Ne yapsam bilemedim yardım edin?

Bir arkadaşim var erkek ama baya yakın arkadaşım ve beni çok seviyo hep konusmak istiyor falan. Ben önceden bir kızla konuşmasını istemedim çünkü kız gerçekten kötü yanı gıcık, tehlikeli, samimiyetsiz, pislik bir şey bu konuda onu uyardım. O kızla konuşan bütün arkadaşlarım benden uzaklaştığı için onu da kaybetmek istemediğimi çok söyledim. Bu da içten içe onun hoşuna gitti niye bilmiyorum kıskanıyorum falan diye herhalde ama aslında kıskançlıktan ziyade kaybetmek istemedigimdendi. Şimdi okuldan sınıftan falan bir kaç kişi benden hoşlanıyor bende gidip ona anlattım yakın arkadaşım diye. O da bir anda sevmediğim kızın konusunu açtı tatlı kız, kötü biri değil, muhabbeti sarıyor falan dedi. Normalde o da sevmiyordu o kızı ama konusuyodu az da olsa bunu söylediği zaman beni kıskandirmaya çalıştığını anladım çünkü az önce gıcık falan diyodu söylediği şeyler de tatlı kız vs bana eskiden soyledikleriydi. Artık bu konuda ona karışmayacağımı söyledim. Eskiden ona sevdiklerime trip atarım demiştim çünkü öyle. O da bana hemen trip atma yaa şaka yaptım zatenn inandın mı gerçekten kız mal gibi falan dedi sonra ciddiyim dedim bana sen ben seninle yakınım ve sen konuşma dedin ve senin düşüncelerin benim için önemli o yüzden onunla sırf ödev vb olsa bile konuşmam. Dedi. Bende konuşabilirsin dedim. Hayır kesin ve net olduğumu düşünüyorum dedi. Peki sen bilirsinn dedim. Trip atma diyip durdu bende atmıyorum dedim. O zaman beni sevmiyor musun dedi eskiden ben sadece sevdiklerime trip atarım dediğim için. Yo seviyorum değiştim artık trip atmicam sana zaten kavga ediyoduk dedim. Bana aslında hafif trip de iyiydi falan dedi. Ne yapsam bilemedim o ne yapıyor onu da anlayamadım. Bi de sınıftaki en güzel kız sensin falan diyip duruyo bi gariplesti ama neyse yani..

Ne yapsam bilemedim yardım edin?