Kendimden şüphe ediyorum asosyal miyim acaba diye? Daha önce hep ilişkilerim 2.5 yıl arayla oldu. Şimdi ayrılalı 1-1.5 yıl oldu, 1 yıl daha beklemek istemiyorum. 😅
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Asosyal olmasıyla bir alakası yok insandan insana bu düşünce değişir belki istemiyordur ya da aradığını bulamamıştır.
Yani böyle bir literatürmü var ya da bir tablo endeks gibi bir şeymi yaş bölü sevgili sayısı çarpı 2.5 gibi bir formülmü :)
ahahhaha
Bence en güzeli bu şekil sindire sindire yaşıyorsun
evet hızlı sevgili yapanlar daha bir olayı anlayamadan diğerine geçiyor. o zaman aynı hataları sürekli tekrar edersin.
Minibüste indi bindi gibi onlar Ben İlk durakta binerim son durakta inerim
ilk durakta binemezsin bence her zaman. yani birinin ilki olamazsın. ama son durakta inmeyi tercih edebilirsin. tabi otobüs yanmadiysa😅
Bu zamanda ilki ararsan muhakkak ömrün boyunca yalnız kalırsın
ben de sana onu diyorum ahahaha
İlki arama boş ver
Bugün bir gelişme var mı? Sevdiğinle
hahah yok ya ne gelişme olacak. uzaktan gördüm öyle 😒 hiç yakınıma gelmedi. bir keresinde çok sık geliyordu, bakıyordu falan, hatta arkadaşımla konuşuyorum arkadan baktığını gördüm. sonra aynı yoğunlukta bakmıyor artık. Bilmiyorum sebebini tahmin ediyorum da neyse.. zaten yakınıma gelse ne oluyor sanki, konuşmuyor ki benimle. hoşlanan erkek hoşlandığı kadının yanına gelir konuşur. Ben cesaret vermediğimi de sanmıyorum. mesela yakınıma gelip bana baktığında göz göze gelmiştik, ama konuşmayı baslatmamistim. zaten o esnada arkadaşımla konuşuyorduk. yine de konuşma baslatsaymisim iyi olurdu belki de..
bazen diyorum kendime, o çok çirkin bir erkek, neyini beğeniyorsun diyorum kendime 🫠
Meslek nedir?
bankaciyim
Şube mi? Genel müdürlükmü
genel müdürlük niye bu kadar detaylı soruyorsun ahahha
Şubede şansın yüksek 😀genel müdürlük kalabalık
bir keresinde gidip yanına konuşmaya çalışıyordum bir ara, ne bileyim hal hatır soruyordum vb. ama bundan çok da hoşlanmıyor gibiydi sanki. çünkü o gelip benimle konusmamisti vb hatta biraz kötü davrandığını bile hissetmistim. ben de kendimi geri çektim sonra. ne baktım ona ne de konuştum. bir süre sonra ofis oturma düzeninde benim yakınıma taşındı. o arkadaşımla konuştuğum ve bana baktığını gördüğüm gündü işte. yakinima geçici süreyle taşınmıştı ama vardiyali duzenimizden dolayı. sonra ne zaman ayni vardiyaya denk gelsek geldi aynı yere oturdu, onun yeri oldu orası. ama hiç konuşmuyoruz ki yakinima otursa ne olur sadece işle ilgili konuşuyoruz.. o da birbirimize bir şey sorarsak yani..
Öküz adam. Yanına güzel bir kadın düşmüş. Kaldırsana kafanı
teşekkür ederim ama belki de o kadar güzel bulmuyor olabilir
Bazen en yakınındaki nin kıymetini bilemez insan. Sonra çok geç oluyor
aynen şubede olsaydık bana da kolay olurdu gibi geliyor ama orada da kesin hoslanacagim biri çıkmazdı. kolay hoslanamiyorum
Seçici kızımız😀
ne seçiciligi ya
Kolay hoşlanmam dedin ya
seçicilik değil ki bu. hoslanamiyorum birine karşı bir şey hissetmem kolay olmuyor.
evet anlar belki sonradan ama çok geç olmuş olabilir. geç olmadan gelmeli bence bana. çünkü bir ilgisi olduğunu hissediyorum. ilgisi olmayan adam uzaktan gözlerini ayırmadan bakamaz diye düşünüyorum. acaba üzerimde bir gariplik var da ona mı bakıyor. ne bileyim yürüyüşümde mi bir gariplik var 😅 erkekler ne bekliyor? herhalde kendilerinden fazla hoslanmamamizi mi bekliyorlar. hoslanmasam daha çok ilgilenir ilgilendiğini gösterir belki. ama o zaman da benim için anlamı olmaz. işte geç olmuş oluyor öyle olunca da..
Sen yinede çok istekli davranma. Havaya girmesin
öyle davranmıyorum zaten. hiç konuşmuyorum yanına da gitmiyorum..
Dönüp dolaşıp o sana gelecek hislerini belli edecek
ya hadi bakalım.. tabi ben hala onu istiyor olursam.. bugün biraz düşündüm sorguladım. onu istemeye devam ettiğim sürece yalnız kalıyorum. halbuki etrafımda benimle ilgilenen başka erkekler de var. yakışıklı mı desen onunla eşit yakışıklılıkta..
Eee niye bu vakit kaybı. Zaman şu gibi akıp gidiyor
gerçekten de öyle.. hayır sonunda olacağı kesin olsa bekleyim o kadar.. zaten fazlasıyla bekledim, 1 yıldır falan tanışıyoruz
Ömür gelip geçiyor boşa zaman harcama alternatifleri dene
kesinlikle ama bu bir yılda onun sayesinde biraz da ben de kendimi çok geliştirdim. kendimi begendirecegim diye. yakın çevrem guzellesmissin falan demişti. artık diyen olmuyor herhalde sınıra ulaştım 😆 ama bir kaç sorun var onlar çözülürse biraz daha gelisebilirim. sadece fiziksel olarak değil mental olarak da çok gelistim. onunla alakalı değil ama profesyonel beceriler de kazandım. yakında işyerinde terfi alabilirim. bizim bölüm müdürleri beni başka bir bölümün mudurleriyle tanistirdilar. büyük adım bence bunlar benim için. bir yıl geçti ama yerimde saymadım. ya belki de o benim profesyonel becerilerimden korkuyordur. kendisi de yönetici oldu orta düzey, ilerler eminim ki. ama şimdi ben bu kızla beraber olursam beni geçer falan diye korkuyor olabilir. öyleyse de kendine güvensiz demektir. bir erkek tam tersine kendine güvenli olmalı ve onu ileriye götürecek bir kadınla beraber olmalı. en düşük seviyedeki kadınla değil yani. tabi ki birbirimizle yarış yapmayacağız ama birbirimize yarasmak için birbirimize yakışmak için daha da gelistiririz kendimizi
Vay takdir ettim seni tebrik ederim Umarım zirveyi görürsün
teşekkür ederim. zirvede gözüm yok ama kendimi kurtarmak istiyorum. bekarım tek yaşıyorum asgari ücretten çıkmalıyım yani yaşayabilmek için
sevdiğim şeyi yapmak istiyorum. yazılım ilgimi çekiyor veri analizi veri gorsellestirme süreç geliştirme.
Ayrıldıktan 1 hafta sonra sevgili yapan birisine göre çok daha saygı duyulası bir durum. d
sağol komşu ahahahah
Bak komşu çok gizem katıyorsun aaaa çok meraklandırıyorsun azıcık ipucu :ASD
ahahha ipucu yok
Elektrik almadinsa bence tutmamak gerekir uzun sürüncemede kalması iyi olmaz
Seçici olabilirsin. Ha beklemek istemiyorsan geldim buradayım 😂
Belkide ruh eşini bulamadın ya da eşsiz bir ruha sahipsin sen seç aşkın ne zaman geleceği belli olmaz aşk yoksa gerisi teferruat zaten çokta takma.
hee eşsiz bir ruha sahibimdir😅 ben ikiz alevimi arıyorum 🥲
Asosyal değil de, doğru kişiyi arayan kişidir.
Yok ya iyi bir süre kafa dinlemek için 😅
Senin durumun alışkanlık olmuş 😅
Bu nasıl bir kıyas 😃
Seçicidir.
Değilsin
kendinden şüphe ediyorsan değilsindir mi diyorsun 😅
Evt.
Yolludur
Yani bakire değilse Dr görünsün
Benim henüz 0 😉
değildir
Yaprak bağımlılığı