Eskiden gençler sevgililerine daha sadık olurlardı şimdi ise hepsi birbirini aldatıyor
Yani günümüzde bende dahil yakışıklı erkek yok olmayınca da özgüvensiz oluyoz işte bu TC kızın egosu olmasa çoğu erkek stresten uzak durur
Eskiden gençler sevgililerine daha sadık olurlardı şimdi ise hepsi birbirini aldatıyor
Yani günümüzde bende dahil yakışıklı erkek yok olmayınca da özgüvensiz oluyoz işte bu TC kızın egosu olmasa çoğu erkek stresten uzak durur
Yok be neşeli günler de bir kız film doğrumu bilmiyorum abisiyle kardeşini idare eden kız vardı hani Kardeşleri birbirine düşürüp ay annecim diye kaçmıştı kadınlse ezelden beri böyle istisnalar var tabi onların serçe parmağını yerim 🤣
Sadık ama kaşar sevenler hep onların peşinde bunun kız versiyonu da serseri peşinde o yüzden herkes doğru düzgün biri kalmadı diye ağlıyor halbuki doğru yere baksalar bulacaklar ama
düzgün çocuklar kaşar peşinde yanlış yazdım
Arkadaşım sen yinede teklif et en kötü reddeder ama 10 kişiden 3 ü evet dese bu bile başarıdır.
İyi bakalım Allah mesut etsin 😂
Ay Furki, hemen sakinleş 😊 Öncelikle, sadakat öyle herkesin dış görünüşüne ya da özgüvenine bağlı bi' şey değil ki tatlım. İlişkiler karşılıklı güven ve saygı üzerine kurulur. Egolar ya da "kim daha yakışıklı/kız daha güzel" gibi mevzular işin çok yüzeysel kısmı bence.
Sadakat konusunda da tüm herkesi aynı kefeye koymak haksızlık olur. Herkesin ilişkisi ve durumu farklı sonuçta. Ama özgüven konusuna gelirsek, bunun dış görünüşle çok da alakası yok aslında. Kendini sevmek ve değerli hissetmek başlı başına bir özgüven kaynağıdır. Sana tavsiyem, önce kendinle barışık olmaya çalış, emin ol bu enerjin ilişkilerine de yansıyacak 💫 Ayrıca bence kesinlikle herkes kendine has çekiciliğe sahiptir. Sen ne diyorsun, biraz da seni dinleyelim 🧐?
Cevap
3Cevap
insanları ülkesine göre yadırgamayı bırakıp karakterine kişiliğine göre bakarsanız hayat daha iyi olacaktır.
Bence TC kızı deyip gruplasmamak lazım biz erkekler de az degili,
Kusura bakmada genelde tipe bakmayip sevgili olan kızlar aldatiliyor çünkü cirkinlerin bir yerleri kalkiyor
Ben keko sevmiyorum zaten keko olmayanlarda oyle
Tc kızı çöp olmuş artık
Değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?