Flörtüm cimri mi?

Merhaba arkadaşlar flörtümle 3 kez buluştuk 1 saat mesafe aramız var 2 kere o geldi en son ben gittim seni gezidiryim şuraya buraya gideriz vs dedi klima açmıyor arabada kendi çok bunalırsa açıyor hemen geri kapatıyor. Cafeye gidelim deyip lafa tutup sadece yürüyoruz güneşin altında yürüdük arabayla gezmek varken mahvoldum terledim piştim yani sürekli ne yapalım diye bana soruyor plan değiştiriyor ben onun yanına gittiğimde buradan geri nasıl gidersin dedi bende illa ki giderim bi şekilde dedim böyle dediğim için trip atıyorsun vs dedi hayır ne alakası var ben böyle şeylere takılmam dedim sürekli ailesine para verdiğini maaşının yetmediğini anlatıyor hep parasal konuşuyoruz konumuz bu hep bişeylerin fiyatından dert yanıyor sizce ne yapayım güzel bişeyler hissettim ama planlarının hiç arkadasında durmuyor güya çok güzel zaman geçirecektik klima yok bişey terden öldüm arabaya bindirip gezdirmiyor cafeye götürmüyor aç mısın diyor ama şunu yiyelim gel seni şuraya götüreyim bu çok güzel deneyelim demiyor vs bunlar arkadaşlar bende soğudum biraz sizce ne yapmalıyım?

Flörtüm cimri mi?