Sevgili varmış gibi paylaşim yapıyorum inanır mı buna?

Birisi var benden hoşlandığını düşünüyorum feyk hesap Instagram kullanıyorum on kişi ekli en az bu benden hoşlanan çocuğa karşı bir şey hissetmiyorum hissetmediğim için onun da bana karşı hissetmesini istemiyorum bu yüzden ilerde bir gün acilicak olur açılmasın açıldığında üzülür diye Instagram'da sanki hayatım da birisi var mış gibi bir şeyler paylaşıyorum yani bir iki tane bir şey üç gündür inanmış mıdır üni arkadaşım görmüş inanmış o inandiysa diğerleri de inanır diye düşünüyorum onun hoşlandığını hissediyorum bayramda evlerine giderken annesiyle bayramlaşmaya gittim annesini çok seviyorum sayıyorum giderken yanlız gitmek istemedim yanım da bir abla götürdüm aslında hiç gitmek istemiyordum ayıp olmasın diye gittim onlardan ayrılırken o bana görüşür diye ismimi söyledi ismime sahiplenme eki kullandı (örnek: Yaseminim) gibi yanımda götürdüğüm abla da anlamış onun benden hoşlandığını o da hissetmiş annesinin de beni oğluna düşündüğünü hissetmiş seni oğluna yapmayı düşünmesin o dedi ben böyle bir şey ilerde olmasını istemiyorum olursa ara açılır her iki taraf mutsuz olur canı sıkılır biraz uzun süre mesafe koymayı düşünüyorum

Sevgili varmış gibi paylaşim yapıyorum inanır mı buna?