Sevgilisi olan bir kıza çok fena aşık olmak?

Selamün aleyküm dostlar direkt konuya gireyim ben asla 2 sevgilinin arasını bozup başkasının sevgilisini elinden alacak bi adam değilim ama bu kız benim 1 aydır flörtleştiğim bi kızdı iş yerinden aynı bölümden.. sevgilisinden ayrılmıştı bana anlatırdın nefret ettiğini söylerdi aşka küstüğünü söylerdi ve çocuğun onu terk ettiğini sevgisinin bittigini söylerdi sevgisili yoktu yani bağlandım..
Sevdim.. ve iki gün önce barışmışlar bana söylemedi bana hala arkadaşım diye anlattı dün arkadaş ile konuşurken duydum Dünyam başıma yıkıldı bugün kendisine söyledim barıştık dedi qma öncesinde o çoğunu yine sordum arkadaşım deri ısrar edince itiraf etti 7'yıldir tanışıyorduk zaten dedi aramız bozulmuştu barıştık dedi çok üzüldüm kızla konuşmamaya karar verdim ama yan yana olduğumuz için sürekli muhabbet halindeyiz ben bir gün boyunca konuşmadan durabilirim onunla ama o sürekli benle şakalaşıyor konuşuyor ve ben arkadaş kalmak istemiyorum bu hafta sonu da arkadaşımla çiftler olarak iftara gideceğiz dedi yani benim sorum şudur bu kızı kendime bağlayabilir miyim ilgilensem değer versem hala o çocukla olmaya devam eder mi? Bugün sürekli çocugu özlediğini söyledi molada yanıma gel ama ahmetle konuşcam sonra bana trip atma falan dedi iyi tamam sen tek çık dedim ya ben soğuk yapıyorum anlasın diye ve kırıldım diye ama doğru mu yapıyorum yoksa sıcak mı davranayım anlamadım..

Sevgilisi olan bir kıza çok fena aşık olmak?