Arkadaşim yüzünden nişanlımla aramız bozuldu ne yapıcam şimdi detaya bakın lütfen ?

Beni seviyordu bir ara ben çok tanımıyordum o yüzden çok gerçekçi gelmiyordu. İlişki de istemiyordum. Reddettim. Ama o sürekli bir şans istedi. Bende tamam dedim. İlgisi falan hoşuma gidiyordu dış görünüş olarakta beğeniyordum ama öyle aşık değildim. Sonra evlenmek istedi. Ben farklı şehirde çalışıyorum ailem de sürekli evlen baskısı vardı zaten. Bende dedim nasıl olsa biri olacak Bende rahat ederim dillerinden kurtulur. Tamam dedim. Aileler tanıştı. Nişan falan yaptık. Baslarda sevmiyordum dediğim gibi. Arkadaşımla da yazışmıştım bu konuyu pek iyi şeyler yazmamıştım. "Sevmiyorum onu yazık ona da ayrılsam mi" "sürekli arayıp sorması bazen çok sıkıyor " "Hata mı yaptım nişan yapmakla sevemiyorum alisamiyorum." Hatta bir mesajda dalga bile geçmişim 😔 "X de çağırdı ya. Muhtemelen o da dogum gunu sürprizi yapacak. Ama gitmeyi düşünmüyorum sizinle plan iptal değil. Ztn kim bilir ne saçmalık yapacak😂 boş ver biz takılırız ona da müsait değilim derim." Nişanlım hakkında böyle birçok yazışma vardı. Arkadasimla aramız bozulunca herseyi ss atmış. Nişan falan atmadı ama dün okuduğundan beri konuşmuyor. Aramıyor. Açmıyor. Sadece yazmıştı bana bunlar gerçek mi sormak istedim evet dedim bende. Bu arada o mesajlar çok yeni değil. Şimdi yeni yeni gerçekten sevmeye başlamıştım tam. Hersey iyiye gidiyordu ama şimdi de böyle oldu. Ne yapmalıyım konuşsam mı ama gerçekten utanıyorum ondan. Çok üzgünüm

Güncellemeler
1 yıl
Açıklama biraz uzun oldu ama lütfen okuyun. Çok üzgünüm.. Su an bir fikire ihtiyacım var
Arkadaşim yüzünden nişanlımla aramız bozuldu ne yapıcam şimdi detaya bakın lütfen ?