Aldatan insan aldatılmayı hak eder mi yoksa onun seviyesine inmem mi dersiniz?
Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aldatan insan aldatılmayı hak eder mi yoksa onun seviyesine inmem mi dersiniz?
Sırf intikam almak için aslında sana yeterli gelmeyen birilerini hayatına alma riskine girilmez.
Aldatan defolsun gitsin, sen bildiğin , istediğin gibi yaşa
Aynen öyle o yüzden onun seviyesine inmemek lazım diye düşünüyorum. Seni aldatan bir insana yapacağın en büyük intikam bence ondan tamamen ayrılmak.
Genel olarak, aldatma, bir ilişkinin sadakat yükümlülüğünün ihlali olarak kabul edilir. Bu, bir kişinin, ilişkisi olduğu bir başka kişiyle cinsel ilişkiye girmesi veya duygusal bir ilişki kurması anlamına gelebilir. Aldatan kişinin neden aldattığının birçok nedeni olabilir. Bazı insanlar, ilişkilerinde mutsuz veya tatminsiz oldukları için aldatır. Diğerleri, kendini kanıtlama veya heyecan arama ihtiyacı duydukları için aldatır. Bazıları ise sadece bir hata yapar. Aldatan kişinin neden aldattığının nedeni, aldatmanın "hakedilme" derecesini etkileyebilir. Örneğin, ilişkisinde mutsuz veya tatminsiz olduğu için aldatan bir kişi, kendini kanıtlama veya heyecan arama ihtiyacı duyduğu için aldatan bir kişiye göre daha az "hakediyor" olabilir. Ancak, aldatan kişinin neden aldattığının hiçbir koşulda aldatmayı haklı göstermediğini belirtmek önemlidir. Aldatma, her zaman ilişkide bir güvensizlik ve ihanet duygusuna neden olur. Bu da, aldatılan kişi için büyük bir duygusal travma yaratabilir. Sonuç olarak, aldatan aldatmayı hak eder mi sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Ancak, aldatma her zaman ilişkide bir soruna işaret eder ve aldatılan kişinin ciddi duygusal sonuçlarıyla yüzleşmesi gerekir. Aldatan kişiyi affetmek veya terk etmek, aldatılan kişinin kararıdır. Bu karar, aldatmanın ciddiyetini, aldatan kişinin neden aldattığını ve aldatılan kişinin ilişkiye devam etmek isteyip istemediğini değerlendirmeye bağlıdır.
Olaya ve yaşantıya göre değişir hak edende vardır hak etmeyende vardır hak ediyor diye de aldatmak da yanlış o ayrı bir şey tabi karakter kişilik insanın yasadiklarina bağlı
hak etme meselesi değil bu ya da seviyesine inip inmeme meselesi
ne olacak sende onu aldatınca mesela... kendini mi daha iyi hissedeceksin. acın mı dinecek. bu intikam değildir. ben farklı düşünüyorum
Cevap
12Cevap
Aldatan aldatılmayı hakeder ama onun gibi karaktersiz olmayı kendime yakıştıramam mesela. Aldattığı kişi'den bulsun ne yaptıysa.
Aynen aslında hakeder ama onun seviyesine bence düşmemek lazım. Aldatan bir insanın ben asla tekrardan akıllanacağına falan asla inanmıyorum.
Ben de kesinlikle inanmıyorum. Onlar sadece kendi zevkini düşünür ve kendisine empati yapar.
Onun seviyesine neden ineyim 🤔 zina yapan o ben değilim günah onun
Karakter meselesi karakteri sağlam olan mazeret üretmez. Başkasının aldatmasi ona aldatma hakki vermez
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Aldatan insana bence en büyük ceza onu tamamen engellemek olur diye düşünüyorum. Aldatan insan çünkü ne yaparsan yap değişmez.
Hak eder fakat onun gibi basit bi insan olmaya gerek yok.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Aslında hakeder ama bence öyle bir insanın karakterine düşmemek lazım diye düşünüyorum ben şahsen.
Etmez diyenler neyin kafasında acaba? Hak eder. Duamdır, aldatan her kim varsa onu da hayatta en sevdiği kişi aldatır.
Hiçbir karaktersizin seviyesine inemem eğer hak ediyorsa o biraz karakter sahibi olup benim seviyeme yükselsin
Evet aldatan insan aldatılmayı hak eder. Aldatan insan da o acıyı dibine kadar yaşamlı yaşattırılmalı.
Herkes ayni sartlarda yasamitor hayati bi cok n3deni var aldatmanin aldatilmanin bu uzun bi mesele burada ahkam kesmekle olmaz bence
Onun yaptığını sen de yaparsan onla aynı seviyeye düşersin gerek yok
O kişinin seviyesine veya düzeyine inmeyi asla tercih etmem
Aldatana en güzel cevap sağ elin işaret parmağıyla olur.
Karşı tarafın duygularıyla oynayıp, empati kuramayıp aldatırsa aynısını yaşatırım nasıl oluyormuş görsün. Kesinlikle aldatılmayı hakeder.
Bencede böyle yapan insanlara onun gibi davranmak bence en güzeli diye düşünüyorum. Ama yinede onun gibi davranmamak lazım seviyesine düşmemek lazım.
Ondan ne farkınız kalıyor aldattiysa cezası sizi kaybetmek olmalı onun gibi davranmak değil
aldatmaya karşılık aldatırsan , aldatandan ne farkın kalıyor
Şu eder diyenlerin ben beyin yapılarını gerçekten sorguluyorym
Yanlış yanlış da hareket etmem herkes kendi yapar
Gitmeyi hak eder… gideceksin.. hırs yapmayı hak etmez
eder aynı hissi o da yaşamalı kendi haline bırakınca bi ders almaz
:(
Onun seviyesine inmem.
Aldatan aldatılmaktan hak eder bence
eder de ben yapmam
O bozuk diye kendimizi bozmaya gerek yok
ne ugrascam onla
eder