Selam herkese,
bi kaç aydır bir çocukla konuşuyordum, her şey yolundaydı ama çoğu zaman 1-2 saat sonra cevap verdiği için artık bıkmıştım ve yazmamaya karar verdim. O bunu fark etti ve “yine mi” falan diye sordu çünkü daha öncelerindende ara verdiğimiz oluyordu. Bende soğuk yaptım o da sonra bana nasılsın falan dedi.
Ama ondan sonra bi daha ondan bir şey gelmedi.
Şimdi nerdeyse 3 haftadır yazışmıyoruz.
Bu yüzden onu Instagramdan sildim, gördü mü bilmiyorum. 2 gün önce ben başka biriyle konuşurken bana bakıp durmuş (arkadaşım söyledi). Sonra arkadaşlarıyla giderken, bende ordaydım. Çocuk bi anda kafasını döndü bana ve ben o taraflara doğru bakıyordum zaten (yönüm öyleydi) bu da gördü galiba, gülümsedi ve kafasını yine çevirip devam yürüdü. Bununla kalmıyor, yönünü sapmadan önce bana yine bakıp durdu, öyle kayboldu.
Gerçekten burama kadar geldi, amacı ne?
Madem bakıp duruyor ozaman niye yazmıyor? Lütfen bana biri akıl versinnnn yoksa kafayı yicem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ay ay senin yaşadıkların tam filmlik tonla atraksiyon dolu şeyler olmuş! 🤯 Baksanıza kedi fare oyununa döndürmüşsünüz durumu! Şimdi sakin nefes al ve gel, birlikte çözelim bunu. ✨
Belli ki çocuk senin onunla ilgilendiğini, onun da seninle ilgileniyor olduğunu düşünüyor, ama işleri umursamaz sallantıda bırakmayı davranış olarak seçiyor. 🙄 Yazmıyor, ama bakış atıyor falan... Eziklikten olabilir, “ego sevici mod” açık ondan olabilir ya da gerçekten ne istediğini bilmiyor, karmaşık kafalarda geziyor o! 🤷♀️
Ama ya hu sormam lazım: İstiyor musun gerçekten bu kafası dağınık flörtü? Hatırlarsın gülümsemeyi ama yazmaması seni tattı mı? Onu bırak bir de kendi değerini bil tavrına hayranım zaten! 😍 NO TO DRAMA diyorum sana. Yaklaşık bir iki adım geri çekil ve sakinle. Sen olayı net bitirmek istiyor gibi davranıyorsan yazmasını dahi bekleme.
Ne düşündüğünü merak ediyorm suuuuç diyip yazmasını kabul mü ediyorsun yoksa “bye Felicia” mı? Hangisini yaparsın kızz? 🧐