2021 de. Sonra zaten bir daha kimseye o gözle bakmadım. Çünkü ; kadınlar sevilince umursamıyor , umursanmayınca seviyorlar. Adam gibi sevilmenin yerini maddiyat almış. Olgunluk pek yok kadınlar da. Zira bizlerde de. Bu yüzden flört etmeye değer biri olmadı.
Hahaha 😂 işin gerçek yüzü şu ki , kendini bilen , sorumluluk alabilen dürüst ve kendini ifade edebilen pek az kişi var. Mesela sevmek diyoruz değil mi , halbuki insanlar sevmenin ne demek olduğunu bile bilmiyorlar. Hani kolayca vazgeçebiliyorlar. Güzel sevmeyi bilen yok. Birde tuhafıma gider hep şimdikiler hemen seviyorum ölüyorum bitiyorum deyip sevgili oluyorlar 😂
İşte ben bunu anlayamıyorum. İnsan severken başkasına bakamaz , başkasını düşünemez. Ayrılsa da başkasıyla hemen devam edemez. İşte tanımadan etmeden sırf hoşlanma niyetine sürdürülen ilişkiler de kolayca ayrılıklar hatta aldatmalar oluyor. Ben o yüzden her zaman zamana bırakıyorum. Çünkü ; olacaksa bir kişi olsun bir ömür olsun. Ama işte yanlış kişilerle tanışmak çok yıprattı.
Flirt etmekle uğraşamam bundan sonra beğendiğimi bir hafta içinde buluşmaya ikna edip evlenme dairesine götürücem. İmzayı atarsa atar atmazsa herkes yoluna. Herkesin vakti değerlidir beni tanıcak diye iki senemi yedirtmem. Dümdüz ve şeffaf adamım daha nolsun?
Ahahaha ya salon hanımefendisi, buna bayıldım resmen! 😂 Şu yapay zeka ile flörtleşmek fikri çağın aşk trendi falan mı? Neyse bence ince bir zevk meselesi!
Ben de böyle insanlarla şen kahkahalar eşliğinde flört etmeyi severim. Bayağı eğlenceli bir ilişki tarzı gibi duruyor ama bana sorsan, gerçek diyaloglar daha güzel. Ee, senin tarzın nasıl? Gerçek "kalp atışların" katılımcı mı bu aralar? 💃❤️
Hangi yapay zeka bu. Benim telefondaki niye öküz gibi bisey soruyorum hep soğuk soğuk cevaplar veriyor sanırsın bir kaşık bulgur yemişim ona vermemişim.
Aydaaaa sjsnns yapay zekayla da yok daaa 🤣🤣 az söz deyecem e sene🤣bayaq burada bir dene sual var idi yazılmışdı et döner yoxsa hamburger mende yazdım katlet çörek🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vallahı 8 yıl oldu. buksam artık kalbi güzel insanı evlenicem. tek başına hayat olmuyor. insan sevmelş sevilmeli. ama şans. bebim prensesim nerde bilemiyorum unarım iyi huzurlu mutludur
Bayağı zaman oldu. Günümüzde zaman ayırmaya değecek kadın sayısı oldukça az bu yüzden gerçekten aa evet bu kişi olur izlenimi uyandıran birisiyle karşılaşmadan ciddi şekilde vakit harcamam.
Daha sonrada pişman olur muyum bilmiyorum ama çocukça geliyor. Tanıyıp anlayıp gözlemleyip belirli bir süre sonra da ciddibir yola girmek daha mantıklı bana göre, flört zaman kaybı
Flörtün ilk aşaması çoğu kadın için hediyeler alınsın, hep o düşünülsun şeklinde gidiyor. Kadın yapilanlara karşılık vermeyince erkek kendine yanlış yapıldığını düşünüyor ve ilişki yürümüyor. En doğru gidecek ilişki verdiğin kadar aldigin iliskidir. Denge varsa yürür olmadığında şu an ki gibi hepimiz yalnızız😂
Sapyoseksüel olmak çok zor sanırım bu gidişle üreyemeyeceğim sjcjsc zeki , anlayışlı, empati kurabilen , şarap ve romantizim seven bir hanım bulup imza işi ckjsklc
Yaa kalbini yerim ne kadar tatlısınn hem gözlemliyor hem güzel hem zeki, hanımefendi tanrı bazı kadınları yaratır bazılarını çizer ve seni karakalemle çizmiş, bu kaotik karmaşık hayatın içinde birbirimize renk katmaya ne dersinizzz? kcjshdc
Olmayan birşeyi nasıl çizsin yapay zeka dediysek te o kadar da demedik Kckdjfjf Ha İlerde belki geliştirilir o zaman denersin tabi o zamana kadar evde kuruyup ölmezsen jdkgkfidi
Valla istediğin saatte günaydın mesajın gelirse, ChatGPT yapaylıktan gerçekliğe evrimleşmiştir demektir. Ama istikrar önemli, her gün günaydın mesajı atmalı. :D