Herkesten özür dilerim, acımasız bir yorum olacak belki ama.. Bir erkekten bu kriterleri talep edebilmek için belirli bir donanıma ve o kritere denk bir standarta sahip olmanız gerekiyor. Öbür türlü bu kendine değer biçmenin dolaylı hali.
Kardeşim mantık olarak haklısın. Tamam o parayı istiyorsun eyvallah da karşılığı nedir? Akıl mantık kaynaklı şeyler olmadığı kesin. Huzur güven, sadakat, şefkat zaten beklemiyorum. Kala kala bedeni kaldı. Evlendik diyelim. O beden yaşlanma ile eskiyecek. Bizim maaş artacak ama. Eskiyen şeye neden para verelim? Değiştirmek istersek? Boşanmak mümkün. Peki o ucuz mu? Hepsini geç evlenmek bile 2 milyon liradan başlar. O fiyata ben yer alır bahçeli ev yaparım. Dünya standardında forograf çekebilen biriyim. Dünyaya fotoğraf satacak kalitede yatırım yapmış olurum ben o paraya. Eeee? 250gr şeye değer mi? Haliyle evlenmiyorum 40 yaşındayım bu konuyu bana 25 sene önce sordu psikolog Büyüdüğüm zaman karımı satın almış olmak istemiyorum dedim anlamadı sallak Teşekkürler
Maaşı umrumda değil, ben ona bakarım sjwjs. Şaka bi yana benden biraz fazla alsın yeter azda alsa sorun etmem. Hem seviyorumsa maaşı için sevecek değilim ki. Para bu bu gün yoksa sabah var. Ama aşk'ı bulmak o kadar kolay değil. Adam olsun yanımda dursun gerisi boş, düzelir
Ya gerçekten hayret ediyorum ya ben sevgililerimi bırak erkek kardeşimin bile maaşını bilmiyorum sormamda ilgilenmemde soranlara hayret ederim git çalış kendin kazan harca ye sanane kocanın onun bunun parasından etini satmanın yasal hali bu yaptıkları
Bana her maaşı yeter önemli olan adamın beni sevmesi aramızdaki olan bağ yoksa benimde param var pulum var fakirlerin gözü doymaz öyle karılarıda sevmemek lazım 😀
Sadece paraya bakanın tek amaco gezip tozup hava atmak adamı sevmek değil doğru söylüyorsun. Ele güne karşı hava atmak için sponsor arıyor bazı hemcinslerimiz sevgiler kardeşim
Videoyu izleme gereği bile duymadım. Bu kız sence evlenir mi? Hiç sanmıyorum. Kocasının maaasi yüksek diye evlenecek olan kocasız kalıp metres hayatı yasiyor bu ülkede. Kim olursan ol kendi poponun üzerine oturursun diye bir söz vardı. Başkasından bu kadar beklentisi olan kadınlar şunu düşünmüyor ben ona ne vereceğim? Bedenini mi verecek insan çok var zaten parası olunca? Ömrünü mü?
Ne bekliyorlar acaba? Bizim toplumumuzda para pul işleri o kadar önemli ki zengin ve karaktersiz olsun hemen verirler kızlarini zengin damat havası atmak için çok garip değil mi? Allah'tan benim öyle bir ailem olmadı bende oyle biri değilim. Eşimle denk geldik elhamdülillah. İnşallah hayırlı bir insana denk gelirsin
Tamam Evlilik ilahi bir nimettir.. Kalbimizin açılması hayatımızda başımıza gelebilecek en önemli olaydır.
Kalplerimiz mühürlüyse başka hiçbir şeyin önemi yoktur. Dünyanın bütün parası ve şöhreti bizim olabilir ama kalplerimiz mühürlüyse bundan keyif alamayız. Fiyakalı bir işimiz, havalı bir titrimiz, pahalı bir evimiz olabilir ama sevemiyorsak hiçbir şeyimiz yoktur.
Bekar ve kendini bulmuş bir kadın veya erkek için evlilik güzel bir nimet inşallah kolaylıkla karşına çıkar o hanımefendi burada bizimle de güzel haberi paylaşırsın
Değer biçse bu meblağ cikmaz neyse salon kadını çizgimizden çıkmayalım, tek maaşla ev geçindirecek kadının çalışmasına gerek duymayacak bi miktar kafii annelik durumu malum kriz anını da düşünmek lazım
Bu kadar maaş için büyük bir şirket sahibi veya CEO bulması gerekiyor herhalde😂Bir de bunu söyleyenlerin büyüdüğü eve giren 2 asgari ücret bile değildir muhtemelen 🤣
Yani ben çalışmayacağım mesela örnek veriyorum sen bana bakacaksın valla çalışmaktan yoruldum ben kocam gelsin beraber yemek yiyelim gezelim o dertteyim eskiden ev kadınlarına laf ederdim şimdi öyle oldum
Bazen diyorum 5 sene boşa okumuşum? Geçen bir video gördüm adanada 🤣 çekimi yapılmış haberlere bile çıktı adam diyor aylık kazancım 80-90 bin arabasıda varmış audi 🤣 ya ben 8 yıllık memurum 2017 golf 7 ye biniyorum 🤣 şeytan diyor bas istifayı🤣