Defalarca gidip gelen exe veda mesajım , yorumlarınızı önemsiyorum belki sileceğim yerler olur?

Serkan bende iyi kalmanı çok isterdim ama maalesef olmadı artık seni iyi hatırlamıcam , duygularımla oynayan bencil bir insan olarak hatırlıcam. Sen hayatımda gerçekten inandığım , duygusal olarak bağlandığım 2. İnsandın yani 2. Hatam. Sayende tüm erkeklerin bir noktada aynı olduğunu öğrendim bunun için teşekkür ediyorum. Bi teşekkür daha borçluyum sana; benim elimden gelmiyordu seni silmek ama sen kendi ellerinde kendini sildin benim için, bunun içinde çok teşekkür ederim. Helallik meselesine gelince yemin ederim içimden sana hakkımı helal etmek gelmiyor ama yarın öbür gün helalleşmenin derdine düşüpte bana yazma diye sana hakkımı helal edicem bu saatten sonra seninle bi diyalogum olsun istemiyorum ne bu dünyada nede ahirette o yüzden hakkım sana helaldir. Benim diyecek başka bişeyim yok sana iyi dileklerim yok ama yanlış anlama vallahi kötü dileklerim de yok. Hakkettiğini hak ettiğin şekilde yaşaman dileğiyle. Hoşçakal.

Güncellemeler
1 yıl
Karar verdim babasının adını ve numarasını ona atıp birazdaha bana yazmaya devam edersen babanı arayıp köpeginizi çekin üstümden heee Buda seni kesmiyorsa kendi ailemi (Kürt’üz ) başına bela ederim kendimi yakarım ama senide yakarım dicem 👍
Defalarca gidip gelen exe veda mesajım , yorumlarınızı önemsiyorum belki sileceğim yerler olur?