Evet arkadaşlar okuyun Allah rızası için bir şey deyin göz yaşlarım dinsin artık?

ben bir çocuğu seviyorum her neyse bir gün heycana kapıldım buna baya açık mini elbise göğüs dekolteli bir fotoğraf attım her neyse ama fotoğrafı atmadan baya bir süre bunun iş yerinden arkadaşıyla konuşuyordum iş yerinden arkadaşı konuşurken beni kaç kere durup dururken engelliyordu her neyse fotoğrafı attıktan sonra murata attım fotoğrafı yani sevdiğim çocuğa iş yerindeki çocuğun adı ali her nsyse fotoğrafı attıktan 1 hafta sonra aliye normal naber yazdım bana öyle kötü davrandıki tanımazdan geldi sorduğumda başka konuştuğum biri var hayatımda dedi her neyse ben yine muratın inadına aliye yazmaya devam ediyorum bu alide bana bir akşam dediki bana boş şeylerle gelme ilgimi çekecek şeylerle gel bende ilgimi çekecek şeyler derken dedim oda sence dedi neyse konuyu anlamazdan bilmezden geldim ama anladım sonra yine bir akşam kuzenimin düğünü var dedim ne giyeceksin dedi bilmiyorum seçmedim dedi şimdi anlatmak istediğim beni bitiren olay şu murat yani sevdiğim çocuk bu fotoğraf olayını mı sòyledi ona o yüzden mi o çocuk bana o konuyu açmak istedi ya da ne giyeceksin diye sordu ne giyeceksin diye fotoğraf at demek istedi ama diyemedi çekindi belki yani murata o konuları açtiğımı bildiği ve fotoğraf attığımı bildiği için mi oda aynılarını istedi benden o konuyu konuşmak istedi ama açmadı direkt olarak benden bekledi istediğini belli etti sadece fotoğrafta istemedi ne giyeceksin dedi sadece yani anlatmaknistwdiğim burada nolmuş olabilir sonra ben bu olayı o çocuğa sordum açık açık çocuk bilmezden geldi dedim murat sana o fotoğraftan mı bahsetti sende benden hoşlanıyordun fotiğraf olayını duyunca kafadan eledin beni dedim kabullenmedi olay bu kanka anlattım her gece uykumdan uyanıp ağlıyorum şüpe beynimi kemiriyor
Evet arkadaşlar okuyun Allah rızası için bir şey deyin göz yaşlarım dinsin artık?