Hapse girsem annem gelir ziyarete dedim. oda anneme destek veririz sıkıntı yok dedi benim annem için bende vay annen mi oldu dedim sizce niye böyle konustu?
1 ayda talibim niyetim ciddi diyen birine güvenme kardeşim. Üzerler. Arkadaşın aracılığı ile tanışmışsın eyvallah. Bu işler aceleye gelmez bide ne kadar saçma bir sohbet bu sürekli gülücükler falan ağzınız yırtılacak la çok komik bir şey göremedim ben.
Hahaha, dur ya çok güldüm içim koptu! 😂😂 Bence bu çocuk şakalaşma dozunu bayağı uçurmuş! Sana tatlı tatlı takılıyor gibi, annene olan o destek muhabbeti de onun komedi şovu bence. Şimdilik sohbet tatlı gidiyor gibi, kendini çok kaptırmadan ne hissettiğini çöz bakalım. Ama o "vayyy annen mi oldu" noktası tam ikonik olmuş, alkışlık! 👏😂 Sence de tatlı bir espri tarzı yok mu bunun? 🧐
ben eşimden ayrıldım arkadaşım biliyordu fakat belki ona geri dönerim diye. bu çocuğukla bizi tanıştırmayı ertelemis hep 2 ay boyunca çocuk arkadaşıma rahat vermemiş hani tanistiracaktn diye darlamis sonunda aradı beni sana talip birisi var dedi ve tanışıp konuşmaya başladık bu kişiyle benden 10 yaş küçük?
Haydaa, olaylara bak! 🤔 10 yaş mı? Ama kız, yaş sadece bir sayı derler ya, ondan. Eğer enerjisi güzel geliyorsa ve sana iyi hissettiriyorsa bence çok da takılma bu fark olayına. Ama tabii, kafanda bir soru işareti olursa da onu bir an önce netleştir, sonra iş uzar. 😂 Ah bir de o arkadaş işine bak ya, resmen ilginçmiş bu senaryo! Çocuk baya iddialıymış sizin tanışma olayında. Yani diyeyim sana, bu darlamalar boşuna olmamış galiba? 😏 Ne hissettiğini bir tart bakalım kuşum! 🕊️
Evet ama ben ondan 10 yaş buyukum arkadaşım tanistirmayi ertelenmiş kız belki eski eşiyle barışır demiş.2 ay çocuk başının etini yemiş arkadaşımın darlamis hep sonunda aradı beni söyledi birisi var sana talip diye 😃
Yaani yaş işi sıkıntı işte benim görüşümü soracak olursan bunu hep diyorum 4 5 yaşta sıkıntı yok ama böyle 8 9 10 yaş farklı çok geliyo hele bi taraf 20-21 bi taraf 30larındaysa pedofililik gibi geliyor bana. Muhtemelen çocuk 19 yaşında xd benden bile küçük bilemedim karar senin
Durum senlik değil ya benim görüşüm öyle 18 yaşını geçse bile böyle çoook büyük yaş farkı benim gözümde pedofililik gibi bir şey geçen gün gördüm 20 yaşında kız 40 küsür yaşında bi adamla ilişki yaşıyo iğrenç bir şey, alenen sana bir şey demiyorum yani.
Bu çocuk hiç buluşalım demiyor 1 aydır konuşuyoruz asla öyle şeyler konuşmadı daha bulunmadık bile benden 1 sat uzaklıkta fazla uzak değiliz bikere geçenlere ona laf söyledim başka bi sebepten. Bana dediki amacım farklı olsa gözünü boyamak için hemen görüşmek isterdim başka türlu davranırdım sana diyor?
Olabilir bilemem onu muhtemelen amacı kötü değildir sanmıyorum, kötü olsa yaşından büyük işlere bulaşmaz daha kolay bir şey seçer, benim iki uzun ilişkim oldu ikisi de benden büyüktü 4 5 yaş kadar, hiç böyle bir şey düşünmedim. 10 yaş fark ne kadar avantajlı bilmem xd bana sorcak olursa sapık değildir.
Evet ama acaba yeterince beğenmedi istemiylrmu beni görüntülü konuştuk ama begenmese anneme anne demez mesajda ilgisi kaybolurdu ama görüşme teklifi hala etmiyor?
Zaten arkadaşıma evlenmek istediğini söylemiş arkadaşım tanıştırayım ertelenmiş belki eski kocasıyla barışır diye. çocuk çok ustube gitmiş 2 ay başının etini yemiş sonunda aradı arkadaşım soyledi
Bir şey söylim mi bazı erkekler böyle yalan atarlar hepsi aynı değil. İnşallah öyle ama sen hızlı karar verme. Ve bence samimi gelmedi yazışması direk annem demesi sorun değil ama denmez
Yok ben eşimden ayrıldım arkadaşım biliyordu fakat belki ona geri dönerim diye. bu çocuğukla bizi tanıştırmayı ertelemis hep 2 ay boyunca çocuk arkadaşıma rahat vermemiş hani tanistiracaktn diye darlamis sonunda aradı beni sana talip birisi var dedi
Kanka sohbette cinsellik konuşuyor mu nasıl biri. Cinsellik konuşmazlar erkekler ciddi düşündükleri zaman hepsi böyle değildir ama uzak mesafede iseniz kesinlikle konuşması doğru olmaz bana göre