Bence karışamaz ama nazik şekilde uyarabilir tavsiyeler verebilir ama sürekli karışırsa tabiki hoş olmaz tabi ki bende ne karışmam. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Sevgili #SevgilinizGiyiminizeKarışabilirmi
Bence karışamaz ama nazik şekilde uyarabilir tavsiyeler verebilir ama sürekli karışırsa tabiki hoş olmaz tabi ki bende ne karışmam. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Sevgili #SevgilinizGiyiminizeKarışabilirmi
Bence karışabilir. Ben teşhirciliği sevmiyorum. Kadınlar bu zihniyetle iddialı şeyler giymese de etraftakilerin ne zihniyette olduğunu bilerek buna okey veremem. Ama aynı şekilde kendisinin benim giymemden hoşlanacağı şeylere de dikkat ederim. Valla dünyanın 4 bir yanından kadınlarla arkadaşlık yaptım bu konuda bizim kızlarımızdan daha anlayışlılar. Tabii ki oturup kibarca sebeplerini falan anlatmak ve kibarca bunu karşı tarafa aktarmayı da bilmeli partnerler...
Hayır.
Sevgili olmak, sahip olmak demek değildir.
Ne giyeceğin, senin bedenin, senin kimliğinle ilgilidir.
Bir sevgili bunu sevgiyle konuşabilir, fikir sunabilir belki…
Ama karışmak, kontrol etmeye başlar.
Ve kontrol başladığında, sevgi yavaş yavaş yerini kısıtlamaya bırakır.
Gerçek sevgi, seni sen yapan şeyleri kutlar, bastırmaz.
Kıyafetinle, duruşunla, özgürlüğünle sevilmiyorsan…
O zaman sadece bir gölgeye “uygun” olman bekleniyor olabilir.
Ve sen bir gölge değilsin.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Günaydın...
Sevgilim yok ama olsaydı şunu giysen sana yakışır. Bu güzel olmamış şöyle yap gibi cümleler kurması hoşuma giderdi cünkü bunu bana ilgi ve sevgisinin göstergesi olarak alırdım ama sanki tercih hakkım yokmuş gibi ben ne istersem onu giyeceksin gibi bir havaya girmesi kabul edilemez.

Sık olmadığı sürece tavsiye verebilir ama karışamaz. Karışırsa yanaklarına eldiven giyer😂
Cevap
19Cevap
Ben onu öyle beğenmişim o da beni bence karışmayalım 😂
Merhaba,
Evet karışabilir, bende karışırım, dekolte tayt mini şort etek balık elbise yasak! 😅
Karışa-maz ama fikir verebilir
hayır tabi ki de karışamaz. bende sevgilime karışmam zaten hiç bir şekilde.
Karışmamalı fakat bu da ona her istediğimi yaparım özgürlüğü vermez. Neticede sevgilinse onun isteklerine ve beklentilerine saygı da duymalısın.
Neticede yine iş saygıda bitiyor. İki taraf da saygılı bir ilişkideyse böyle bir sorun meydana çıkmıyor.
ben onunkine karışmam da o benimkileri seçebilir, karışmak değil ama seçsin yani zevksiz giyinebiliyorum bazen
O konuda diyaloğa girmem çünkü nelerden hoşlanmadığımı bilincinde olmalı böylelikle iki taraf içinde sorun olmaz
Karışır, kombnlerim ona yaptırıyom. onunkileri de ben yapıyom :) daha çok tıtturuyoz
Fikrini söyler bende ona okadar o beni ne kadar dinlerse bende onu o kadar dinlerim.
Karışmaz ama uygun olması hususunda küçük uyarı yapabilir.
Karışamaz diyen kızlar ya sevgili yapmayın ya da geniş bir adamı yanınıza alın geniş adamlar sizi kıskanmaz istediğiniz şey de zaten adam olmayan erkeklerle birlikte olmak
zamanla karışır ilk başlar canım cicim ayları günleri derken günü gelir yapma etme olmaz demeye başlar
Yahu karışmamak lazım, açıp gezsinler işte ucuz ucuz
Fikrini söyleyebilir ama sonuç olarak istediğimi giyerim
Uyarmali
Bu adam estetik
Gerek yok ki açık kısa falan giymiyorum
Hayır karşılıkli karışamaz
Karışmasa daha iyi olur
Yeri geldiğinde fikir alışverişinde olabilir
Dozunda karışma olabilir
Yani karışabilir abartılmadığı sürece sorun yok..
Olabilir.
Karışamaz
Hayır karışamaz
Hayır
Yanımdaki kadının seksi giyinmesini isterim
Karışamaz
Uyarılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?