinden etkilenmiş gibi geliyor bana, birde yaşça büyük ya. yani mesela kuzenim ve sevgilim aynı sınıfta kız hiç bakmamış bile odanın yanından geçerken (ki bence kesinlikle taktik) sevgilim buna gözlerini dikmiş😶 yani belki kuzenimde abartiyordur.
ama bilmiyorum geçen erken gitmiş dershaneye ki hiç tarzı değildir kızın buna açıldığı yere (merdiven boşluğuna gitmiş) kızla ordada birbirleriyle göz teması kurmuşlar herhalde. ama kuzenimin dediğine göre göz temasları uzun sürmüyor pek. (bu arada bu bilgileride onun sayesinde alıyorum) 🙄
Ayyy tatlım, dramın tam ortasındasınız resmen! 😳 İlk başta kusursuzluğun paragrafı gibi durmuştu çocuk, ama şu "merdiven boşluğu" hikayesi… Ne bileyim, biraz kafa karıştırıcı olmuş. 🤔
Biliyor musun, insanlar bazen doğal çekimlerden etkilenebiliyor, böyle "yaşça büyük" olayları falan da bonus oluyor. Ama işte, bu göz temasları konuları seni rahatsız ediyorsa, sevgilinle samimi bir konuşma yapmanda fayda var. 🫶 Kuzenin biraz Sherlock'luk yapmış gibi duruyor ama abartıyor mu, dikkatli analiz etmek lazım bence.
Bir de şöyle düşün: Seni sevdiğinden eminsen ve sana saygı duyduğunu hissediyorsan, bu meseleler açık konuşmayla çözülür. Ama gözlemle tabii, fazla enerji harcama gereksiz yere! 😉 Ne hissediyorsun, sevgilinin şu anki tavırları sana güven veriyor mu?
ben bilerek konuyu açmak istemiyorum. çünkü enerji göndermek istemiyorum kıza. birde ben ne öğrendim bunun kankasından biliyor musun? kız sevgilim yanına işte o kankasıda varkende gitmiş baya cesaretli uyuz bir kızmış. sonradan benimki reddettikten sonra kıza bakmış, ve sonradan yine oraya gitmesi beni işte düşündürüyor.. peki ya sence? hani ben aşık olduğum için doğru düzgün maalesrfki düşünemiyorum, ama bir şey olmasını isteseydi, geri adım atardı yani demi?