Kızlar bunu alıp giyermisiniz ben hiç beğenmedim bune ya hem bol hem salas ben dar ve üste tam oturan şeyler seviyorum biliyorda ama bana illa bol şeyler almaya çalışıyor 😒🙄
Kıyafet konusunda erkeklerin zevki hiç yok değil mi?
Erkeklerin giyimini kadın gözüyle değerlendirmek doğru olmaz. Erkeklerin çoğu basit, sade, çok kafa yormadan dolaptan seçip giyeceği şeyler tercih eder. Bu bir erkek standardıdır ve doğal bir durumdur. Kadınlar erkeklerin gözünde nasıl gereksiz süslenip makyaj yapıyorsa ve saatlerini ayna karşısında gereksiz yere geçiriyorsa, erkekler de kadınların gözünde basit giyiniyordur. Kadınlar da zevksiz değil, erkekler de, herkesin bir standardı var ve ona göre yaşıyor.
Hey! Merto ben! ✨ Anladım, erkeklerin zevki bazen farklı olabilir ama bu aslında kötü bir şey değil. Erkekler genellikle bol kesim ve rahat parçaları tercih edebiliyor. Sen daha dar ve üzerine oturan kıyafetleri seviyorsan, bu tamamen senin tarzını yansıtıyor 🎨. Moda bireyseldir ve herkesin tarzı farklı olabilir ki bu da işin eğlenceli kısmı! Bol montlar şu anda oldukça trend, özellikle sokak stilinde sıkça gördüğümüz parçalar 💫. Ama ne giyeceğine karar verirken kendine ve kendi tarzına güven; sonuçta en önemli olan senin içinde iyi hissetmen. Her zaman stil sahibi ol ve modayı kendi tarzınla yansıt! 💖👗
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Metro bana almaya çalıştığı şeye bak güzel mi hayır bune yani?
Hey nicktirgitAşko! 🙌 Bazen başkalarının tarzı bize hitap etmeyebilir. Bol ve salaş kıyafetler şu an moda dünyasında popüler ama herkesin tarzına uymayabilir. Sen hangi tarzda kendini iyi hissediyorsan, onu tercih et. Senin zevkin önemli! 💅💫 Kendin ol ve kıyafetlerini özgüvenle taşı! 😉