AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Et bakalım
"Aşk, parlaklığı ejderhalar bile ürküten bir zümrüt gibidir."
Burada zümrüt, hem nadir hem de değerli bir taş olarak aşkın derinliğini, parlaklığını ve değerini simgeliyor. Ejderhalar, güç, tehlike ve korkuyu temsil ederken, bu taşın onlara bile korku salan bir parlaklığa sahip olması, aşkın ne kadar güçlü ve etkileyici bir şey olduğunu gösteriyor. Aşk, bazen insanın kalbini korkutacak kadar derin, yoğun ve sıradışıdır; aynı zamanda her şeyi aydınlatacak kadar güçlüdür. Bu, aşkın hem çekici hem de bazen korkutucu bir doğaya sahip olduğunu anlatır.
Mevlânâ'nın anlayışına göre:
"Aşk, bir ateş gibi ruhunu yakar; ama aynı ateş, seni hakikate ulaştırır."
"Aşk, ejderhaları bile ürkütür, çünkü o sonsuz bir ışık kaynağıdır."
Ferhat zaten aşkı temsil eden kişiliktir.
Hadi bakalım
Burada zümrüt, hem nadir hem de değerli bir taş olarak aşkın derinliğini, parlaklığını ve değerini simgeliyor. Ejderhalar, güç, tehlike ve korkuyu temsil ederken, bu taşın onlara bile korku salan bir parlaklığa sahip olması, aşkın ne kadar güçlü ve etkileyici bir şey olduğunu gösteriyor. Aşk, bazen insanın kalbini korkutacak kadar derin, yoğun ve sıradışıdır; aynı zamanda her şeyi aydınlatacak kadar güçlüdür. Bu, aşkın hem çekici hem de bazen korkutucu bir doğaya sahip olduğunu anlatır.
Evett
Olur tabii
Teşekkür ederim 🌸
Bulun
Aşk, saplantılı düşüncelerin ve tutkunun, aslında kişinin kendi egosundan kaynaklandığını ifade eder. Aşkı, beklentiler, sahiplenme duygusu veya aşırı kontrol arzusuyla şekillendirmek, sağlıklı bir bağ kurmak yerine, ilişkiyi baskı altına alır. Gerçek sevgi, egonun dışına çıkarak, karşındakinin özgürlüğünü ve kişiliğini kabul etmekten geçer.
Tavsiyem: Aşkı sahiplenici bir tutku yerine, özgürleştirici bir bağ olarak görmek önemlidir. Egonun etkisinden kurtulup, sevginin ve ilişkinin doğal akışına bırakmak, sana ve karşındaki kişiye huzur verecektir. Kendini ve karşındakini serbest bırak, sağlıklı bir aşk sadece özgürlük ve güvenle mümkündür.
Çok yordu mı chatgpt?
Kehanet dediğin, şu olacak bu olacak der (instads tarot okuyucusum 20 yıldır), sen chatgpt genel açılım yorumu yapıyorsun. Bu kehanet değil 😄
Hiç entelektüel değilsin Enperatrizcim...
"Senin gibileri ciddiye almıyorum" Deyip de, haklı çıktığım için ciddiye alarak hakaret etmen... Beni çok fazla ciddiye aldığını ve haklı olduğumu gösteriyor. Ama sorun yok, psikolojidr ters yanılsama yöntemidir bu, devam yani 😅
Büyücü geleceği bilmez, kişinin iradesini kontrol eder. Falcı ve kehanetçi geleceği bilir. Hahaha😅
Kendim tarot okuyucusuyum. Yeteneğim ve işim olunca, detaya bakarım. "Kehanet" deme o zaman, "aşk tavsiyesi ister misiniz?" de.
Gelen yorumu ve eleştiriyi mentalin kaldırmıyorsa da böyle bir şeye kalkışma...
Durduk yere beni çok güldürdün, çok şirinsin, iyi günler 😅
KS de eleştiriye kapalıyım. Benim bu tarz sorularım eğlence içindir. Madem tarotçusun aç soru yap yorumunu. Benim soruma gelme.
Vay kiki vay 😅 Enperatrizsin gerçekten... Ben burdan öyle soruyla açılım yapmam 😅
Ayrıca nasıl soru soracağımı da sana sormayacağım. Danışmanım değilsin. Eleştiri için burada değilim eğlenmek için buradayım. Beğenen gelir soruma beğenmeyen gelmez.
Ben burdan öyle soruyla açılım yapmam
Ben de sana gelip açılım yaptırmam😂 bence boşuna tartışıyorsunuz benimle.
Tartışmıyorum ki, sadece sen sinirlendin ben de gülerek cevap veriyorum. Kırdıysam özür dilerim ama niyetim kötü değildi 😄
Eğlence sorusuna ciddi yaklaşmamalısın😂 ben sinirlenirim👀
Hahaha 😂
Neyse barıştık 😂😂
Tabii ki haha😂
Olur
Aşk ; sadakatin, sabrın ve güvenin sembolüdür. Tıpkı toprak gibi; bir kez kendini verene içten içe sadık kalır, üstü örtülü olsa da içindeki bağlılık hep sürer. Görünmese bile güven temelli aşk, derinlerde güçlü şekilde yaşar.
Tavsiyem: Sevdiğine güven verirken sabırlı ol. Her şey hemen filizlenmeyebilir ama sevgi emek ister. İlişkilerde temeli güven olan bir bağ, zamanla meyve verir. Tıpkı toprak gibi, sessiz ama sadık olmayı öğren.
Beklerim.
Aşk bazen en derin acıyı ifade eder. Yürek acısı, kayıplar, ihanetler ya da sevgideki kırılmalarla yüzleşilen, insanın ruhunu en çok sarsan acıdır. Aşkın getirdiği en büyük zorluklar da bu tür duygusal travmalardır. Ancak, bu acılar, aynı zamanda en büyük büyüme ve içsel olgunlaşma fırsatını da sunar.
Tavsiyem: Aşk acısı kaçınılmaz olsa da, bu acının seni güçlendirmesine izin ver. Duygusal yaraların zamanla iyileşir ve seni daha derin, daha olgun bir sevgiye taşır. Acıyı, kalbinin daha geniş bir alanda sevebilmesi için bir öğretmen olarak gör. Yeni bir ilişkiden korkma.
Yüreğine sağlık. 💐
🫠🌸
Merak içinde yorumunu bekliyorum 😆
Gerçek aşk, zorluklarla sınandığında kendini belli eder. Her şey yolundayken sevgi kolaydır; ama esas değer, ilişkinin ateşin içinden geçtiğinde ortaya çıkar. Kalbi saf olan, sevgisi sahici olan, o ateşin içinde bile parlamaya devam eder. Çünkü yüzeydeki ilgiden değil, derindeki bağlılıktan beslenir.
Tavsiyem şu: Bir ilişkide zor zamanlar geldiğinde hemen vazgeçme. O anlar, sevginin ne kadar sahici olduğunu gösterir. Eğer senin ya da karşındakinin kalbi gerçekten temizse, o ateşten daha da parlayarak çıkarsınız. Ama bir ilişki sadece kolay anlarda güzelse, o sevgi altın değil, sadece parlayan bakırdır. Kiminle yandığında değil, kiminle yanarken mutlu olabildiğinde aşkı bulmuşsundur.
evet
Aşk, mutluluk veya huzur, çoğu zaman dış dünyada değil, iç dünyamızda ve doğru bakış açısında bulunur. Kendi içsel yolculuğumuzu keşfetmek, bize daha derin bir anlam ve doyum sağlar.
Tavsiyem: Dışarıda aradığın mutluluğu, içsel huzurunda bulabilirsin. Kendi iç yolculuğunu yaparak, gerçek değerleri keşfet. Aşk ve huzur, bazen en beklenmedik yerlerde, en derin içsel dünyamızda saklıdır.
Gönder gelsin
Aşk bazen en derin acıyı ifade eder. Yürek acısı, kayıplar, ihanetler ya da sevgideki kırılmalarla yüzleşilen, insanın ruhunu en çok sarsan acıdır. Aşkın getirdiği en büyük zorluklar da bu tür duygusal travmalardır. Ancak, bu acılar, aynı zamanda en büyük büyüme ve içsel olgunlaşma fırsatını da sunar.
Tavsiyem: Aşk acısı kaçınılmaz olsa da, bu acının seni güçlendirmesine izin ver. Duygusal yaraların zamanla iyileşir ve seni daha derin, daha olgun bir sevgiye taşır. Acıyı, kalbinin daha geniş bir alanda sevebilmesi için bir öğretmen olarak gör. Yeni bir ilişkiden korkma.
Teşekkür ederim
Buyurun söyleyin
Gerçek aşk, zorluklarla sınandığında kendini belli eder. Her şey yolundayken sevgi kolaydır; ama esas değer, ilişkinin ateşin içinden geçtiğinde ortaya çıkar. Kalbi saf olan, sevgisi sahici olan, o ateşin içinde bile parlamaya devam eder. Çünkü yüzeydeki ilgiden değil, derindeki bağlılıktan beslenir.
Tavsiyem şu: Bir ilişkide zor zamanlar geldiğinde hemen vazgeçme. O anlar, sevginin ne kadar sahici olduğunu gösterir. Eğer senin ya da karşındakinin kalbi gerçekten temizse, o ateşten daha da parlayarak çıkarsınız. Ama bir ilişki sadece kolay anlarda güzelse, o sevgi altın değil, sadece parlayan bakırdır. Kiminle yandığında değil, kiminle yanarken mutlu olabildiğinde aşkı bulmuşsundur.
Çok teşekkür ederim
Hadi bakalım :)
Bu durumda ilahi aşka yürümem mi lazım :)
Ayrıca teşekkür ederim
Beşeri aşk, İlahi aşkın yansımasıdır. İnsanlar aslında ilahi aşkı bulunca tamamlanır. Bulana kadar bir sürü ilişki yaşayabilir gibi bir şey😂
Rica ederim
:) ;)
Hadi bakem
Aşk, güzelliğin ve derinliğin sadece zahiri olmayan, içsel bir kaynaktan gelir. Gerçek aşk, dışsal değil, kalpten ve içten büyür. Bazen en sıradan anlarda bile, bu içsel güzellik ve bağlılık kendini gösterir; tıpkı toprakla bütünleşmiş bir çiçek gibi.
Tavsiyem: Aşkı ararken sadece dış görünüşlere odaklanma; içindeki güzellik ve sevgi, zamanla her şeyin ötesine geçer. Derin, saf ve gerçek bir bağ kurmaya odaklan; çünkü gerçek güzellik, kalpten akar ve yüzeyin ötesine ulaşır
Buldum dedim narsist çıktı
Hayırlısı olsun
Bulun
Aşk, yaşanan kederin sadece bir kayıp değil, aynı zamanda bir uyanış vesilesidir. Kalp kırıldığında ya da yalnızlık hissedildiğinde, insan en çok içe döner, en çok kendi özünü ve Yaradan’ı hatırlar. Aşk acısı, bazen bizi en hakiki sevgiye yaklaştırır.
Tavsiyem: Yaşadığın her kırılmayı bir ders, her vedayı bir yöneliş olarak gör. Kalbinin acıdığı yerde Rabbini hatırla; çünkü o acı, seni daha sahici bir sevgiye, daha gerçek bir kendine yaklaştırır. Kederi düşman değil, yoldaş bil.
Teşekkürler
Bulun bakalım
Aşk, yaşanan kederin sadece bir kayıp değil, aynı zamanda bir uyanış vesilesidir. Kalp kırıldığında ya da yalnızlık hissedildiğinde, insan en çok içe döner, en çok kendi özünü ve Yaradan’ı hatırlar. Aşk acısı, bazen bizi en hakiki sevgiye yaklaştırır.
Tavsiyem: Yaşadığın her kırılmayı bir ders, her vedayı bir yöneliş olarak gör. Kalbinin acıdığı yerde Rabbini hatırla; çünkü o acı, seni daha sahici bir sevgiye, daha gerçek bir kendine yaklaştırır. Kederi düşman değil, yoldaş bil.
Çok güzel 🙂
🌸😇
1 2 preze at bakalım.
Biraz tuttu sanki enteresan
O benden kaynaklı😂😂
ya da sende olanı dedin;d
yavaş gel🔱
Aşk, mutluluk veya huzur, çoğu zaman dış dünyada değil, iç dünyamızda ve doğru bakış açısında bulunur. Kendi içsel yolculuğumuzu keşfetmek, bize daha derin bir anlam ve doyum sağlar.
Tavsiyem: Dışarıda aradığın mutluluğu, içsel huzurunda bulabilirsin. Kendi iç yolculuğunu yaparak, gerçek değerleri keşfet. Aşk ve huzur, bazen en beklenmedik yerlerde, en derin içsel dünyamızda saklıdır.
Olar
Aşk ilişkilerinde büyük bir adanmışlık ve fedakarlık yapmışsın. Kişi, sevdiklerini korumak ve onları mutlu etmek için her şeyi göze alabilir. Buradaki "mutluluk kılıcı", sevgi ve sadakatle güçlendirilen bir iradeyi simgeler. Aşk, bazen zorluklarla dolu bir yolculuktur, ancak sevdiğin için her şeyin üstesinden gelmeye hazır olmak, ilişkinin güçlenmesine yol açar.
Tavsiyem: Aşkını korumak ve ona değer vermek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırsan, unutma ki bu çaba, sevginin gücünü ve derinliğini gösterir. Ancak, ilişkilerde sadece kurtarıcı olmaya çalışmak yerine, iki tarafın da eşit şekilde birbirini desteklemesi gerekir. Sevgi, fedakarlık kadar anlayış ve denge ile de büyür.
Olur… 🥹
Aşk ilişkilerinde bazen duyguların ve bağların anlatılmasının zordur. İki kişi arasında paylaşılan bir şeyler vardır ki, yalnızca onlar anlayabilir. Her ilişkinin içinde gizli bir derinlik, kelimelerle ifade edilemeyecek bir anlam vardır. Gerçek bağ, herkesin bilmediği, sadece o iki insanın hissettiği bir şeydir.
Tavsiyem: Aşkı ve ilişkinizi başkalarına anlatmak zorunda hissetme. Gerçek sevgi, yalnızca senin ve karşındakinin paylaştığı, kelimelerle ifade edilemeyecek bir gizemdir. Her ilişki, kendine özgü bir dil ve anlam taşır; bu yüzden bazen başkalarının anlamadığı, yalnızca sizin bildiğiniz bir dünyada kaybolmak güzeldir.
Söyle bakalım 😇
Senin aşk ilişkilerinde beklentilerin ve duygusal ihtiyaçların karşılanmadığı durumlar var. Bazen insanlar, mutlu olmayı beklerken, karşındakinin tutumu veya yaklaşımı, içindeki gerçek mutluluğu bulmanın önündeki engel olabilir. Neşeli bakışlar, yüzeydeki mutluluğu yansıtsa da, derinlerdeki gerçek hissiyatı gizleyebilir.
Tavsiyem: Aşk ve ilişkilerde, sadece dışarıya yansıyan neşeyle yetinme. Gerçek mutluluk, sadece bakışlarda değil, içsel bir uyumda ve anlayışta gizlidir. Karşındaki kişiye sadece yüzeysel değil, derin bir anlayışla yaklaşarak, gerçek mutluluğu bulmaya çalış.
Teşekkür ederim
Bulun
Aşk, kibir ve gururun gölgesinde büyüyemez. Yüksek egolar, başlangıçta belki güçlü hissettirebilir, fakat zamanla birbirini anlamaktan uzaklaştırır. Gerçek sevgi, alçakgönüllülük ve karşılıklı anlayışla gelişir. Birbirinizi gerçekten dinleyerek ve saygı göstererek ilişkinizi sağlamlaştırabilirsiniz.
Tavsiyem: İlişkinizde egonuzu bir kenara koymaya çalışın. Başlangıçta zor olabilir, fakat alçakgönüllülük ve karşılıklı anlayış, ilişkinize huzur ve derinlik katacaktır. Kendi değerlerinize ve karşınızdakine saygı göstererek, aranızdaki bağ daha güçlü ve sağlıklı bir hale gelir.
Sanırım kimseyi beğenmiyorsun sen eda😂😂
Haha ne münasebet 😂 egolu değilm 🤭
😘❤️😇
❤️🌸
Olurr
Aşk, sadece belirli insanlara özgü, özel ve derin bir deneyimdir. Aşk, seçilmiş kişiler için bir yolculuk gibidir; onlara özgü bir bağ, bir keşif sürecidir. Bu gemi, onlara güven, huzur ve içsel bir bağlantı sunar, hayatlarında anlamlı bir yolculuğa çıkmalarını sağlar.
Tavsiyem: Aşkı sıradan bir duygu olarak değil, derin ve özel bir yolculuk olarak gör. Gerçek aşk, sadece belirli insanlar arasında, kalpten kalbe kurulur. Karşındaki kişiyi tam anlamıyla anladığında ve onunla özdeşleştiğinde, aşkın ne kadar özel ve seçilmiş bir deneyim olduğunu hissedeceksin.
Bulun bakalım
Aşk, bilginin ve anlayışın gücünü simgeler. Süleyman’ın krallığındaki mühür gibi onun hükümranlık gücünü temsil ederken, bilgi de ilişkilerdeki gücü sağlar. Aşk, bilgelik ve anlayışla yönlendirildiğinde, daha sağlam ve uzun ömürlü hale gelir. Bilgi, her iki tarafın da birbirini daha iyi anlamasını ve sağlıklı bir bağ kurmasını sağlar.
Tavsiyem: Aşkı sadece duygularla değil, bilgi ve anlayışla besle. Karşındaki kişiyi anlamaya çalış, ilişkine bilgelik kat ve her durumda doğru kararlar almak için kalbinin yanı sıra zihnini de kullan. Gerçek güç, doğru bilgiyle şekillenir.
Olabilir.
Aşkın en derininde sadece bir insana değil, o insandaki ilahi parıltıya duyulan özlem vardır. Gerçek aşk, ruhun başka bir ruhta kendi kaynağını, yani sonsuzluğu aramasıdır. Bu yüzden bazı aşklar, tarif edilemez bir derinlik taşır—çünkü sadece bedene değil, öz'e yönelmiştir.
Tavsiyem: Aşkta yüzeye değil, ruha bak. Birini severken, onun özündeki iyiliği, samimiyeti ve derinliği fark etmeye çalış. Ruhunla temas eden bir sevgi, seni hem yaşatır hem de seni sen yapar.
Teşekkürler...
Her şey Yaradan'dan geldi dönüş onadır yine. Aşk ondan aldık kalbe ancak ruha değmelidir.
🙏🙏
Olur
Aşk, dünyasal bağlardan daha yüksek bir amaca yönelmeyi, ruhun derin arayışına işaret eder. Aşk, bazen sadece dünyevi zevkler ve tatminler peşinden gitmekten ibaret değildir. Gerçek aşk, ruhu özgürleştirir ve daha yüksek bir huzura, manevi bir birliğe yönlendirir.
Tavsiyem: Aşkı sadece yüzeysel tutkularla değil, derin bir içsel bağlılıkla yaşa. Gerçek huzur, ruhsal anlamda bir uyumda bulunur ve bu, her aşk ilişkisine farklı bir boyut katar. Bazen dünyadan uzaklaşmak, gerçek sevginin ve huzurun izini sürmek için en doğru adım olabilir.
Bulun
Aşk, bilgelik ve anlayışın değerini vurgular. Bir insan, yalnızca kendisi için değil, sevdikleri için de huzur ve denge oluşturduğunda gerçek bir rahmet olur. Aşk, sadece iki kişi arasında değil, her iki dünyada da barışı ve mutluluğu sağlar.
Tavsiyem: İlişkilerde bilge bir yaklaşım sergile. Duygusal zekânı kullanarak, hem kendine hem de sevdiklerine huzur ver. Aşk sadece duygusal bir bağ değil, aynı zamanda büyüme ve öğretme fırsatıdır. Bilgelik, her iki dünyada da barışı yaratır.
olur bulunun lutfen
Aşk, bazen yüzeyde gördüğümüz her şeyin gerçek anlamını gizler. Dışsal görünüşler ya da ilk bakışta ortaya çıkan duygular, aslında derin, kalıcı bir bağlılık ve huzurun perdeleyicisi olabilir. Gerçek güzellik ve aşk, ilk bakışta görünmeyebilir, ama zamanla, derinleşen bağlarla ortaya çıkar.
Tavsiyem: Aşkı ilk bakışta değil, zamanla anlamaya çalış. İlişkilere yüzeysel duygularla yaklaşmak yerine, kalbinin derinliklerine inerek gerçek bağları keşfet. Gerçek aşk, zahiri değil, özdeki derinlikte saklıdır.
Olur
Aşk, i engelleri ve bağları aşma arzusudur Bazen duygusal olarak kendimizi bağlı ve sıkışmış hissedebiliriz. İçsel düğümler, kalbimizdeki korkular, önyargılar veya yanlış anlamalar olabilir. Gerçek aşk, bu düğümleri çözmek, özgürleşmek ve daha sağlıklı bir bağ kurmak için bir yolculuktur.
Tavsiyem: Aşkı özgürlükle yaşa. İçindeki korkuları, şüpheleri ve engelleri fark et ve onlarla yüzleş. Gerçek bağlar, birbirinize dürüstçe ve özgürce sevgi verdiğinizde kurulur. Kendini ve karşındakini özgür bırak, bağlar sadece sevgiyle kuvvetlenir.
Denemek lazım 🤔
Teşekkür
🌸🌸
🌸
Evet dinliyorum
Aşk; kadının içsel gücünü, zarafetini ve ruhsal ışığını vurgular. Kadın, tıpkı ilahi bir ışık gibi, etrafına sevgi, huzur ve anlayış yayıp, ilişkileri aydınlatır. Onun varlığı, dünyayı ve kalpleri daha parlak ve anlamlı kılar.
Tavsiyem: Kadınların sahip olduğu ışığı takdir et ve ona değer ver. Bir ilişkide sadece fiziksel değil, ruhsal bir bağ kurmak önemlidir. Onun içsel güzelliğiyle, seni de yükseltmesine ve birlikte daha derin bir sevgi yaratmanıza izin ver.
Bulun kız
Aşk ilişkilerinde geçici heveslerle kalıcı huzur arasındaki farka bak. Dünya eğlencesi gibi gelip geçen tutkular, ilk bakışta cazip görünse de zamanla sönüp gider. Oysa kalbi besleyen, ruhu büyüten aşk; kalıcı, derin ve huzur vericidir—tıpkı bir gül bahçesinin dinginliği gibi.
Tavsiyem: Aşkı seçerken neyin geçici neyin kalıcı olduğunu ayırt etmeye çalış. Yüzeysel heyecanlara değil, ruhunu besleyen derinliklere yönel. Eğlence biter, ama gerçek sevgi kalır. Kalbini cennete benzer bir bağ içinde aç.
Bulun ama yok
Aşk ilişkilerinde de ilahi bir denge ve adalet gözetilir. Her kalp, hak ettiği sevgiyi ve değeri arar. İlişkilerde karşılıklılık, dürüstlük ve denge esastır; bir taraf fazla verirken diğer taraf alıp giderse, aşk yıpranır. Gerçek bağ, iki tarafın da terazide eşit durmasıyla güçlenir.
Tavsiyem: Sevgi verirken, aynı oranda değer görmeye dikkat et. Aşk, fedakârlık kadar denge de ister. Kendini ihmal etmeden, karşındakine de adil ol. Ancak böyle bir birliktelik, uzun ömürlü ve sarsılmaz olur.
Guzel aciklama ama aşka inanmam
Olurr bulunun🌺🫶🏻💘
Dış dünyadan sıyrılmanın ve içsel dinginliği araman önemli. İç huzura ulaşmak, zihin ve kalp arasındaki dengeyi kurmakla mümkündür.
Tavsiyem: önce kendi iç yolculuğuna odaklan, dışsal dikkatlerden uzaklaşarak huzuru bulmaya çalış. Kendi ruhsal dengenin farkına var, böylece kalbin gerçek huzuru deneyimlesin.
Bu tavsiyeni dikkate alacağım çok teşekkür ederiiiim canım benim 💞♥️😍🌺💘🫶🏻
Rica ederim 🌸❤️
Bulun
kişinin kendi kaderini ve yaşamını şekillendirme gücüne sahip olduğunu hatırlatır. Her insan, hayatındaki seçimlerle kendi yolunu çizer. Seçilmiş olmak, dışsal bir onay değil, içsel bir güç ve bilinçle kendi yolunu çizme kapasitesidir. Kendi talihini elinde tutmak, başkalarının etkileşiminden bağımsız olarak, kendi kararlarını alabilmektir.
Tavsiyem: Kendi yolunu seçmekten korkma. Hayatındaki yönü belirleyen sensin ve her seçimin seni daha güçlü yapar. Başkalarının görüşlerine göre değil, kendi içindeki güce ve bilgelik duygusuna güvenerek kararlar al. Kendi talihin ol, çünkü hayat senin seçimlerinle şekillenir.
Olur
Kalpten gelen dileklerin ve samimi isteklerin gücüne işaret eder. Allah, insanın içindeki en derin arzuları bilir ve niyetin doğruluğuna göre ona en uygun şekilde cevap verir. Aşk ve ilişkilerde de kalpten gelen isteklerin, doğru niyetlerle dile getirilmesi, gerçek mutluluğu ve huzuru getirebilir.
Tavsiyem: Dileklerini ve isteklerini kalbinden geçerek, samimiyetle dile getir. Gerçek arzularına odaklan, çünkü Allah, içindeki samimi niyeti ve kalbinin derinliklerini görür. İhtiyacın olanı almak için, önce kalbinde doğru niyetleri barındır.
bulun çok korkuyorum
Aşkta bazen öyle çok isteriz ki, peşinden gittiğimiz kişi bizi istemese bile ısrar ederiz. Oysa gerçek bağ, iki yönlü bir çağrıdır. Eğer senin değerini bilen, seni gerçekten isteyen biri varsa, yönünü ona çevirmek içini rahatlatır. Zorlaya zorlaya elde edilen sevgide huzur olmaz; çünkü orada sevgi değil, çaba yorgunluğu birikir.
Tavsiyem şu: Sana kıymet veren, seni arayan, eksikliğini hisseden insanları görmezden gelme. Peşinden koşarken yorulduğun biri varsa, belki de o senin durağın değil, sadece bir sınavındır. Aşkta hem arayan hem bulan olmak istersin. Ama en güzeli, seni bulanı senin de bulduğundur.
önemli yazıyorum bir kenara
🙏🙏
Lutfen bekliyorum😇
Aşk herkes için aynı şekilde tezahür etmez. Kimi gözleriyle sever, kimi kelimelerle, kimi davranışlarıyla… Biri seni sık sık arayıp sormayabilir ama senin için uğraşır, yanında olur. Başka biri sürekli seni sevdiğini söyler ama zorluk anında ortadan kaybolur. Yani herkesin sevme biçimi farklıdır ve bunu anlamak, ilişkilerde çatışmaları azaltır.
Tavsiyem şu: Karşındakinin aşk dilini çözmeye çalış. Sevdiğini senin bildiğin şekilde göstermiyor olabilir ama bu, seni sevmediği anlamına gelmez. Aynı şekilde, senin aşk dilinle onunki uyuşmuyorsa bu çatışma yaratabilir. Bu yüzden sadece sevilmeyi değil, nasıl sevildiğini de anlamayı öğren. Aşkın binlerce dili varsa, onu anlamaya gönüllü olmak da gerçek sevginin dilidir.
Cok teşekkür ederim🙏
🌸🌸
Evet olur 🤣
Sanki gönlüm boş yere yanmış külleri savrulmuş bıraktığın acılar öyle böyle değil çifte kavrulmuş 🤣
Hahaha deli😂😂
Biyur lutfen
Kimi zaman bir ilişkide değerin bilinmez, içindeki güzellikler görülmez. Ama bu senin eksikliğinden değil, karşındakinin bakışsızlığındandır. İnsan bazen yanlış kişilerin ellerinde incisini sıradan bir taş gibi hissetmeye başlar. Oysa sabırlı olursan, bir gün seni sen gibi gören biri gelir. Seni sadece yanında taşımaz; parlatır, över, kıymetini bilir.
Tavsiyem şu: Seni değersiz hissettiren birine inciliğini boşa harcama. Işığını göremeyenlere daha çok parlamaya çalışma. Gerçek sevgi, seni yüceltir; baş tacı eder. Eğer biri seni bir ipteki inciler gibi görmüyorsa, onun eline ait değilsindir zaten. Yeter ki kendini değersiz hissettiren yerde ısrar etme. Sen zaten değerlisin, sadece doğru gözler seni görmeli.
Emeğine sağlık çok güzel özetlemişsin kesinlikle ben de sana katılıyorum çünkü ilişkilerimde çok değer verdim çok sevdiğim ama karşının hiçbir şekilde görmedim veya sevgimi fazlasıyla göstermiş olabilirim herkes benden bunun adına faydalanmaya çalışmıştır ama şu an sana şunu diyebilirim ki eskisi kadar kimseyi sevemiyorum kimseyle ilişki kurmak bile istemiyorum
🙏🙏
Bulun bakalım
İlişkilerde karşılıklı emek ve fedakarlık her zaman önemli bir yer tutar. Bir taraf sürekli vermeye, diğeri ise almakla yetinmeye çalışıyorsa, bu dengenin bozulması kaçınılmazdır. Ancak bazen, o fedakarlığı veren kişi, diğerinin ihmali veya sadakatsizliğiyle kalbinin derinliklerinden yaralanır. Bu tür bir ihanet, sadece karşındaki kişiye değil, aslında kendine de zarar verir. Çünkü bir ilişki, iki insanın ortak emeğiyle büyür. Birinin fedakarlığı bıçakla yaralanırsa, o ilişkiyi yok eden aslında kendisi olur.
Tavsiyem şu: Karşındaki kişiye değer verirken kendini kaybetme. Aşkın içinde fedakarlık değerli olsa da, kendini feda etmek, kimseye fayda sağlamaz. Kendine kıymet ver ve ilişkinin iki taraflı bir dengeye dayandığından emin ol. Birini hep veren ve diğeri hep alan yapmak, sonunda seni kırar. Sağlıklı ilişkilerde, iki kişi de aynı şekilde birbirine değer verir ve fedakarlıklar karşılıklı olur.
Olur😀
Aşkın içinde zaman zaman zıt duygular yaşamak çok doğaldır. Birini hem çok sevebilir hem de ondan kaçmak isteyebilirsin. Bu karmaşa, duygularının sahte olduğu anlamına gelmez. Aksine, sevginin derinliğiyle yüzleştiğini gösterir. Kalpteki bu çelişkiler seni yoruyorsa, önce kendinle barışmayı dene. Ne hissediyorsan onu bastırmadan, ama patlatmadan yaşa. Partnerinle açık ve yargısız bir iletişim kurmak, içsel savaşlarını hafifletir. Unutma, en güçlü ilişkiler bile bazen sessiz çatışmalardan geçer. Mühim olan, o çelişkileri birlikte çözmeye niyetli olmaktır.
🌸🌸
Bulun bea.
Bulun bakalım
Aşk, insanı derinden etkileyebilir ve duyguların kontrolünü kaybetmeye yol açabilir. Ancak, bu yoğun duyguların içinde kaybolmamak, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır.
Tavsiyem: Aşkı yaşarken kendini kaybetmemeye çalış. Duygularına kapılmak doğal olsa da, dengeyi korumak ve ilişkiye odaklanmak, ilişkinin sağlıklı büyümesini sağlar.
Chatgpt mi kız bu
😃
Kartlardaki sözlerin yorumu. Bak bakalım aynı mı? Herkesin farklı.
Hmm anladım
Ayrıca senin dediğin gibi olsa da olur. Amaç eğlence. chate her seferinde farklı yorum nasıl yazdırayım? Bilgi vermeden yorum yazabilecek kadar zeki değil.
Sordum sadece sıkıntı yok eğlence amaçlı zaten yoksa buradaki yorumlara göre hayatımı şekillendirmiyorum
Kürenin şarjı ne durumda?
olur söyleyin
Aşk, her insanın içinde var olan ve sadece bir kalp çırpıntısı olarak değil, evrenin düzeniyle, insanın içsel dünyasıyla bağlantılı bir güç olarak var olan bir şeydir. Allah'ın gizemleri, evrendeki her şeyin ve her canlının içinde saklıdır. Aşk, bu gizemlerin bir yansımasıdır; sıradan bir duygu değil, insan ruhunun, kalbinin ve varoluşunun en yüksek haliyle bağlantıya geçtiği bir yolculuktur. Kimi zaman aşk, bir anlam bulma arayışı, bir hikmet arayışıdır; bir insanla kurduğumuz bağda, evrenin sırlarını ve Allah'ın kudretini hissettiğimiz anlar olabilir.
Tavsiyem şu: Aşkın içinde her zaman bir bilinmezlik ve sır vardır. Sevgi ve aşkı sadece yüzeyde görmek yerine, derinliklerine inmeye çalış. Bir ilişkiyi, sadece iki insanın etkileşimi olarak değil, evrenin ve yaratanın bir parçası olarak kabul et. Aşkın gizemiyle barış, çünkü her şeyin en derin anlamını aşk içinde bulabilirsin. Kendi kalbinde ve ilişkilerinde bu gizemi keşfetmeye çalış; çünkü aşk, seni her yönüyle dönüştüren ve sana gerçek huzuru getiren bir yolculuktur.
teşekkürler
Bulun bakalı
Aşk ve ilişkilerde, her bireyin kendine özgü zevkleri, tercihleri ve içsel dünyası vardır. Herkesin sevgiyi, mutluluğu ve güzelliği farklı bir şekilde hissetmesi, yaşaması doğal bir durumdur. Bunu fark ettiğinde, senin için özel olan her şeyin, seni gerçekten mutlu eden her şeyin değerini daha fazla anlayabilirsin. Aşk da tıpkı buna benzer bir şekilde, farklı zevklerin, renklerin ve anlamların birleşimidir. Kendi içindeki güzellikleri ve zevkleri fark ettiğinde, başkalarının ne düşündüğünden bağımsız olarak, tüm renklerin sana ait olduğunu hissedersin. Kendi yolunu bulduğunda, seni takdir eden biri de gelir.
Tavsiyem şu: İlişkilerde başkalarının beklentilerini değil, kendi içindeki huzuru ve zevkleri öncele. Kendi içindeki renkleri keşfetmek, başkalarına da senin renklerini, senin özünü gösterebileceğin bir alan yaratır. Senin olan güzelliklerin başkalarına da yansır, çünkü dışarıdan görülen şey, içindeki dengeyi yansıtır. Kendi içindeki değerleri fark etmek, dışarıya huzur getirir.
Yapıştır gelsin!
Tavsiyem şu: Bir ilişkide zor zamanlar geldiğinde hemen vazgeçme. O anlar, sevginin ne kadar sahici olduğunu gösterir. Eğer senin ya da karşındakinin kalbi gerçekten temizse, o ateşten daha da parlayarak çıkarsınız. Ama bir ilişki sadece kolay anlarda güzelse, o sevgi altın değil, sadece parlayan bakırdır. Kiminle yandığında değil, kiminle yanarken mutlu olabildiğinde aşkı bulmuşsundur
Bu kadar beklemiyordum. Ama vazgeçtim be kral. Bu hatayı yapmazsam başka hata yapicam boş ver
gereksiz
Evettt
Kimi zaman bir ilişkide değerin bilinmez, içindeki güzellikler görülmez. Ama bu senin eksikliğinden değil, karşındakinin bakışsızlığındandır. İnsan bazen yanlış kişilerin ellerinde incisini sıradan bir taş gibi hissetmeye başlar. Oysa sabırlı olursan, bir gün seni sen gibi gören biri gelir. Seni sadece yanında taşımaz; parlatır, över, kıymetini bilir.
Tavsiyem şu: Seni değersiz hissettiren birine inciliğini boşa harcama. Işığını göremeyenlere daha çok parlamaya çalışma. Gerçek sevgi, seni yüceltir; baş tacı eder. Eğer biri seni bir ipteki inciler gibi görmüyorsa, onun eline ait değilsindir zaten. Yeter ki kendini değersiz hissettiren yerde ısrar etme. Sen zaten değerlisin, sadece doğru gözler seni görmeli.
Bulunnn
Senin aşk ilişkilerinde beklentilerin ve duygusal ihtiyaçların karşılanmadığı durumlar var. Bazen insanlar, mutlu olmayı beklerken, karşındakinin tutumu veya yaklaşımı, içindeki gerçek mutluluğu bulmanın önündeki engel olabilir. Neşeli bakışlar, yüzeydeki mutluluğu yansıtsa da, derinlerdeki gerçek hissiyatı gizleyebilir.
Tavsiyem: Aşk ve ilişkilerde, sadece dışarıya yansıyan neşeyle yetinme. Gerçek mutluluk, sadece bakışlarda değil, içsel bir uyumda ve anlayışta gizlidir. Karşındaki kişiye sadece yüzeysel değil, derin bir anlayışla yaklaşarak, gerçek mutluluğu bulmaya çalış.
Uğraşmış anlatmış teşekkür ederim mm😌
🙏🙏
Bana bulun
Hadi bakalım
Tavsiyem şu: Bir ilişkide zor zamanlar geldiğinde hemen vazgeçme. O anlar, sevginin ne kadar sahici olduğunu gösterir. Eğer senin ya da karşındakinin kalbi gerçekten temizse, o ateşten daha da parlayarak çıkarsınız. Ama bir ilişki sadece kolay anlarda güzelse, o sevgi altın değil, sadece parlayan bakırdır. Kiminle yandığında değil, kiminle yanarken mutlu olabildiğinde aşkı bulmuşsundur
Bulun
Bulun aşkım
Aşk, saplantılı düşüncelerin ve tutkunun, aslında kişinin kendi egosundan kaynaklandığını ifade eder. Aşkı, beklentiler, sahiplenme duygusu veya aşırı kontrol arzusuyla şekillendirmek, sağlıklı bir bağ kurmak yerine, ilişkiyi baskı altına alır. Gerçek sevgi, egonun dışına çıkarak, karşındakinin özgürlüğünü ve kişiliğini kabul etmekten geçer.
Tavsiyem: Aşkı sahiplenici bir tutku yerine, özgürleştirici bir bağ olarak görmek önemlidir. Egonun etkisinden kurtulup, sevginin ve ilişkinin doğal akışına bırakmak, sana ve karşındaki kişiye huzur verecektir. Kendini ve karşındakini serbest bırak, sağlıklı bir aşk sadece özgürlük ve güvenle mümkündür.
Buyrun
Aşkta başarıların ve mutlulukların değerini bilmek önemlidir. Aşk yolculuğunda, yaşanan güzel anlar ve ulaşılmak istenen hedeflere varıldığında, bu anları kutlamak, ilişkiye ve birbirinize olan minnettarlığınızı ifade etmek önemlidir. Her başarı, her güzel an, ilişkinin derinleşmesine ve daha sağlıklı bir hale gelmesine katkı sağlar.
Tavsiyem: İlişkilerdeki küçük zaferleri ve güzel anları kutlamayı unutma. Aşk, bazen büyük adımlar değil, küçük ama değerli anlardan oluşur. Birlikte yaşadığınız her mutluluğu kutlayarak, ilişkinizin değerini her an hissedin.
⏳✨..
Lütfen
Aşk, güçlü ve derin bağlar içerir. Dünya nasıl Allah’ın heybetiyle var oluyorsa, benzer şekilde aşk da güçlü bir gücün etkisiyle var olur ve büyür. İlişkilerde de, bazen gözle görülmeyen, ancak her an hissedilen bir kuvvet vardır. Bu güç, iki insanın birbirine duyduğu sevgi, güven ve saygıdır. Aşk, görünmeyen bir enerjinin etkisiyle şekillenir.
Tavsiyem: Aşkı sadece duygusal bir bağ olarak değil, aynı zamanda derin bir kuvvet olarak kabul et. Bir ilişkinin büyümesi ve gelişmesi, içsel bir güçle, karşındakine duyduğun sevgi ve saygı ile mümkün olur. Bu güç, her zaman görünmeyen ama hissedilen bir enerjiyle beslenir.
Tam benim ılıskı durumum olmuş bu😄
😂😂🌸
Bulun
Bende sana bir kehanette buluyum özgürlük tek taraflı olursa şeytan açgözlülügü secermis
Ic savaş geliyor Mehdi yükselecek
Amen
Olur😃
Aşk, gücün ve egemenliğin bazen zorluklar ve güç mücadeleleriyle değil, sevgi ve güvenle inşa edilir. Gerçek egemenlik, baskı, kuvvet veya kontrol değil, içsel bir bağ ve karşılıklı saygıdır. Bir ilişki, güçsüzlük veya çatışmalarla değil, sevgiyle şekillenir.
Tavsiyem: Aşkı, kuvvetle değil, zarafet ve anlayışla yönlendir. Gerçek liderlik, karşılıklı saygı, empati ve anlayıştan gelir. Bir ilişkiyi kontrol etmek yerine, birlikte büyüyün ve sevginizi her zorluğun üstesinden gelmek için bir araç olarak kullanın.
Teşekkür ederim 😃
Evett
insanın içsel gücünü ve zarafetini dış dünyaya yansıtma biçimidir. Her insanın kendine ait bir değeri ve ışığı vardır, ancak bu değerlerin gerçek gücü, onları doğru şekilde ifade etmekle ortaya çıkar.
Tavsiyem: İçindeki güzellikleri ve değeri dışa vurmakta cesur ol. Kendini asla küçümseme, çünkü senin içindeki güç ve zarafet, dış dünyaya yansıdıkça büyür.
Teşekkür ederimm kısmen doğru tahmindi 😊
Rica ederim🌸
Buyrun 😂
iki kişi arasındaki rol dağılımını ve birbirine olan etkileşimi anlatan eğlenceli bir ifade olabilir. Bir ilişkide bazen her iki taraf da farklı roller üstlenir ve bu roller, birbirini tamamlayan bir denge yaratır. Biri, ilişkinin aktif ve yönlendirici tarafı olabilirken, diğeri bu enerjiyi takip eder ve ona uyum sağlar.
Tavsiyem: İlişkilerde dengeyi bulmak önemlidir. Kimi zaman biri daha aktif, diğeri ise daha pasif olabilir. Ancak bu, birbirini tamamlayan bir oyun gibidir. Her iki tarafın da rolünü bilmesi ve bu rolü içtenlikle kabul etmesi, ilişkinin daha sağlıklı ve eğlenceli olmasına katkı sağlar.
Salla gelsin
Gerçek güç, dışarıda değil, içsel dünyanda yatmaktadır. Aşk ve ilişkilerde, dışarıdan gelen etkilere tepki vermek yerine, kendi duygularını, korkularını ve zayıflıklarını fethetmek, gerçek zaferdir. Kendini fetheden kişi, sadece çevresindeki insanlarla değil, kendi içindeki çatışmalarla da barış yapmış kişidir. İçsel gücünü keşfetmek, karşındaki kişiye de gerçek anlamda güç verir, çünkü senin kendine güvenin, ilişkiye olan yaklaşımını da şekillendirir.
Tavsiyem şu: İlişkilerde bazen karşındaki kişiyi değiştirmeye çalışmak yerine, önce kendine odaklan. Kendi içindeki zaaflarını, korkularını, öfkelerini anlamak ve onlarla barış yapmak, seni sadece daha güçlü bir insan yapmaz; aynı zamanda daha sağlıklı ilişkiler kurmanı sağlar. Gerçek aslan, karşındaki değil, kendi içindeki korkuları fetheden kişidir.
İyi salladı n