uzun ilişkiden kastım en az 1 yıllık ilişkiler. ne sebeple bitti? ne kadar sürede sanki hiç hayatınıza girmemiş gibi olmaya başladınız?
hayatında çok uzun süredir yer alan birini çıkarmak zor bir şey.
uzun ilişkiden kastım en az 1 yıllık ilişkiler. ne sebeple bitti? ne kadar sürede sanki hiç hayatınıza girmemiş gibi olmaya başladınız?
hayatında çok uzun süredir yer alan birini çıkarmak zor bir şey.
1 senelik ilişkim vardı benimde, ilk başta böyle herkes gibi samimi, yapış yapıştık sonradan böyle aşırı kıskanma, kısıtlama olmaya başladı aramız da. Anlaşamadığımız zaman ayrılmakla tehdit ediyordu, her şeyimi kısıtlıyordu sanki çocuğu gibiymişim. En son bende ona aynısını yapmaya başladım, çok inat ettim ve toksik bir ilişki olmaya başladı. Bir keresinde kafeye gittiğimizde gözlerimi kapadım dinleneyim diye, uyuduğumu sanıp arkadaşıma karşı beni çok kıskanıyor, kuzenimle bile konuşmama izin vermiyor tarzında laflar söylemeye başlamıştı arkamdan. Ayrıldıktan sonra ise tehditler etti, evimin önlerine falan geldi. Her şeye rağmen bende unutamadığımı düşündüm ama sonrasın da fark ettim ki unutmuştum, sadece zoruma gidiyordu her şeye karşı susmak, onun benden ayrılıp kendini haklı görmesi. 1 sene içinde mutlu olmana değilde, her zaman üzüldüğüne bakman lazım. Çünkü bir kerelik olan kırıklık bir ömür boyu mutluluğunu senden çalıyor. Her zaman bu ilişkilerde bana çoğunlukla iyi davranmış demeyeceksin.
Cevap
5Cevap
Aldatıldım.
Baya geçti üstünden
İyiyim uzun süredir kolay atlattım bence.
seni aldatan da canım
@Eleven3405 kimler kimle aldatiliyor
seni aldatan da canım yazacaktım klavye düzeltti😂
ana kelimeyi spamlıyor arayüz 😂 slk yazılmıyor
@Eleven3405 klavye değil site düzeltiyor😃anladım beb
senden güzel miydi peki aldattığı kişi ya da senden neyi eksik buldu da aldattı
@visneeeee hiç sevgilim olmadığı için neden aldatılır onu anlayamadım veya bilmiyorum o yüzden merak ettim
@Eleven3405 canı değişiklik istedi demek ki bahanesi yoktu başka. Güzel de kızdı ama onunla devam etmedi. Bir süre köpek oldu peşimde ama kurtuldum şükür
4 yıllık ilişkim aynı iş yerinde olduğumuz için bitti
İş yerinde yasak çıkardılar işten maalesef bitti ve daha aşık olmamaya yemin ettim
Benim 2 senelik ilişkim bitti ama zaten ilişki içinde o kadar çok birbirimizi yıpratmış ve aramızdaki sevgiyi zedelemistikki atlatması kısa sürdü
Toplanamadim
Ailesi yüzünden. Toplayamadım.
Aldattığım için bitti
Tanışamaybilirmiyiz?
Yapmıycaz...
Şu kızı bana yaralmazsan minettarlık duymuycam
@seignetur diye biri devamnı yazmaam çok uzun
Bitmedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?