Sorun yok brocum, erkek ısrar eden usteleyen taraftır, istediğin gibi istediğin sayıda çağırma hakkına sahipsin, şimdi böyle oldu diye beklemeye gerek yok, tam da bu anda çağırmak gerekir zaten, kısa bir süre beklenir, taraflar sakinleşsin biraz diye ondan sonra icraate başlanır. Sen tekrar çağır. Tatlı dille.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya yanlışını gördü ya da dikkatini çeken başka biri oldu
Yanlıs hareketlerim oldu konussam düzelmezmı ya
ne gibi yanlış haraketin olduki
Tersledım daha sonra konuştuk ama bole davranıyor bu hafta
ah evet biri beni terslese bende soğuk davranirdim
ondan özür diledin mi o an onu neden terslediğini ona söyle anlık olduğunu ve onu üzmek istemediginide söyleyebilirisin
çocuğu terslendiğinde aynı şeyi yapabilir belki ama su burcu olan kadınlar bu durumu gözlerinde daha çok büyütürler
ah çocuğu yazmisim çoğu kızı yazacaktım
@ayhedaa ozur dılemek acıslık olmazmı
tamam özür dileme ama sen onu tersleyince o kırıldı ve belkide ona değer vermediğini düşündü
en azından o an neden terledigini ya da onu üzmek istemediğini söyle
@ayhedaa tek yakalayım konusacamm
tamam güzel fikir
@ayhedaa umarım eskı ıletısımı olurr
tek sorun onu terslemense ve sende onun gönlünü alabilirsen samimiyetini inandırabilirsen eskisi gibi tabiki olur
@ayhedaa yanı başka bırsey yapmadım ole ters olucak
Ne yanlış yaptığına bağlı knk, onu söyle bı düşünelim.
Tersledım bır kez sonra konuştuk ama bu hafta bole konusmuyor sormuyor bn konusturunca konuşuyor susuyor
Onu bir yere davet edip yemek çay kahve vs yaptığının yanlış olduğunu açıkça söyleyip özür dile, hiçbir şeyi kalmaz emin olabilirsin
Tekte Yakalayıp konuşacam hocam
Halledersin hiç sıkıntı yok 😉
Hocam. Geçen hafta cafeye çağırdım olur birgün otururuz dedı bu hafta anlattığım şekil
Sorun yok brocum, erkek ısrar eden usteleyen taraftır, istediğin gibi istediğin sayıda çağırma hakkına sahipsin, şimdi böyle oldu diye beklemeye gerek yok, tam da bu anda çağırmak gerekir zaten, kısa bir süre beklenir, taraflar sakinleşsin biraz diye ondan sonra icraate başlanır. Sen tekrar çağır. Tatlı dille.
Pekı neden bole davrandıgını sormayım mı kımse yokken çünkü benım aklıma sığmıyor yaptığı
Sor tabiki ama yine tatlı dille, önce özür meselesini halledip yapsan daha iyi olur, çünkü senin yaptığın hatadan dolqyi olduğunu söyleyecektir.
biz kızlar beğendiğimiz birine karşı çok ilgi olabiliriz ama başka bir zaman o kişiye karşı olan ilgiliz azalir hatta hic olmayabilir
Napıcam pekı bn konuşmak fayda sağlar mi
ilgini çok belli etme fazla ilgi sıkabilirde hiç umurunda değil gibide davranma ortasini bul
Neden bole yaptığını sormayımmı
nedeni belli oldu artık
Eskısı gıbı olmazmı sence konussam
Biraz soğuk davran
Gelırmı ozmnnkı