Kesinlikle kapalı ne kimse geliyor ne de birileriyle oluyor bi hoca anne babanın bedduasını aldıysan bi cocugu üzdüysen yalan konustuysan kapanır dedi ve dogru bunları yaptım pişmanım sonucta her insan hata yapar ama nasıl acılır kısmetim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her gün 100 defa şunu de hiç aksatma Lee ilahe illallahul melkul hakkul mubin 101 cide ise tamamla muhammedurresilluh diye
Niçin
Kısmetin açılacak bunu her gün dersen
Mücahit hocadan dua buldum üç tane okuycm
Nasıl isterseniz
Tabii ki dua açılır eğer açılmıyorsa duası kabul olacak biri etsin senin adına
Kapalıdır değilmi kimseyle olmuyor yani gelenimde yok
Kapalı ozman adın me
Adın. ne
Benimde öyle 24 yaşıma geldim karşıma iyi biri çıkmıyor öncellikle tövbe et Allah'tan hayırlısıni isteyelim nasipte varsa olur
Aynı yastayız aynı durumdayız napcaz
Öncelikle kafaya takmamak gerekir belkide zamanı vardır hayırlısını isteyip dua edelim
Duayı bıraktım yoruldum bn cıkmıyo düzgün kimse kalmamış
Evet gerçekten düzgün kimse yok
Erkekler hep aynı hep
Evet bir erkeğe güvenmek çok zor
Nefret ediyorum hepsinden iğreniyorum bugun daha cok sinirlerimi bozdular daha cok
Benimde gerçekten çok sinirimi bozan biri oldu ağzının payını verince rahatladım
Ben dün begendiğim üç erkege mesaj attım cok cok az konustular sonra bana görüldü attılar şansıma Tüküreyim onlara tüküreyim pislik güzel kardeşim
Küfür ettim yazmamış🤣
3 erkektende mi hoşlandın
Kendileri kaybetmişler boş ver kafaya takmaya değmez bile
Hoşlanmadım begendim tiplerini sadece
Anladım boş ver belki daha iyi insanlar çıkacak karşına olmuyorsa bir hayır vardır ben artık öyle diyorum
Ciddi misin kısmet nedir hoca kim neden bunlara inanıyon
Yok öyle bişey saçma sapan şeyler düşenme
Öykeymiş ben annemi babamı cok üzdüm halada öyle annene cok bagırırum onun cezasını cekiyorum karsıma nerde sacma sapan iğrenç yaratık varsa o cıkıyor yemin ederm hep keş cıkıyo hep
Leş çıkıyor
Belki sen de başkalarına yaşattığını yaşıyorsundur. İyi çıkanları da sen üzmüşsündür belki onların ahından da olabilir. Anne baba muhabbetini ilk defa duydum tabi olabilir olmaz değil ama yine de ilişki tercih meselesidir. Bunu böyle şeylere yorma
Yoo başkasından da değildir emin ol kimseye umut verip yarı yolda bırakmadım ama bana umut verip yarı yolda bıraktılar ama ahım onları bulur inş
Doğrudur
Yani başkasının bedduasını almam imkansız
Emin olma bu kadar
Eminim
Peki madem
Aslı yok. Az tebessüm ediyorsundur
Bunlara gerçekten inanıyor musun?
Kısmet açan duası var 200₺ satarım 🤣
Gel evlenelim
sana noluyo kardeşim ben varken burada
@metecc Baş komutan yüce lider sanal alemin kralı katil furkan varken sana ne oluyor 14 tane karım var kimse yenemez beni
one la öyle 14 karım var 1 tane yetmiyomu🤣🤣🤣 kadın bikere karı değil
@metecc 1 Tane yetseydi 15. kadını aramazdım be reis
Olur kız acele etme
Yok olmuyo
Kaç yasındasın
24
Hadi ya hiç mi düzgün biri çıkmadı karşına
Hiçç bitane bile cıkmadı hep sahtekar çıktı nasıl karakterde kişiler cıktıgını anlatsam erkekliğinden utanırsın
Ben niye utanıcam başkaların karaktersizliğinden kenara çekilmiş nasibimi bekliyorum
Anlamadın neyse
Yok anladım anladım az cok tahmin bile edebiliyorum, kimin ne oldugu anlında yazmıyor sonucta sadece erkekler değil kızlarında o tipte olanları da var insanlığımızdan utanmalıyız aslında
Hocaya git
Ama dolandırılma. Ve evde oturarak bişey bekleme
Hatta hocaya gitmeyi bırak tanışalım evlenelim seninle bende senin gibiyim