Beni 7-8 yıl oyalan flörtümü unutamıyorum?

Arkadaşlar konu çok uzun. Hatta uzun uzun da sordum kimse cevap vermedi. Kısacası;

Biz şu an 25 yaşındayız. 2014 lise 1’de aynı sınıftaydık ve flört etmeye başladık. O benim ilk aşkımdı ve bana sıradışı bir şey yaşattı. Yıllar süren bir süreçti 7-8 yıldan bahsediyorum. 7-8 yıl sürekli hayatıma girdi çıktı şehirler değişse de.. Beni onun beni sevdiğine öyle bir inandırdı ki… Gerçekten de bu 7-8 yıl peşimi bırakmadı ve hayatıma başka birileri girse de onu sevdiğim gibi sevemedim kimseyi. Ondan başkasını eşim olarak bile hayal edemedim.

Son 2-3 senede rezil olabilecek çok şey yaptım. En son geçen yaz bana bir adım attı, ama benim çabalarımdan sonra ufak bir adım attığı için hiç tepki vermedim, fazlasını bekledim, çünkü açıklama ve özür gerektiren şeyler yaptı bana. Travmatik bir olay bu, hem bana yaşattıklarından, hem de dediğim gibi çok fazla rezillik yaptığımdan kendimi ayaklar altına alınmış hissediyorum. Sürekli kırgınlık hissediyorum.

Şimdi ise 4-5 aydır ilişkisi var. Wp profil fotoğrafında kızla beraber fotoğrafı duruyor aylardır. Ve bu bir ilk. Onun hiç sevgilisi olmadı. Olmadığını da arkadaşlarımızdan biliyorum. Yenemiyorum. Aynı evde falan kalmışlar yılbaşını beraber geçirmişler. Neler yaşamış olabileceklerini düşününce aklımı oynatır gibi oluyorum, tekrar tekrar sevgilisi olmasına şaşırıyorum, inanamıyorum eski hallerimizi düşününce. O kadar kötü hissediyorum ki sözlere dökemem o kadar kullanılmış hissediyorum ki 7-8 yıl benim hayatıma girip çıktı sürekli ve onu unutmama fırsat tanımadı.

Hala onu deli gibi stalklıyorum. Sabah kalktığım saatten gece uykuya geçene kadar düşünüyorum. Rüyalarımda görüyorum. Ben napıcam? Bir hal çaresini söyleyin bana. Çok kullanılmış hissediyorum, yetersiz değersiz hissediyorum onun yüzünden ve bunu yenemiyorum.

Beni 7-8 yıl oyalan flörtümü unutamıyorum?