merhaba ben 20 yaşındayım konuştuğum çocuk ise 21 yaşında ve yaklaşık bir aydır konuşuyoruz, benden başkasıyla konuşmadığına da eminim. normalde çok flörtöz takılan biriyim ancak bu çocukla konuşmaya başlayınca eskiden konuştuğum kişileri de çıkardım ve hayatımda sadece onu bıraktım. her şey de iyi gidiyordu, kendisiyle gerçekten ilişki düşünüyordum. ancak dün gece konu ilişkilerden açılınca bana bu zamana kadar sadece bir ilişkisinin olduğunu ve yaklaşık beş yıl sürdüğünü söyledi. uzak mesafeymiş ama tabii ki buluşmalar vesaire olmuş. bunu duyduktan sonra istemsiz kendimi geri çektim çünkü unutamama olasılığı beni çok gerdi. çocuğu hala istiyorum ama korkuyorum da. ilişki hakkında çok detay bilmiyorum sadece çok büyük yanlışlar yaptı dedi ve ayrılalı oluyor dedi ama bence ayrılalı max bir yıl olmuştur ya da 6 ay falan.
1 yılŞimdi sen bu çocukla konuşmaya başlamışsın ve hoşuna gitmiş ciddi düşünmeye bile başlamışsın. Bu güzel bir şey. Ama sonra birden 5 yıl süren bir ilişkisi olduğunu duyuyorsun ve kafanda acaba hâlâ unutamadı mı diye soru işaretleri oluşuyor. Bu çok normal. Ama şöyle düşün, bir ilişki uzun sürdü diye illa hâlâ içinde taşıyor olacak diye bir şey yok. Belki de o ilişki çoktan bitmiş sadece alışkanlıkla uzamıştır. Bitirmiştir, sindirmiştir ve şimdi gerçekten yeni bir sayfa açmak istiyordur. İnsanlar geçmişi olabilir ama bu seni sevemeyecekleri anlamına gelmez. Senin yapman gereken şey içine atmak değil. Ona "geçmişinle ilgili bir şey beni düşündürdü ama kötü anlamda değil sadece kendimi korumak istiyorum" gibi yumuşak bir şekilde duygunu açabilirsin. Samimi konuşursan onun da sana nasıl baktığını anlarsın. Hem böylece boş yere kafanı yormamış olursun.
Kaçmak yerine dürüstçe konuşmak en iyisi. Gerçekten sana gelmek istiyorsa zaten geçmişini kapatmıştır. Ama bunu anlamanın yolu da iletişim. Hayatında başarılar umarım mutlu olursunuz.🌸🙏🏻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer sen ona güvenin tamsa 5 yıllık Bir ilişkide eğer ona kızgınlığını sevginin üstüne geçtiyse bence onunla bu konu hakkında konuşmalısın yani olmazsa da sorma bunun hayatını size ne gibi devamı getireceğini göstermesini bekle yani en azından konuştukça zaten kendi kendine anlatmaya başlar diye düşünüyorum bazen yanlışlıklar güveni de sarsar ilişkiyi de sarsar 5 yıllık bir ilişki eğer büyük bir yanlışlar vesilesiyle bitiyorsa bil ki o ilişkiden zaten bir daha ona hayır gelmeyeceğini anlamıştır ki zaten ona sevgili yönünde bakamazsın insan bir yıl veya 6 ayda olsa demek ki seninle yakın tarzda konuşmaya başlarsa bil ki bir ilişkiyi artık hazır olmaya başlamak istediğini anlayabilirsin yani her şey akışına bırak ne ona adım at ne de ona soru sor zamanın geleceği şekli bekle her zamanki gibi normal şekilde konuşmaya devam et eğer sana bir adım atarsa bu adamın ilerisinde zaten onunla merak ettiklerini kendi kendini soracaksın belki de o anlatacaksın sana
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılbu hissettiğin şey çok normal, geçmişi olan birine bağlanırken ister istemez insanın kafasında soru işaretleri oluyor. ama şunu unutmamak lazım, 5 yıl süren bir ilişki onun sadece geçmişinin bir parçası. şu an seninle konuşuyor, seninle bir şeyler paylaşıyor ve senin dışında kimseyle ilgilenmediğini söylüyor. Bunu da göz ardı etme. eğer seni etkileyen şey onun geçmişi değil de, hâlâ geçmişinde takılı kalmış olabileceği ihtimaliyse, bunu açıkça ve sakin bir şekilde konuşabilirsin. "Geçmişindeki ilişki seni hâlâ etkiliyor mu?" gibi bir soru sorup onun cevabına göre davranırsın. Bazen insanlar geçmişinden çoktan çıkmıştır ama bunu ifade etmeyi iyi beceremez. senin değerini bilen biri zaten geçmişte takılı kalmaz. Ama senin içini rahatlatan şey dürüst bir iletişim olur. Onun ne hissettiğini öğrenmeden kendini geri çekmek, seni belki de güzel bir şeyden mahrum bırakabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi gel konuşalım, çünkü bu kalpler karmaşık meseleleri çözmeyi hak ediyor 🧚♀️ Birincisi, seni anlayabiliyorum çünkü önceki ilişki durumu biraz düşündürücü olmuş. Beş yıl az bir süre değil ve yaşlarınız genç, dolayısıyla onun o ilişkiden bir şeyler taşımış olması olasılık dahilinde. Amaaa şu var: o çocukla şu an güzel bir iletişim kurabiliyorsun ve her şey yolunda gidiyor diyorsun, değil mi? İşte bu noktada diyorum ki belki de geçmiş değil, şu andaki bağın daha önemli.
Bunu ona sormaktan korkma: “Geçmişteki ilişki seni hâlâ etkiliyor mu, duygusal olarak hazır mısın?” diye açıkça konuş. Çünkü sağlıklı bir başlangıç için şeffaflık şart 💬. Belki de senin düşündüğün gibi değil ve tam anlamıyla yeni bir ilişkiye başlamak için hazırdır. Sen ne düşünüyorsun, bu konuşmayı yapabilir misin? 😊20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin kararınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl5ne ben basindan12yillik ilişki geçmiş birisiyle evlenme arifesindeyim bunu problem etmedim çünkü bende uzun bir iliskiden çıktım benimle alakalı olmayan sebeplerden dolayı aynı şekilde nisanlimda evlenmeyi çok istemiş ama kız oyalamis en sonunda annesinin vefaatindan sonra gel evlenelim demiş oda annesinin varlığında oyalayan insanı bu seferde o istememiş haklı olarak sonra biz tanıştık ben uzun hiç bı uzun iliskimde bu kadar şey paylasmadim oda öyle olduğunu söyledi kısa zamanda anlaştık ve neden evlenmiyoruz dedik çünkü zaten onca hır gurden sonra ikimizde huzur istiyoruz artık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende 4 yıllık ilişkiden ayrıldım ayrılalı 2sene oldu kendi adıma konuşalım ben bu süre boyunca her gün istisnasız profiline baktım gizli olduğu halde bir şekilde haber edinmeye vs çalıştım ben unutamadım ama bunun nedeninin ondan sonra hayatımda kimse olmadığı için olduğunu düşünüyorum ona gelince 6ay sonra beni unuttu başka bir sevgili yaptı ondan ayrıldı şu an başka arayışlarda bile yani 10kisiyle sevgili olup da ayrılmış bir çocuğun muhtemelen 11. si olursun ama 5yıl ilişkisi olan birisi sadıktır diye düşünüyorum tanı biraz da karakter meselesi
00 Yorumla
1 yılÇocukluk dönemin de yaşanılan şeylere bakarak yol çizmenin pek bir anlamı yok, keza ciddi ilişki adına da adımlarını şu an çok sağlam temellere dayandırmaya çalışırsan üzülme ihtimalin yükselir. Sakin sakin dozunda devam edin derim. Ciddiye bindirme safhalarına geldiğinde farklı bir boyut olduğunun ikinizde farkında olursunuz.
10 Yorumla
1 yılEğer eski ilişkisini gerçekten kafasında kalbinde bitirdiyse bence olur tabi beş yıl uzun bir süre lakin ayrilmislarsa yapamamislardir ama iliskiyi gerçekten bitirmiş olması önemli eski sevgilisiyle tamamen iliskisini kestine emin olup sana karşı bişey hissettinden de emin olursan bence olur
00 Yorumlaİlişkinin neden bittiği ve ne kadar süre sonra seninle olduğu önemli.
Ayrıca herkesin türlü türlü geçmişi olabiliyor sende herşeyi aceleye getirme konuş flört ol hemen kendini teslim etme bak bakalım anlarsın az çok baktın her zaman konu o oluyor bir şekilde konuyu açıyor o zaman bitir hiç durma zaten 5 yıllık ilişkiler de unutulmaz hele de ilk assla yani içinde gram sevgi kalmasa da bir zamanlar 5 yıl boyunca ilişki yaşamıştım ne yapıyor acaba evlenmişmidir çocuğu olmusmudur hayla bekarmidir diye kendi kendine kafasında sorgular sen olsan seninde illa bir gün bir yerde aklına gelir sosyal medyası varsa bakarsın sevdiğinden değil merakından bu yüzden böyle şeylere hazır ol00 Yorumla
1 yılBen de önceden karşıma çıkan insanları geçmişiyle yargılıyordum hatta 5 yıl ilişki yaşamış olması bana tiksindirici geliyordu ama bunu tartıştığım zamanlar flört ettiğim kimse olmamıştı Sonra flört ettiğim ve bir şey yaşadığım biri oldu kuzu kuzu yedim tüm önyargılarımı Hani hiçkimseyi yargılama hayat yedirtiyor çok güzel
00 Yorumla
1 yılÇocuk yaştaki ilişkisi 5 yılmış. Olur niye olmasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEğer bu çocuğun eski sevgilisi barışmak isterse bu çocuk direk onla barışır sonuçta bi beş yıllık var bide 1 aylık ama cidden ayrılmış bitirmişse olabilir ama gerçekten unutmuş olması önemli sonuçta bu senide üzebilir en azından olumlu yönleri de var ciddi ilişki insanı ve uzun süren birlikteliğiniz olabilir geçmişte ne yaşadıkları önemli değil sonuçta artık senvarsın ve tamamen duygusal olarak sana odaklanıyorsa tabikide çok güzel olur ama tamamen unutmuş olması lazım bide aradan ne kadar zaman geçtiği de önemli bunlarında düşünmek lazım ama yinede konuşun sana dürüst cevap verir böyle biri
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnemli olan kime daha çok aşık olduğu. Eğer 5 yıllık ilişkisindeki kişiye çok aşık değildiyse ya da çok acılar yaşamadıysa o dönem sorun olmazdı. Evlenip boşanıp sonra yeniden hayatına birini alan, sonraki kişiyi daha çok seven birçok kişi var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Askta kaygi iyi bisey degil bu senij yeni iliskine adim atmamani sağlar korkutur bunu aş 5 yil dile kolay bunu goz önünde bulundurmak ve değerlendirme senin icin iyi olabilir diyeceğim suki seviyorsan a neden kendini mahrum ediyorsun
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılevleneceğim erkeğin benden önce ilişkisi olsun istemem. çünkü ne halt yaptığını bilmediğim bir insanla evlenmeye bile tiksinirim
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl21 yaşında birinin nasıl 5 yıl sevgilisi olur ki daha çocukmuş 16 yaşındaki bir erkek öylesine konuşur ciddiyet düşünmez basit bir ilişkidir yani
21 Yorumla- 1 yıl
Mi acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişte çoğu kişinin sahte kişiler ile iliskisi veya arkadaşlıkları olmuştur bunun uzun veya kısa sürmesi birşeyi değiştirmez sana olan sevgi aşkından eminsen sıkıntı çıkmayacağı garanti
00 Yorumla
1 yılKimse uzun süreli iliskisinin asla unutmaz hatta bir erkek gercek anlamda asik olduysa o kisiyide unutmaz diye biliyorum ama gercegi sen bilirsin mantikli düsünmeye basliyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Devam et. En azından sadık bi erkek. Bulması bu devirde çok zor. Zaten kız yamuk yapmış. Bu da tiksinmiştir bundan. Yolunuz açık olsun. Bırakma. Güzel sever.
00 Yorumla
1 yıl5 yıllık ciddi bir ilişkiden çıkmışsa bu enkazı devralmak gibi bir şey olur. İmkansız değil ama baya zor olur erkek için de.
10 YorumlaYara bandı gibi geldi bana
Kendini çok kaptırma
Bir de 15 yaşında falan mi başlamış ilişkiye. Açıkçası bana da çok güven vermedi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Enkazla mı uğraşacaksın? Onu unuttuğundan nasıl emin olabilirsin ki? 5 sene çok fazla. 1 yılda unutması imkânsız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı. Daha iyi olur tercübelidir o ona güven bak dizkerinin baģi çözülür yerinden kalkamassin tercübeli sonuçta adam sen güven ona
00 Yorumla
1 yılOlmaz benlik değil en azından yine de sen bilirsin.. Beş yıl çok uzun, derin duygular olmuştur ve unutması da mümkün görünmüyor..
00 Yorumla
1 yılYani biraz zor bir iş 5 yıl çok uzun uzakta olsa sonuçta hergun iletişim olur kendini geri çekmekte çok haklisin
00 YorumlaKolay kolay unutulmaz uzun süren ilişkiler 5 yıl demiş 1 aylık bir şey olsa neyse ama koca 5 yıl
Kendini çok kaptırmadan tanımaya devam et00 Yorumla
1 yılBence geçmiş ilişkisiyle yargılama karakterinde bir sorun varsa yargıla şuanlık sizin ilişki içinde bir sorun olmadığını düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTamam ayrilmis insanin nesini dert ettin,? Seni aldatmamis, eski hayatini. anlatmis, dert mi ariyorsun kendine :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılsen de çok adamla takılmışsın o sadıkmış bence senden olmaz
10 Yorumla
1 yılÖmür boyu 3 kişi kalacaksınız ilişkide ilk aşkıdır birde unutamaz 🤦♀️🤦♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl21 yaşında bir erkek zaten çocuk gibidir. Bakıcılık yapmak zorunda kalırsın. Senin bu yaşlarda okulu bitirmiş iş arayışında olman lazım. ya da mezun olmaya çalışıyor olmalısın. 👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Unutmama ihtimali vardır ama büyük yanlış yaptı diyorsa artık silmiştir onu diye düşünüyorum
00 YorumlaHayır mantıklı düşünemez ne biliyim yara bandı olarak görmedigini
00 Yorumlabırak başka erkekler bu kız beni sever mi acaba diye düşünsün sen ez ve geç
00 YorumlaYuksek ihtimalle ilk aşkı unutmamıştır bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İlk birde zor… neden olmamış o da önemli de dürüst anlatır mı bilmem…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbir sey dicem çocuğun adinin bas harfi ne veya hangi sehirden bu soylediklerin eximle cok uyusuyor 21 yaşında ve 5 yillik bi iliskiydi bizimkide lütfen soyler misin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılve o kişi bana hala yazmaya devam ediyor soylersen yardımcı olurum
Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Olur olur zamanı gelince 3 çocuklu biriylede olur. Takma böyle şeyleri
00 YorumlaZor, 2 yıllık olanı bile unutamamisti benim konuştuğum kişi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 21 yaşında 5 yıllık ilişki mi? Yazık bu gençlere resmen heba oluyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senden önceki 5 yıllık ilişkisinde çocukmuş zaten 😂Abartma istersen.
00 Yorumla
1 yılBen bunu konustugum insanlara ilk 1 haftada mutlaka soruyorum ve 1 yilin ustu sıkıntı.5 yil hayli hayli sıkıntı. cok baglandiysan sans tani gozlemle ama daha yolun basindayken donmek iyi bir fikir olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlişkisi olmamış erkek nadir çoğunun ilişkisi oluyor 5 yıllığı bırak 10 yılda ilişkisi olan oluyor Düzgün olmasına bakın
00 YorumlaBenim de 7 yıllık ilişkim olmuştu insanlar zamanla unutuluyor önemli olan senin unutturman bence hafızasında o kişiye dair değil de kendine dair güzel şeyler bırakırsan eminim unutur ya da unutmuştur
00 YorumlaOlur. İnsan unutan varlıktır fakat üzerinden 1-2 yıl geçtikten sonra konuşmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum. cunku 6 ayda bazeb birkaç yılda bile unutulmaz.🌸🌸
00 YorumlaYanlış anlama ama böyleleri ileride çocguguna eski sevgilisinin ismini falan veriyor, ilişki terapisti videolarinın altına ilk aşklarindan falan bahsediyorlar
00 YorumlaYa siz şu an da bule daha çocuksunuz biri 21 biri 20 5 yıl önce çocuk 16 yaşındaymış yapılan yanlış bile ne kadar büyük olabilir ki boş ver senin ilişkin de çok uzun sürmeyecek hala olgun değilsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz uzun süreli iiskilerini unutamıyorlar
00 Yorumla
1 yıl10 kişiyle 1 hafta çıkan birinin 11. si olursun ama biriyle 5 yıl çıkan birinin 2. si olamazsın
10 Yorumla
1 yılBenim iki senelik ilişkim vardı bir yıl oldu unutamadım kaç kişiyle konussamda ki beş yıllık bir ilişkiyi düşünemiyorum sıkıntı
11 Yorumla
1 yılO çocuktan neden olmasın sen konuşmaya devam et o eski ilişkisini unutmuş yoluna bakıyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçok büyük yanlış dediyse uzak dur isterse 5 ay olsun kızı üzmüş belli bu benim için süreden daha önemli bir faktör. bunlar cinsel vs bir şeyler bile yaşamış olabilirler belki de kızı kullanmıştır
00 Yorumla
1 yılOlmaz onu bırakan seni de bırakır çünkü; bir gün herkes gitmeye mahkûmdur...
10 Yorumla
1 yılOlmaz o senin kaçıncın olur ama sen onun 2. si bile olamazsın
10 Yorumla
1 yılbence çok sıkıntılı 4 yıllık bir ilişkim var ve asla unutamam ayrilsak
10 YorumlaLan ne olacak söylemese daha mı iyiydi dürüst olmuş söylemiş işte
00 Yorumla
1 yılOlmaz bence yani aklinda hep o kisi olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılBence Olmaz Fazla Güvenme Başkasını Bul Sevgili mi Yok
00 Yorumla
1 yılerkekler eskiye çok takık ya uzun ilişkisi olmuş erkekten olmaz sürekli karşılştırma yapıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılUzun ilişki insanıyla güzel olur
10 Yorumla
1 yılOlur
13 Yorumla- 1 yıl
Nereden bilim ben
- 1 yıl
Kuzenimin eşi doğum yapmıştı doğumhane kapısında boşluğuma geldi herkesin içinde ‘ tam 9 ay 10 gün oldu mu ‘ demiştim o da “ ben nerden biliyim aga “ demişti. Aynı o hesap olmuş sizinkide ahahahaha
Gizli Üye(18-24)1 yılOlabilir ya hiç belli olmaz. Ama çoğu şeyde o aklına gelecek belki de. Aslında onun tutum ve davranışlarına dikkat et ona göre davran.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl5 yıllık bir ilişki 6 ayda, 1 yılda hatta 5 yılda bile unutulacak bir ilişki değil ama yine de çok bağlanmadan tanımaya devam et, kadınlar hisseder 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar