Onunla bu konuyu konuşmalımıyım. Lütfen olgun düşünen kadınlar ve olgun düşünen erkekler yardımcı olabilir mi?

Sevgilim çok çalışıyor hep işkolik olmuş artık çünkü o böyle biri böyle bir adam kariyeri var ve zor. Hedefleri Büyük. 7 aydır sevgiliyiz ve neredeyse 1 aydır artık iyi hissetmiyorum ilişkimde bizim ilişkimiz çok mükenneldi ama ilgi azaldı anladınmı telefonla konuşsak bile o yine çalışıyor içimde bir heyecan kalmadı sanki. Anlıyormusun beni hatta o bana dediki 2 gün önce biz evledndiğimizde yine aynı şeyler olucak dedi hani ben bazen işten dolayı evede gelemeyebilirim ya da bilgisayarın başında hep olabilirim dedi. Sen buna dayanabilicekmisin katlanabilicekmisin dedi. Bende ona olgun bir şekilde hep evet dedim kariyerin daha önemli dedim... ama bilmiyorum şu an ilginin, ilişkinin daha önemli olduğunu anladım artık dayanamıyorum çok kötü hissediyorum iyi hissetmiyorum. Biraz soğudum gibi sanki napmalıyım ne demeliyim ona az önce mesaj attım gece bana biraz vaktini ayırırmısın diye seninle konuşmam gereken şeyler var dedim. Ve onun çalışmasının 2. nedeni hedeflerinden de daha çok para kazanmak şu an zorda para kazanmak için çabalıyor ama Türkiye'de pek karşılığını alamıyor. onun da psikolojisi çok iyi değil. Ve bir yandan üniversitem için para için çabalıyor. Her şeyimi o karşılamak istiyor yani bundan daha çok hedefleri ama büyük bir iş adamı olmak istiyor
Onunla bu konuyu konuşmalımıyım. Lütfen olgun düşünen kadınlar ve olgun düşünen erkekler yardımcı olabilir mi?