Kızlarr sevgilim bır anda ilgisiz davranmaya başladı?

Kızlar 7 aylık bir ilişkim var. En başında ilişkiyi bitirmek için çok uğraştım. Sevgilim sürekli topladı. Son zamanlarda ise kendisi ilgisiz, bitirmek için uğraşıyor sanki. Benim uyku düzenim bozuk geceleri sürekli uyanıyorum tekrar uyku da tutmuyor. Sevgilimi arıyorum bir aramada açıyor sabaha kadar konuşuyoruz. Ama son iki haftadır telefonlarıma hiç bakmıyor. Bende ısrarla 15 20 kere arıyorum. Uyandığında kusura bakma aşkım çok yorgundum duymamışım diyor. İnsan hiç mi uyanmaz ya 20 kere aramışım. Uzak mesafe ilişkimiz var onu görmek için 2 saat yol gidiyorum. Ayda 2 en fazla 3 kere görüşebiliyoruz. İki gün önce yine böyle bı buluşma ayarladık. Tüm gün onunla beraberdim akşam ayrılırken evine dönme burada kal yarın erkenden tekrar görüşelim dedi. O iki saatlik yolu gitmedim arkadaşımda kaldım gece. Sabah erkenden buluşma yerine gittim arıyorum telefonu kapalı tam 4 saat bekledim. 4 saatin sonunda beni aradı uyuya kalmışım nerdesin diye. Yanıma geldi özür diledi affetmemi istedi. Bı özürle düzelmeyeceğini söyledim. Sustu hiçbir şey söylemedi bende evime döndüm. Sonrasında beni aradı ayrılmamız en doğru seni çok üzüyorum diye beni manipüle etmeye çalıştı. Aramız su an bozuk. Kızlar bana bı akıl verin ya ne yapmaya çalışıyor?
Kızlarr sevgilim bır anda ilgisiz davranmaya başladı?