Çok buyuk karar alicam ozellikler kadinlarinda erkeklerinde dusuncelerini merak ediyorum yardimci olur musunuz?

28 yaşındayım ve daha önce hayatımda kimseye bu kadar bağlılık hissetmemiştim. Genellikle konuşmaları 1-2 gün içinde kesiyordum. Birisiyle tanıştım ve o beni sosyal medyadan buldu. Onunla da iletişimi kesecektim fakat o istemedi. Diğerlerinden farklı geldi bana ve konuştukça benimle ilgili detayları fark etmesi, benim uzun yazmam üzerine onun da uzun uzun yazması çok hoşuma gitti. Benimle ilgili bir şeyleri merak etmesi vesaire... Sonrasında, sürekli Instagram'da çevrimiçi olması ve çevresinde çok kadın olmasını sorun ettim. Çalışırken yazıyor, iş çıkışı yazmıyordu. Ben de "Bana yazma." dedim ve bu durum büyüdü ve ilişkiyi saygılı bir şekilde sonlandırdık. Ayrılıktan 2 buçuk ay sonra numaramı sildi, 2 gün sonra ise sosyal medyada beni ekledi. Ben de sosyal medyamdaki gizliliği kaldırdım ve hikayeme baktı, sonrasında ise bakmadı. Ancak ona yazmak ve bunları ona söylemek istiyorum. Sizce bu uygun olur mu?

Çok buyuk karar alicam ozellikler kadinlarinda erkeklerinde dusuncelerini merak ediyorum yardimci olur musunuz?