Güncellemeler
1 yıl
hepinize çok teşekkür ederim sayenizde simdi daha iyiyim🫶🏻🫶🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senden 30 yaş büyük birisi ile neden evlendin. Seni taviz mi etti zorla mı evlendirdiler.
Zorla
Kadınlar için özel yardım kuruluşları var inşallah kocan da geberir de parası pulu sana kalır rahat edersin
Eşin ne kadar sure aldi ailenle bu evlilikten dolayi goruşmiyosun gibime geldii
Hayır görüşüyorum bi süre ailemde kaldım ancak eşimi cezaevinde başka şehirde bırakarak gelmek hem içime sinmedi hemde oradaki hukuki işlerden vs dönmem gerekti
6 yıl gibi duruyor şu an kesinlik yok
İlk cocugunmu olacak ne zaman xogum
İlk evet 2.5 aylik
Hmm dogum olsaydi yakin zamanda rehberlik yapardim başvurabilecegin yerlere maddi anlamda destek alirdin
Teşekkür ederim maddiyat sorun değil maneviyat sorun
O konuda da elimizden bişey geliyosa yapariz ne gibi sorunlar yaşiyorsun
Şu an hem hastayım hem hamileyim hem ağrım var ve uyuyamıyorum gecenin bi saatinde yapayalnız hissediyorum sadece
Geçmiş olsun Sohbet iyi gelir sana ama yarin bi doktora görün
Tesekkürler gideceğim zaten yarın
Eşinle aran nasil mutlumusun şu anki ilişkin hayat koşullarndan
Şu an nasi mutlu olabilirimki
Zor bir durum geçer ama biraz zaman lazim yalniz hissetme herkes yazmış
Telefonu kapatsam yine yalnızım şimdi her şey farklı olabilirdi diye düşünüyorum hep çok zor böyle
Burdan anlatmasi kolay olmuyo sanirim senin asıl eksiğin icten degerli hissettmek çoğu insan gibi
Aslında hissettiriyordu ama artık yanımda olmaması kocaman evde yalnız olmak suçsuz yere bunları yaşıyor oluşumuz hamilelik sürecimi yalnız geçiriyor olmam hamilelik hormonları hastalığım her şey üst üste geldi bende her şey farklı olsun isterdim bu süreci yalnız geçirmek yerine
Hayat bazen umdugunla buldugun bir olmuyor sureç zor genç yaşta yaşadiklarin zor manevi destek önemli bu donemlerde
Dedigim gibi bi süre ailemdeydim sonra evime dönmek istedim öyle de gerekti. Bazı günler eşimin ailesiyle kalıyorum ne kendi ailem ne onun ailesi beni yalnız bırakmak istemiyor aslında. ama genel olarak yalnızlık hissine kapılıyorum
Hamilesin hassas donemlerin olur bunlar
Maalesefki
Tesekkurler
Çok geçmiş olsun başka arkadaş edinecek rahatlayacan
Nasıl yani
Kaç yıl yedi ne yapacaksın çocuğu nasıl büyüyeceksin
Kesin değil ama 6 yıl gozukuyor
Of Allah yardımcın olsun yalnızmısın
Evet
Yalnız hissetme biz buradayız değerli KS üyesi
Teşekkür ederim
Ne demek ağrıların geçti mi
Şu an daha iyiyim
Neyin vardı
Hormonsal şeyler özel biraz birde ayrı olarak hastayım
Geçmiş olsun gel sıcak çorba yapim sana
Sağ ol: )
:) ne demek nerelisin
Çanakkale
Uyudun mu
Teşekkür ederim uyumadım
Ne yapıyorsun
Canım haltlari yemeden önce sorsaydin daha profesyonel cevaplar görürdün
Ne alaka ne haltlarından bahsediyosun tam olarak? 2 yıllık evliliğimda hamile kalmam mi sorun? Olayları veya ne yaşadığımı biliyor musun?
50 yaşında dedeyle evlenmişsin bu kadarını bilmem yeterli bence
Ne şartlarda evlendiğimi biliyor musun? T*cavüze uğrayan birine de ilişki yaşamışsın bu kadarını bilmem yeterli diyor musun?
Canım tecavüze uğradığın biriyle evlenir sen adam sürekli başkalarına da tecavüz edicek bir sürü daha şey. Ülkede kanun var adalet var sığınsaydin ya
Tecavüze uğramadım ama ilk ilişkim istemeyerek oldu sesimi çıkartmadım zorla evlendirildim
Polise gidip beni zorla evlendiriyorlar demek ya da kacmak aklına gelmedi tabii
Bazı şeyler o kadar basit olmayabiliyor
Bu siteye girip ağlaya biliyorsun ama bu çok basit
Senin derdin ne sitenin amacı istediğim soruyu sormak bi an içimdekileri buraya yazmış bulundum suç mu? Kimsenin hayatını bilmeden hayatı hakkında net yorumlar yapamazsın ayıp günah. Adımı bile bilmiyorsun. Hesap benim hesabım istediğimi paylaşabilirim istemiyorsan cevap yazmadan geçebilirsin kendi isteğimle dahi evlenmiş olsam hamile ve kötü durumda olan bir kadın var karşında bu şekilde konuşman çok çirkin. kendi hemcinsine üstelik hamile olan bir hemcinsine karşı tavırların bir kadına hiç yakışmıyor.
Tamam herkese açık gönderdi yapmışsın hesap benim hesabum cevap yazma hakkım var kullandim. kendin dedin kimse senin hayatını bilemez kimden nasıl yardım alıcaksın ben gayet mantıklı yorumlar yaptım sen duygusal düşündüğün için ortada çırpınıp duruyorsun çıkış aramiyorsun kendine bu söylediklerimi sana kimse söylemedi mi sen kendi kendine hesaplaşirken polise gitseydim diye hiç düşünmedim mı bana kizmanin sebebi bilinç altındaki şeyleri sana yansitmam olaya duygusal değil mantıksal yaklasmam yorumlarımı begenmediysen engelle
Çocuk için güzel bir aile, gelecek göremiyorum çocuğunu düşün, kendini düşün
Ne yapacağım peki bu durumda hiç bi şey bilmiyorum😏
😔😔
Canım, ablam sayılırsın sen çocuğu düşün, çocuk aile eğitim masraf, anne baba sevgisi ister, çocuğu ve kendini yıpratma, bir düşün mantıklı olmak iyidir, adamın peşini bırak gencecik bir kızsın zor bir durum ve karar biliyorum, yapma işin sonu kötüye gidebilir
Tesekkür ederim yorumun icin canım💗
Rica ederim, kendine ve çocuğuna iyi bak 🫶🩷🩷
🥹🥹❤️❤️
Yaa senin güzel kalbine hayranım ❤🩹❤🩹❤🩹❤🩹💕💕💕💕💕💕💕💕
Ya yerim cok tatlısınn cok tesekkür ederiimmm ağlicamm😭😭❤️❤️
Aşk ağlama, Rica ederim yorumlarda gördüm zorla evlilik ve 6 yıl hapis kendine dikkat rica ediyorum lütfen kendini ve o çocuğun geleceğini düşün ❤️🩹
Cok teşekkür ederim bebis iyi ki varsınn🥹💗💕
Rica ederim aşk, sende iyi ki varsın 🥺💞💞💕💕💕
Eşinizle severek mi evlendiniz
Severek değildi ama sevmeye başladım
Allah kavuştursun da yaş sorunu olmadı mı
Daha büyük sorunlar olduğu için ona takamıyorum bile
Umarım her şey gönlünce olur
Ailen nerde yanlarına gitsen olmazmı mddi durumun nasıl
bi süre ailemde kaldım ancak eşimi cezaevinde başka şehirde bırakarak gelmek hem içime sinmedi hemde oradaki hukuki işlerden vs dönmem gerekti
Ne kadr yatarı var
Kesin değil ama 6 yıl gibi gözüküyor şu an
Hangi ilde yaşıyorsunuz
İstanbul
Ailen nerde
Ankara
Napcaksın peki
İdare ediyorum hastalığım geçince eşimin ailesine gidicem sonrada annemler gelecek zaten heralde
Onlar nerdee eşnin ailesi
Burdamısın
Aynı şehirdeyiz hastalığım geçince yanlarına gideceğim
Attim
nasıl oldu o iş ya :D
Anlattım zaten
o yaşta seni evliliğe nasıl ikna etti yatakta nasıl içine boşalmasına izin verdin hem ne ara hapse girdi
Evlilik konusu karışık hapse gireli 2 ay oluyor
niye yalnız hissediyorsunki akraba arakdaş falan yok mu
bi süre ailemde kaldım ancak eşimi cezaevinde başka şehirde bırakarak gelmek hem içime sinmedi hemde oradaki hukuki işlerden vs dönmem gerekti
Başka şehirdeler onlar gelecek galiba ama ben düzeninizi bozmayın dedim bilmiyorum
orada çok kalacaksa bi sevgili yap bari
Hayır tabiki olur muboyle sey
bence olur :D
Öyle bisey yapmam
sanal sevgili be gerçek değil yalnız kalma diye
Aldatmanın sanalı gerçeği mi olur
iyi yalnız kal depresyona gir o zaman :P
Bebeğim var eşimde sadece yanımda değil ama aslında hep yanımda
Zor durum esin ne zamandir hapis
Kimse yok mu seninle?
hayır yok..
Yalnız mı yaşıyorsun? Annen baban?
Suçu ne? Tutuklu mu hükümlü mü?
Tutuklu suçu yok aslında
Nasıl yok?
Hapisteki her kişi suçlu değil yok baya
Bi sebepten girmiştir
Evet ama suçu yok o konu karışık oraya girmek istemiyorum
Kocan niye hapiste
bi suçu yok aslında masum
Neyle yargılanıyo
Evli misin gerçekten
Evrt
Kaç yıllık evlisin