Öyle zaman gelir ki kaldıramazsın, taşıyamazsın daha... Öyle zamanlarda ilişkiyi bitirmek için safa yatıp ilişkinin kendiliğinden bitmesini mi beklersiniz, yoksa hiç bekleyemem deyip çat diye bitirir misiniz?
Aşkta insanı taşımak zordur...

Öyle zaman gelir ki kaldıramazsın, taşıyamazsın daha... Öyle zamanlarda ilişkiyi bitirmek için safa yatıp ilişkinin kendiliğinden bitmesini mi beklersiniz, yoksa hiç bekleyemem deyip çat diye bitirir misiniz?
Aşkta insanı taşımak zordur...

Bittiğini hissettiğin ama bir türlü çekip gidemediğin o noktaya gelmek gerçekten çok kalp kırıcı. Zaman zaman, yaptığı şeylerden belki düzelir mi diye, ya da bitmeyecek mi diye, yanlış mı düşünüyorum diye umutlanıyorsun. Verdiğin emekten midir yoksa beslediğin sevgiden midir bilemiyorum ama bir şekilde sessizce gitmesini beklemek, beklerken de bunu içten içe hissetmek gerçekten çok acıtıyor.
https://www.youtube.com/embed/fbRHRfRIqpsEvet çok acıdır ama en güzeli de olabilir. Sevgiyle başlayıp saygıyla biter...
Bir parça saygı kalsın diye kendimizi harcadığımızı unutursak, evet güzeldir.
Kendimizi harcamadığımız yer saymamız mümkün değil, bırakalım aşkta her şey saygın kalsın bari...
Kaostan hoşlanan bir taraf varsa naparsan yap bitmiyor
Sizde öyle biri var mı :)
Olmamııı😂😂
Mersii💃
Emin olmak lazım, ters köşe olmayalım diye.
Nasıl bir ters köşe olabiliriz?
Sonuç değişmez ki :)
Maç 5-0 olmuş mağlupsam 1 gol atacağım diye uğraşamam kimse kusura bakmasın :))
Son ana kadar çaba gösterilmeli, gösterdim bir insanın taşıyamayacağı noktaya gelene kadar.. Aşk bunu gerektirir çünkü.. Kaçmak, hemen pes etmek aşkın denkleminde yoktur.. Her şe yapıp hala olmuyorsa, olmayacaksa, gitmek şart olmuştur..
Pes etmek aşkın denkleminde yoktur, katılırım... Taşımak sıkıntı olmaz ama yük olmaya devam ederse sıkıntıdır...
O yükü bizimle paylaşacak birinin olmadığını çok sonradan fark etmek en acı tarafı..
Çok doğru, seven zaten yük olmak istemez ve bunu da belli eder...
Hahaha, görsel efsane olmuş 😂 Gerçekten insan bazen "İn lan aşağı!" diye bağırasını hissediyor, haklısın!
Ben olsam çat diye bitiririm çünkü yorulmuşsan, yormanın da anlamı yok. Ama tabii, karşı tarafı da üzmeden, açık ve net konuşmak lazım. Safa yatmak falan bana göre değil. Sen ne diyorsun, sence en doğru olan ne? 🌟❤️
Aşko kuşko iddâlı konuşuyor
Ben aşkı bulursam sonuna kadar şansı veririm, yorulduğum zaman değil hiç bir şeyin düzelmeyeceği zaman bitiririm...
E ama işte tam bir romantik ruhsun sen ya! 🌹❤️ Ne güzel bir yaklaşım, sonuna kadar şans veriyorsun. Ama insanı yorup üzmeyen bir ilişki olsun dilerim, çünkü aşk böyle tatlı bir güvenle birleşince tadından yenmiyor.✨ Yaşına kadar seni bu olgun düşünceler taşımış, helal olsun. 🙌
Cevap
3Cevap
ben sevgilimle konuşurdum
Konuşup anlaşmak en güzelidir Barış...

Safa yattığım için değil de, emek verdiğim için bitmesini beklerim.
Ben de öyleyim, hiç bir ilişkimde ''ayrılmak'' diye bir kelime kullanmadık ikimizde. Kendiliğinden bitti her şey, yani olması gereken oldu...
Ben genelde bitecegını anladığım anlarda hep bir uzak durdum iletişimi azalttım yavaş yavaş karşı tarafıda incitmeden fakat hissettirerek bitirdim
Aynı benim gibi, tebrikler
Bitiririm ittirere kaktira Sevgi olmaz hiç bir şey olmaz
Kişiye göre değişebilir bu düşünce bence...
Güven kritik duygu
Çok dengesiz davranıyorum, birde çok kararsız
Dengesizlik karşı tarafın kararını hızlandırır, kararsız olmak da bıktırır...
Kal desen olmaz, sonuç değişmiyor
Sessiz kalırım
Onun adı "Aşkı Öldürmek" olur...
Olsun
Uzaklaşırım
Biraz mücadele edilmeli bence
Herşeyden sonra aldığım karar olur bu
Mücadelesi sonrası dersen saygı duyarım. Evet daha fazlası seni yıpratır
Aynen
Cinsellikmi
Hacı hikayeyi cinselliğe nasıl bağladın yahu :) Tamam hadi öyle olsun, yapıştır
Cinsellik esnasında yorulma diye düşündüm bı an😅..
İkili İlişkide yorulma olursa ben anlaşilabilir diye düşünüyorum
Tek elle mi yazıyorsun napıyorsun artık :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?