Böyle bir durum var evet. Erkek dediğin şu kadar maaş alacak, bu kadar maaş alacak. Çoğu dilde pelesenktir bu cümle. Erkek dediğin illaki şu kadar ya da bu kadar maaş almak zorunda mı tamam da☺️
Bu ülkede sayamayacağım kadar asgari ücretle çalışan, evine ekmek götüren, anasına babasına karısına çocuğuna bakan insanlar var. Kalkıp şımarığın biri bir laf ediyor, yok neymiş 8bin altı erkek değilmiş. Hayatında hiç eli ekmek tutmamış kalkıp nutuk atıyorlar. Soytarılar (!)
Erkek dediğin adam olacak , eşine sahip çıkacak, eşinin gönlünü hoş tutacak, eşine saygili olacak, eşine her işinde yardım edecek köstek olmayacak, 1 milyar doları olan adamla evlensen de adam olmadiktan sonra ne para seni mutlu eder ne de sana yar olur. Güzellik Para mal mülk bunlar geçici önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı.
Kimse kusura bakmasın erkek senin keyfini doyurmak için çalışmıyor onun içinde dünyaya gelmedi. O kadar laf edeceğine elin iş tutsun gör para nasıl kazanılır ondan sonra konuş. Oturduğu yerde makyaj bebesi olup da böyle büyük konuşanlara deli oluyorum
Sorumluluğu sadece erkeğe yüklemek benim açımdan çok yanlış ben bir erkeğin maaşına sırtını dayayan bir kadın olmak istemiyorum. Kendi kaderini bir erkeğin sırtına bırakan maaşına bırakan insanlara da saygım sonsuz..
Erkek dediğinn" bu kalıplaşmış tabiriii saçma buluyorum böyle bir durum söz konusuu olamaz. Paraya bu kadar tamah ediyorlarsa kendilerii çalışsınlar, kendileri kazansınlar...
Aaaaaa 8 bin TL benim mazotuma yetmez 8 bin TL cik çok az 🤣🤣şaka şaka geliri ve gideri birbirini karsiliyorsa yeterlidir. 😊Fazlasında gözü olmamalı bence.
Yeni regl olmuş "dengesiz kız" soruları. Geç bu soruları kardeş. Maaşımdan kızlara ne. Maaş gaye ise güle güle.13bin tl eve giren ama sırf maaşımda gözü var diye 3k alıyor der başımdan savarım.
Mervenin içindeki fhişe dile gelmiş.. Merve tek degil bu konuda. Turk kadınının zaten aklı fikri erkegin parasi üzerinden parazit rahat bir yasama ulaşmak. Buna da AŞK diyorlar..
Şu bazı kızların erkeklerin maaş ve para meraklısı olanlara sorıyprum, sizin ön tarafta bulunan organınız altın mıdır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
8 bin maas alacagim bir meslegim olsaydi keske. 4 yil okudum. 4 bin lira maas aliyorum ülkenin sartlari iste. Ama 4 alıyorum. Neyse kocamda 4 bin alsa. 8 bine kapatiriz bu işi. Bu 8 bini kimler aliyor yahu? Muhendisler, doktorlar falan mi?
Yaşadığın şehre göre değişir bu.. min.10bn ₺ olmalı, bulunduğum şehri baz alırsam..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Niye bu maaş işleri erkeğe yükleniyor. Kadının eli armut mu topluyor. Kadın dediğin 10 bin TL maaş alsın o zaman. Kocan da olsa adam seni beslemek zorunda değil !
Bunu diyen gıt akıllı kızlar kocası 8 alacak onlar evde yatıp biyerlerini büyütecek 8 binlik neleri var mı edecek şeyleri varmıda boş boş konuşan kız tarafı işte