Ya tatlım, gerçekten üzücü bir durum olmuş 😔 Ama bence iyi ki kabul etmemişsin, çünkü bir ilişkiye başlamadan önce iki kişi de aynı şeyleri hissediyor olmalı. İleride belki düşünceler değişebilir, kim bilir? Ama şu an kafanı dinlemek ve kendine odaklanmak daha iyi olabilir. Sevgi dolu günler dilerim 💖✨
Şu bizim kızların neden akıllarından noksan gibi imkansızlar peşinde koşuyorlar akıl tutulması yaşatırlar gerçekten garip
2
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben yaşını bilmiyordum zaten abi, ama yaşıtım erkekler bana çok çocuksu geliyor olgun olduğum için bende bu yüzden olgun erkek seviyorum. Ondan ziyade çocuk çok efendi ahlaklı bi tip bu yüzden hoşlandım.
Ondan hoşlandım sana saygıdan dolayı, neden bu kadar herşeyi kafanızda büyütüyorsunuz ki yaş sadece rakamdan ibaret ve ben reşit bir bireyim çocuk değilim artık ben bu sene üniversiteye gideceğim abi yeterince olgunlaşmışımdır bence öyle değilmi? ayrıca yakın çevremdede örnekleri var bunların kuzenim, amcam. Yaştan öte iki insanın kafa yapısının birbirine uyması daha önemli bence.
dostum daha benim gözümde gelişime açık ve gelişimini tamamlamamış bir gençsin o bakımdan söylediklerin havaya karışıyor bilgin olsun. Şurada sergilediklerini 3-4 yıl hatta 5 yıl sonra gülerek anlatacaksın o yüzden fikirlerini biraz törpülersin.
Peki abi sen nasıl düşünüyorsan öyle olsun fikirlerimiz çok zıt anlaşılan, şunuda söyliyeyim sevince insanın gözünde gerçekten o yaş farkı bir anda yok oluveriyor.
Neden bu kadar herşeyi kafanızda büyütüyorsunuz ki yaş sadece rakamdan ibaret ve ben reşit bir bireyim çocuk değilim artık ben bu sene üniversiteye gideceğim yeterince olgunlaşmışımdır bence öyle değilmi? ayrıca yakın çevremdede örnekleri var bunların kuzenim, amcam. Yaştan öte iki insanın kafa yapısının birbirine uyması daha önemli.
Ablacım bak seni çok iyi anlıyorum kimin ne olup olmadığı hiç bir şekilde tanımadan belli olmaz dışarıdan gördüğün kadar tanırsın zaten. Ama ben bu çocuktan gerçekten hoşlanmıştim o kadar bakıştık bir erkek durduk yere bir kızla neden o kadar göz göze gelir? Normal bir şekilde sokakta yürürkende herkes herkesle bakışır, ama bakışmanında bir sınırı var sürekli bakılırsa demek ilgilendiğin bir şey var anlamına gelir açıkçası ben şöyle düşündüm bu çocuk beni büyük zanneti çünkü genelde yaşımdan büyük gösterdiğimi söylerler 20-21 gibi o yüzden bana ilgi duydu gerçek yaşımı öğrenince abi kardeş olabiliriz dedi. Baştada bu tavrını gösterip umut vermeyebilirdi?
Ben yazdıklarımın arkasindayim. Sen tazecik çıtırsın kız boş ver başkaları çıkar daha. o zaman dersin ben buna mı baktım diye. Bir erkek sana bakarken aklından her şey geçirebilir. Seni becermekte isteyebilir. Senden hoşlanabilir de kafa ne kadar karışırsa karışsın sana gelip bir şey demedikce deme unut gitsin.
Ahaha 😂😂kız ben 22 yaşındayım benden büyük duruyorsun. Yalnız bence o makyajdan olabilir. daha olgun durmana sebep. tahmini 22 23 derim sana o yaşını gösteriyor. Ayrica tipsiz tabi bu benim görüşüm
Herkesin zevki ve standartı farklıdır fakat bana yakışıklı gelmedi. Ama sevdiğinde seviyorsun isterse ne olursa olsun. dedigim gibi daha genciz kim bilir kimler çıkacak daha karşımıza gerçekten bu konuda sal kendini. Bul şöyle yakışıklı birini takıl haaa😂😉
Istediğin olur inşallah. Ama gerçekten güzel bir karakteri olmalı. Biliyor musun bende diyodum böyle olsun şöyle olsun farkettimki ilişkiler çok pis hale geldi saldım o yüzden. mesela insanlar 4 5 flörtü olmasını alışkanlık haline getirmiş.
Ben ilk defa birine bu kadar takıldım ya bundan 2 gün önce exsim yazdı bu çocukla oluruz ümidiyle kabul etmedim düşün bakalım çocuğa nasıl kafayı taktığımı
Öyle erkek kaldı mi ahaha? kız anlama sorunu yaşıyor.30 40 yaşında erkeklerin 18 20 yaşında kızlara baktığını düşünürsek adam çok güzel bir hareket yapmış. Karşı tarafın zaafindan yararlanıp Onu fiziki anlamda da duygusal anlamda da kullanabilirdi.
Ama sorun şu ki insan 30 yaşında da olsa kanmak isteyince ergen olur bi anda... Nasıl tehlikeli bir çağ!! Bu mevzulara girmek yerine param oldukça gezer eğlenirim daha iyi...
Bakışmayı başlatan ilk kendisi zaten sinirim bozuldu, parkta otururken 1-2 dakika boyunca bana baktı kalakana kadar gözünü ayırmadı benden. Fırınları var orada sandalyeye oturup bakardı, sürekli göz göze gelirdik kasaba girerdi bana bakardı
Yapay Zeka Cevapladı
Ya tatlım, gerçekten üzücü bir durum olmuş 😔 Ama bence iyi ki kabul etmemişsin, çünkü bir ilişkiye başlamadan önce iki kişi de aynı şeyleri hissediyor olmalı. İleride belki düşünceler değişebilir, kim bilir? Ama şu an kafanı dinlemek ve kendine odaklanmak daha iyi olabilir. Sevgi dolu günler dilerim 💖✨