Bu tarz bir giyim erkeğin dikkatini çeker mi sizce ama bunun siyah takımını giyinip paylaşım yapsam sevmeyen erkeğin dahi dikkatini çekebilir miyim

Bu tarz bir giyim erkeğin dikkatini çeker mi sizce ama bunun siyah takımını giyinip paylaşım yapsam sevmeyen erkeğin dahi dikkatini çekebilir miyim
Abla normal biriyse sıradan bir foto bile paylaşsan yeter hani ama azıcık bile duygu lazım duygusuzsa istersen çıplak fotoğraf at umursayacagini sanmam
Cevap
16Cevap
Normal bir kıyafet kombin değil ki bu dümdüz birtakım dikkat çekilecek bir tarafı yok bana göre
Nasıl dikkat çekici giyinebilirim onun dikkatini çekmem lazım
Normalde seni görüyor mu dışarda falan
Farklı şehirlerdeyiz bende sosyal medyadan bir paylaşım yapmak istiyorum dikkatini çekip kıskandırmak istiyorum
Aşkım haddime değil ama tecrübelerime dayanarak bir öneride bulunacağım uzak mesafeden bir şey çıkmaz ama yine de söyleyeyim pantolon yerine etek tercih et süper bir mini olmasına gerek yok yırtmaçlı bir etek üstüne bluz altına sivri pabuçlar olabilir renk yine siyah olabilir ya da karışık bir renk kombinasyonu yapabilirsin
Ben biraz yapılı birisiyim yani etek pek giymiyorum giyemiyorum daha doğrusu ☺️
En fazla dekolte biraz verebilirim
Boy kilo nedir?
175 boy , kilo 78
Yoo gayet de uygun boyun uzun kilo da balık et oluyor mini sevmiyorsan ki mini etek ben de sevmem zayıf olmama rağmen midi boy ya da diz hizasında biten bir yırtmaçlı etek giyebilirsin etek istemiyorsan omuzlarını ön plana çıkar hafif bir meme dekoltesi falan olabilir
Dikkatini çeker mi böyle yapsam yani kıskanma ya da beni bıraktığına pişman olur mu
Aslında ne yaparsan yap eğer seni sevmiyorsa hiçbir his uyandırmaz hem neden bitti onu de bakayım
Ya biz çok güzel ilerliyorduk bana hayatım bebeğim canım diyordu nereye giderse gitsin çekip atıyordu arıyordu sonra birbirimizi görelim dedik onun hergün sürekli yoğun olduğu için yanına ben gittim çok güzel hazırlandım saçlarım kıvırcık gözlerim makyajım çok güzeldi ayağımda topuklu çizme ispanyol pantolon vs giydim yani yürürken bile bakan oluyordu yan yanaykende çok güzeldi hatta birisi aradı kız arkadaşım yanımda date yapacaz dedi araba sürüyor bana bakıyordu aşkla bakıyordu hatta önünde ki arabaya çarpacaktı nerdeyse vedalaştık ben evime geldim adam doğru düzgün yazmadı arıyorum bahane edip kapatıyordu sonra mesaj attım devam etmeyeceğini duygularının oluşmadığını söyledi
Aaa kötü olmuş arada ne kadar bir mesafe vardı peki bu kişiyle
Şehir olarak mı
Evet yani çok mu uzaktı bu kişiyle aranızdaki mesafe
2 saat
Ay 2 saat mesafe değil belki de gerçekten dediği gibi bir şey hisetmemiştir senin birinci hatan ilk buluşmada onun ayağına gitmen olmuş bence bir bıraksaydın o gelseydi mesela ikincisi adamın beklentisi farklı olabilir ne bileyim yakınlaşmadıysanız falan o da bir sebep olabilir
Aklımdan çıkmıyor o dedi sürekli sen gel diye bende sevdiğim bir şehir olunca birde benim yaşadığım bir şehirde gidip gezilecek edilecek bir yer yok nereye götürücem diye düşündüm onun yaşadığı şehir bildiğim bir şehir o yüzden ilk ben gittim aklımdan çıkmıyor pişman etmek istiyorum takipleşiyoruz da halen onun dikkatini çekecek paylaşımlar yapmam lazım
O zaman dediklerimi yap bakalım bol şans ama ben olsam hiç ugrasmam ya çünkü isteyen erkek gerçekten çabalıyor bırakmıyor
Evet orası öyle tabide işte bende unutamıyorum onu
Başkasına şans versen unutulmayacak insan yok bu hayatta çünkü böyle yaparak kendine eziyet ediyorsun çünkü
Bu giyim bir erkeği kıskandırmaz. Klasik çalışan kadın kombini işte.
Ne kıskandırır peki
İşte benim karşı cins tanıdığım yok arkadaşım yok karşı cinsten
Kıskanır mı ya da pişman olur mu bıraktığına
Güzel bu tarzı seviyorum ben mangodan keten olarak satın aldım
Fiziğe bağlı. Bunun fiziği iyi değil dikkat çekmez
Ben balık etliyim zaten zayıf değilim
İmkansiz bol giyim fizik yok
Benim fiziğim böyle değil zaten balık etliyim
Nasıl bir şey olmalı
Erkeği kıskandırmak mı istiyorsun
Evet
Mevzuyu tam bilmiyorum ama yazar mısın
Ya eğer dalga geçip saçma sapan birşeyler diyicekseniz hiç anlatmayım
Yok estağfurullah
Kıskandırmaz çünkü duygu yok
Kıskandırmak değil dikkatini çekip pişman etmek
O da olmaz
Allah akıl fikir versn
Coook sıkıcı bi kıyafet
Sevmeyen erkek kıskanmaz bence
normal bi giyim bu kıskanılacak bi tarz dğeilki
Dikkat çekmek için çok da giyimle alakası yok
Normal biriyse kıskanır abazaysa kıskanmaz
Çok zayıf yakışmamış ki
Kıskanacak ne var ki bunu
Dekolteli biraz olacak
Resimdekinde hiç dekolte yok. Sen bu soruyu Adıyaman menzil den soruyorsun galiba
Ne alakası var resimdeki ben değilim zaten kıyafetim böyle ama dekoltem var
göğüs dekoltesi mi
Belkide bazılarında etki eder
Ecet
Güzel...
Yokk
Garson gibi
Bence giyim harika
Çok açık değil ki
sanmam
Kiskandirmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?