YENGEÇ BURCU ESKİ SEVGİLİMİN HAYATINDA BİRİ OLMASINA RAĞMEN BENLE KONUŞUYOR?

3 sene önce dolu dizgin aşk yaşadığım biri yengeç burcu erkeği vardı. Ben de başak burcuyum onunla yaşadığım ilişki diğer yaşadığım aşklara hiç benzemiyordu. 1 sene boyunca beraberdik başta her şey çok iyiydi ama yaşantılarımız birbirinden çok farklı ve bir o kadar da uçtu bu da sıklıkla kavga etmemize ayrılıp barışmamıza neden oluyordu. En son yaşadığım bu durum beni o kadar üzüyordu ki son noktayı koyup bir daha iletişime geçmedim. Bu süreçte beni çoğu kez aradı yanıma gelmek istedi ama hiçbir aramasına ve mesajına geri dönmedim. Yaklaşık 5 ay sonra hayatına birisine aldı ve iş nişanlanma sürecine kadar gitti. Nişanlılık süreleri zarfınca da beni ara sıra arıyordu ama ben ne aramalarına ne de mesajlarına döndüm zaten 3 sene boyunca da kimseyi hayatıma alamadım onu sevdiğim gibi kimseyi sevemedim. 2-3 hafta önce arkadaşı nişanlısıyla ayrıldığını söyledi, 1-2 hafta önce de o yazdı. kendime engel olamadım ondan deli gibi nefret ediyor kızıyor olmama rağmen bir yanımın hala savunmasız olduğunu gördüm. Nişanlısıyla neden ayrıldığına kadar tüm sorunlarını anlattı. Kızın, kendi ailesiyle anlaşamadığını yine kızın nişan atmasına rağmen nişanda takılan altınları sattığına kadar her şeyi anlattı onu seviyor musun dedim seviyorum ama sevgi tek başına yeterli olmadığını nefret etmeye de başladığını, soğuduğunu söyledi. Çok kızgınmış ona üstelik kızın ailesi de kendi anneside birbirlerini istemiyormuş. Benden özür diledi her şey için bana karşı çok hatası olduğunu kabul etti. Onda yerimin hep özel olduğunu söylüyor, kendini benim yanımda güvende ve değerli hissediyormuş. Nefret etsem bile kin tutamıyorum maalesef, bir yanım acabalarla dolu. Eğer beni aradığı görmek istediği süreçte ben bi karşılık verseydim işerin bu noktaya gelmeyeceğini de düşünüyorum. Çünkü birbirimizi gerçekten çok sevdik bi türlü kopamadık olmuyordu ama oluyordu da. Benle her şeyi konuşuyor onu yargılamayacağımı biliyor bana tekrardan beraber olabilir miyiz ileride dedi, kafasının karışık olduğunu düşündüğüm için bu soruyu geçiştirdim ama bu esnada eski nişanlısına gidip onunla kavga etmek için de buluştu 2 kere. Hemde biraz dur bekle artık dememe rağmen. Neymiş eğer söylemezse içnde kalırmış ona çok sinirliymiş de bilmem ne. Beni etkilemesini istemiyorum olabildiğince politik davranmaya çalışıyorum ama duygularım allak bullak. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor arkadaşlar?

YENGEÇ BURCU ESKİ SEVGİLİMİN HAYATINDA BİRİ OLMASINA RAĞMEN BENLE KONUŞUYOR?