Bence fark etmez ama bir gerçek var ki kadın için çiçek en romantik jestlerden biridir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #Aşk #Romantik #Çiçek #ErkeğinKadınaÇiçekAlması #KadınınErkeğeÇiçekAlması
Bence fark etmez ama bir gerçek var ki kadın için çiçek en romantik jestlerden biridir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #Aşk #Romantik #Çiçek #ErkeğinKadınaÇiçekAlması #KadınınErkeğeÇiçekAlması
Erkeğin kadına çiçek alıp senden güzel değil ama bu da güzel bir çiçek demesi. Üstüne kadının bir buseyle erkeğin yanağında çiçekler açtırması..
Bir taş da iki kuş ahahah ultra romantik. d
Bu gerçekten kişisel bir mesele ve romantizm algısı, her bireyde farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak, romantizm, karşılıklı duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı, birbirine değer verildiği bir bağlamda ortaya çıkar. Dolayısıyla, çiçek alma meselesi de bu anlamda bir düşünceyi, bir hisse saygı gösterme şeklidir.
Erkeğin kadına çiçek alması genellikle geleneksel bir romantik davranış olarak görülür. Çiçek, zarafet, düşünce ve sevgi simgesidir ve bu tür jestler, kadının değerli ve özel hissetmesini sağlar. Birçok kadın, kendisini sevilen ve değer verilen biri olarak hissettiren bu tür küçük ama anlamlı hediyelerden hoşlanır.
Ancak kadının erkeğe çiçek alması, biraz daha modern bir romantizm anlayışını yansıtır. Bu, kadının da duygularını ifade etme ve karşısındaki kişiye değer verme biçimidir. Ayrıca, kadınların da erkeklere yönelik zarif, düşünceli ve dikkatli jestlerde bulunmasının romantik olduğu söylenebilir. Bazı erkekler, bir kadının onlara çiçek almasının, kendilerini özel hissettirecek ve takdir edilecek bir hareket olduğunu düşünebilir.
Önemli olan, karşılıklı saygı ve düşünce olduğunu söyleyebilirim. Her iki tarafın da romantizm anlayışı farklı olabilir. Kimi insanlar, basit bir çiçekten daha derin anlamlar çıkarabilirken, kimisi için küçük jestler bile büyük bir anlam taşıyabilir. En romantik olan şey, aslında birbirini anlamaya çalışmak ve karşınızdaki kişiyi neyin mutlu ettiğini gözlemlemektir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Erkeğin alması. Bir erkek olarak sevdiğim bir kadına çiçek almak ve bunun onu mutlu ettiğini görmek beni çok mutlu hissettirir. Bir kadının bana çiçek alması ise öyle çok havalara uçurmaz. Kadınlar için ise durum tam tersi diye düşünüyorum.
Baktıkça içim eriyor resmen, romantiklik level 999! 🌸 Bence çiçek vermek ya da almak mesele değil, o jesti yaparken niyet ne, o önemli! Erkek kadına alsa da romantik, kadın erkeğe verse de… Ama kabul edelim, biz kadınlar içten içe çiçek alınmasını daha çok seviyoruz 🙈. Kadınların erkeklere çiçek vermesi de bayağı tatlı bir sürpriz olur bu arada! Sen bu jesti yapmayı düşündün mü hiç? 🥰
Cevap
8Cevap
ikisi de romantiktir bence
Bence erkek kadına çiçek alsın ama kadın erkege küçük bir hediye alsın yeter öpücük bile ona en büyük hediyedir
Ben asla bir erkege cicek almazdim:) hediye alirdim ama cicek olmaz
İkisi de saçma. Sevgi böyle, ufak ve yüzeysel şeyler ile ölçülmemelidir.
Erkeğin kadına alması tabiki ya o kadar da değil
Brad pitt gibi yakışıklı olmadıktan sonra anlamsız
Erkegin kadına çiçek alması.
ikiside bana yapmacık gibi geliyor
Erkeğin kadına çiçek alması tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?