Hoşlandığım kız birini seviyor ama o kişi onu sevip sevmeme arasında sürekli gel git yaşıyor?

Gezimiz vardı kapodokya ve gezi başladı bende bu kızı daha önceden görmüştüm beğenmiştim ama şansımı denemedim çünkü her seferinde red yiyordum neyse gezide kız baya gözüme hoş geldi zaten daha öncedende platonik takılıyordum neyse etrafımdaki bir kaç kişi bunu anlamış hareketlerimden ve doğal olarak kızda anlamış ama emin değilmiş sınıf arkadaşım a olayı anlatmıştım ve oda bana olmayacağını söyledi ama yinede öğrenmek için kıza sormuş senden biri hoşlanıyor demiş kızsa kim demiş bu gruptanmı demiş (gezi grubundan bahsediyor) evet demiş arkadaşım oda benim ismimi söylemiş oda olmaz ben o çocuğu seviyorum demiş kendi sınıfımdan çok yakın olmadığım ama konuştuğum bir arkadaşımla konuşuyormuş ama o çocuk bunu bir sevip sevmiyor gibi yapıyormuş ama kız o çocuğu sevdiğini söylemiş bende arkadaşım ile konuştuğunu gezide öğrendim ve baya üzüldüm ne yapmam gerek hiç bilmiyorum hadi diyelim onların ilişkisi olmadı kıza benim yanaşmam veya sevgili olmam o arkadaşıma ayıp olur mu bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var 🫠 (o arkadaşım ile çokta samimi değilim ama aynı sınıfta olduğumuz için illa konuşuyoruz)

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar zaten sevgili oldular yapacak bişey yok herkese yaptığı yorumdan dolayı teşekkür ederim 🙂
Güncellemeler
1 yıl
Sevgili Olduklarını Duydum ama Aynı Gün Ayrılmışlar Bende Harekete geçtim ve kızın ağzını araması için arkadaşımdan rica ettim yazmasın yazdı ve kıza da şunu söylemiş hiç yazmasın kalbini kırmak istemiyorum demiş ama tabi benim yazmam daha doğru olur diye düşünüyorum red edileceksem bile bana söylemesi daha doğru olur diye düşünüyorum sizin fikirleriniz neler arkadaşlar
Hoşlandığım kız birini seviyor ama o kişi onu sevip sevmeme arasında sürekli gel git yaşıyor?