Arkadaşlar napmam gerekiyor ne olursunuz bana yardım edin ya lütfen çok kafam karışık beni aldattığından şüpheleniyorum 21 günde?

Herkese merhaba arkadaşlar evliyim 21 günlük eşim askeri personel neymiş PUBG hesabını satmış beyaz eşya için ödeyemezmiş bilmem ne ve dışarıdaki insanlardan daha çok maaş alıyor sattığı hesapla sürekli oyun oynuyor yazıyorum bakmıyor WhatsApp‘tan yazıyorum umursamıyor oyundan yazıyorum umursamıyor son anda lan ne yapacan lan ne demeye çalışıyon lan yeter doğruları söyleyince işine gelmeyip bu şekilde yazıyor Neymiş beni sinirlendirme Beni zorla arıyor resmen ben demesem Aramayacak ben demesem yazmayacak işte eski devrelerine sapık sapık karılar atıyor reis video işte sürekli Instagram’da takılıyor arkadaşlarına video atıyor müsait değilim diyor bana gelince de yok uyuyacağım diyor yok şöyle oldu yok böyle oldu diyor arkadaşlar ne yapmam gerekiyor ben çok pişman oldum 21 günde evlendiğimi ve 19 yaşındayım onun yüzünden iki aylık diplomamdan oldum

Arkadaşlar napmam gerekiyor ne olursunuz bana yardım edin ya lütfen çok kafam karışık beni aldattığından şüpheleniyorum 21 günde?