1 yılİnsan kendi ruhuna şifalı gelecek kendisine yeryüzünde cenneti yaşatacak, onu kâlpten, samimi, dürüst, gerçek bir sevgiyle, üstelik te tek taraflı veya platonik olarak değil, en derin duygularla, sımsıcak bir tutkuyla karşılıklı olarak aşkla ve güvenle sevecek o doğru insanı bulmak için koskoca bir hayat sürer.. Kendisine en çok uyumlu olan, ruhunu ve kâlbini en doyurucu biçimde besleyen, gerçek sevgiyi ve sadakati yaşayacağı o biricik doğru kadını ve doğru erkeği arar.. Esasen insanın doğru kişiye yeryüzünde nerede rastlayacağı hiç belli olmaz.. Bu nedenle benim tercihim ve kriterim eğer birgün evlenirsem eşimin Müslüman olmasına ve aramızda karşılıklı aşk ve güven olmasına dikkat ederim.. Hangi milletten olduğu ise, Türk milleti baştacımdır fakat, yine de millet olarak herhangi bir takıntım yok kesinlikle.. Ben karşılıklı aşka ve güvene bakarım..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılIskandinav ulkeleri. Bir arkadasim danimarkaliyla sevgiliydi. O kadar uyumluyuz ki, o kadar iyi biri ki resmen ruh esimi bulmus gibiyim diyordu. Fotografini gormustum adam taş. Yok boyle bir genetik. Demek ki huyu suyu da iyiydi. Kiz cok mutluydu. Sonra Danimarkaya tasinmisti zaten. Danimarka, norvec, isvec gibi ulkelerin erkeklerini merak ediyorum.
Hollanda-türk meleziyle oldum. Anne turk, baba hollandaliydi. Kendisi nasil karmaysa karakteri de oyleydi. Yani tam turk erkegi gibi degildi, turk erkegi ozellikleri cok tasimiyordu. Tam hollandali tanimadigim icin hollandali kismina mi benziyordu onu da bilmiyorum. Hollandalilar cimri, cok dagitirlar vs deniyordu ama o oyle biri degildi. Turklukten diyecegim turk erkekleri de cok comert degil acikcasi. Hatta bizimkilere gore daha comertti diyebilirim. Bizimkiler kahve parasinin lafini yaparken, parami yedi derken bu arkadas hic sorun yapmiyordu.
Vallahi bu da iyi cocuktu. Fiziksel olarakta tas gibi cocuktu. Karakteri de her anlamda daha iyiydi. Ben hollanda da yasamayi dusunuyorum ilerde, cocuklarim da orada okusun, iyi egitim alsinlar, turkiyede kaybolup gitmelerini istemem vs gibi seyler diyordu. Bende kendi ulkemden daha dogrusu sevdiklerimden uzaklasmak zor geldigi icin,3 gunluk dunya, ulkede seller depremler yanginlar almis basini gidiyor. Yilda 1-2 sefer gelmek bana yetmez diye olmadi bizim is. Ama sonra pisman oldun mu derseniz esek gibi pisman oldum. Bu ülkede onun kadar hem karakter olarak, hemde tip olarak daha iyisini bulamam, bulamadim da zaten. Bir mucevheri elimle ittim resmen. En buyuk pismanligimdir, adamin evlenesi de vardi.
Ya tabi zamanla ulkenin de gidisatiyla sonradan da gitme fikri iyi gelmeye başladı. O zamanlar boyle degildi. Ailem, sevdiklerimde zamanla benimle olan bagini samimiyetini azaltti. Artik biraz buyuyunce evden gider gozuyle baktiklarindan mi, yaslandikca tahammul seviyelerinin azalmasindan midir nedir ya da aslinda beni diger cocugu kadar sevmiyorlarmis ondan mi bilmiyorum cokta ailem de ailem diyebilecegim bir sey yokmus. Ama iste o zamanlar, bu melez arkadasla oldugum siralar durumlar boyle degildi. Simdi olsa pek dusunmeden onunla giderdim belki. Benim icin dogru insandi ama yanlis zamanda karsilastik sanirim.
Neyse konu dagildi. Ben İskandinav, hollandali ve avustralyali erkekleri merak ediyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUzak doğu özellikle Kore evli erkekler ev işi yapmasını biliyor ve saygılı bir milletler ben orada yaşadığım süreçte gördüğüm kadarıyla sokakta erkek erkeğe kavga ederken bile maximum bağırıp küfürleşiyorlar ama asla temas yok şiddet yok, bir tek parmak sallıyorlar onlar da çok komik ve tatlı görünüyor yanlarından geçerken gülesim geliyordu hep
30 Yorumla
1 yılİzlanda, Kazakistan, Kırgızistan, Güney Kore, Japonya veya Moğolistan'dan olabilir. Ama hangi ülkeden olduğu fark etmez kalplerimiz bir olsun yeterli, bazıları da dil konusunu sıkıntı ediyor buna da yanıt vereyim işitme sorunu olan biriyle de sevgili olurdum illa ki konuşmaya gerek yok (işaret dili diye bir şey var) hislerimizle anlaşırız
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence Fransız bir sevgili çok romantik olabilir! 😍 Sen de düşün, Paris'te Eyfel Kulesi’nin önünde aşıklar gibi gezmek, şarap eşliğinde şiir gibi sohbetler yapmak... Ahhh, kulağa çok güzel geliyor! 🍷🗼 Tabii, önemli olan uyum yakalamak, ister Fransız, ister başka bir ülkeden olsun... Sen hangisini seçerdin, anlat bakalım? 💕
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
1 yılÜlkem bana yetiyor erkekler aynı dili konuşurken bile kadınları zor anlıyor elin adamı tek dil bilen beni nasıl anlasın 🤣
120 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İstanbul dışı hatta Anadolu yakası harici gözüm yok hatta Anadolu yakası bile büyük! 😅
Yakın olmalı! 😅25 Yorumla- 1 yıl
Senin direkt aynı mahalle olmalı mxkxndkd
- 1 yıl
Valla ne güzel olur ya 😅her an kapısından geçerim filan motorla 😅
- 1 yıl
Hahhahahshshs cok mantıklı
- 1 yıl
Olur inşaAllah 😅🌸
- 1 yıl
İnsallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılLetonya:)
25 Yorumla- 1 yıl
Siz onu da aldatırsınız
- 1 yıl
@eskilerdentuba Letonya'lı değil ama Avusturya'lı olmuştu. Çokta güzeldi, numarasını yazayım siz sorun aldatılmış mı.
- 1 yıl
Dünyanın en güzel kızı diye aratmışsın ya hani genelde erkekler güzel kadın ister ama onu da elinde tutamaz ne istediğini bilmez. Güzellik istemesi bile saçma ya o ayrı konu. Yanisi genel olarak söylemiştim ben o siz onu da aldatırsınız lafını
- 1 yıl
@eskilerdentuba Anladım şu an sizi.
Ancak erkekleri genel bir kalıba sokmak doğru değil. İnsan var insan var, biliyorsunuz.. - 1 yıl
Evet vardır muhakkak.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum sevgilim olacak biri çıksında bi :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u 1 yılfark etmez bana
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılMümkünse Almanya'nın başkenti Berlin'den fakat olsa bile hayalimde yine de bir Türk kızı ile evlenmek var.
13 Yorumla- 1 yıl
Farklı bir şehirden veya Türkiye'den biri olacaksa belki olabilir.
- 1 yıl
Siparişiniz hazırlanıyor. Kargoya verildiğinde sms ile bilgilendirileceksiniz.
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılFransa ve İtalya... Bir tek bunları gezdim çünkü :d
11 Yorumla- 1 yıl
Bir de Almanya’yı ekleyelim ✅
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Hiç farketmiyor çogu ülke kadınıyla beraber oldum, fakat ten kokusu değişebiliyor. Gogüs sekli yuz hatları. Uzakdogu minyatür, guney Amerika ise uhh seçemiyorum ki hepsi farklı güzel. Bide bıyıklı ırklar var kendimi bir an dna laboratuvarı hissettim. Kadın her yerde kadın sadece ırklar farklı, Dun gece Brooklyn deki arkadaşım aradı. Biz bir meslek gurubu, çok iyi maceralar yaşamışız onu anladım. bunu anlatsak kimse inanmaz her limanda 1 sevgili. Fakat imkansız lik mevcutken
00 Yorumla
1 yılNe işimiz war bee guwur ülkelerinde aslan gibi türk erkeklerimiz warken 😊 türk olsun çamurdan olsun
51 Yorumla- 1 yıl
Aslan gibi türk erkekleri olarak seni yeriz burada tesettürlü hatun
Gizli Üye(18-24)1 yılBen kendi dilimden kendi kültürümden olsun istiyorum öyle yabancı merakım yok çünkü bir ara konuşmayı denedim konuşurken bile middem bulanıyor falan doğrusu normal bir erkekle bile flört edince middem bulanıyor sadece sevdiğim bey ile sohbet edince bana birşeyler olmuyordu ama o da yok artık gitti beni bıraktı 😭
21 YorumlaKendi ülkemin kadını varken, başka bir ülkenin kadınını ne yapayım? Ülkemdeki Türkler yeterince az, daha da azaltmaya gerek yok.
20 Yorumla
1 yılLinclenecegimi biliyorum ama yine de afrika ulkeleri derim
32 Yorumla- 1 yıl
zenci hayranisin galiba:)
- 1 yıl
Pek bi uzun yaprak yiyebilecek tipin yok gibi
1 yılYani aynı dili konuştuktan sonra sorun olmaz ama yani Türkçe bilen yabancı bir kız. Büyük konuşmak istemiyorum ama yine Türk kızlarını tercih ederim.
10 Yorumla
1 yılHm koreliler biraz çekici geliyor bana ama italyan erkeğine de hayır demem
20 Yorumla
1 yılSevgilim değilde, ilerde gerçekten Türk ve Müslüman bir eşim olsun isterim..
20 Yorumlaİtalyan erkekleri veya Brezilya erkekleri olabilir 🫣
10 YorumlaÖyle uzaklara gerek yok kendi memleketimden olsun yeter
10 Yorumla
1 yılBizim ulkenin erkekleri rus ukraynli eskort seviyor bunlara sormana bile gerek yok
ben italyan isterdim
12 Yorumla- 1 yıl
Onlar da o kadar yakısıklı erkek varken bunlara bakardı zaten cnxkdmdkd
- 1 yıl
Dinime küfür eden müslüman olsa misali olmuş senin ki erkekleri yerden yere vurmuşsun senin onlardan kalır yanın kalmamış )))
1 yılHiç öyle düşünmedim ama madem sordunn İsveç olsun 😅
10 Yorumla
1 yılYorumsuzum. Konuşmak istəmiyorum bu konuda. Sonra kötü şeyler söyləmiş oluyorum.😬
10 Yorumla
1 yılKolombiya ya da Portekiz Latin kadınlara zaafım var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılAlman tabi ki. Sadık , zeki , çalışkan ve bakımlı :)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Rus olsun yeterli olur bana her türlü ilgilenir sever
10 Yorumla
1 yılSon zamanlarda Kore ilgi i çekmeye başladığı için sanırım Koreli biriyle evlenmek isterdim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNormalde hayallerimde bile yoktu ama şimdilerde var olduğundan söylüyorum ki sevdiğim insan (hatta kendisi de isterse ciddi düşündüğüm kişi) Azerbaycanlı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürk ve müslüman harici herhangi bir ülkeden olabilir, mesela ermenistandan veya yunanistandan bile olabilir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Suriyeli olsun bütün turkiye adına intikam alma zamanı geldi diye düşünüyorum 😃😃
10 Yorumlaantalyaliyim bizim buraya ruslar cok gelir ben bi tanesini kapcam
22 Yorumla- 1 yıl
Sana guvenıyorum 🥰
Avusturyalı erkekler dünyanın en yakışıklı erkekleri burdan çıkar sarışın mavi gözlü uzun boylu olurlar bir tane kısa bulamazsın 180in altında yok
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİngiltere, İspanya ama bence Türk olsun niye yabancıyla evleniyoruz 😅
22 Yorumla- 1 yıl
Doğru ama ben tipsizim boyum kısa diye benle kimse evlenmez beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çesidi diyor bir kız orangitanla çıkarım senle çıkmam dedi diğeri ise goootyme kaş göz çizer onla çıkarım senle çıkmam dedi
Cevap sahibi1 yılSenin adına üzüldüm.
Gerçekten çirkin olduğun için mi öyle söylüyorlar ya da davranış olarak mı seni beğenmiyorlar?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYürk olsun isterim asla yabancı istemiyorum.. Sonuna kadar Türk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUzak doğu. Sevgilim olmuştu. Yine tercihim öyle olurdu
10 Yorumla
1 yılasıl zirve slavlar benim için.
ama ikinci bir Grek ve Bulgar da , bi süre uygar davranmamı sağlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılNorvec, finlandiya, belarus, rusya, ukrayna, moldova, sırbıstan olabilir.
Açık tenli, sarısın he birde renkli gözde olursa salonu-balkona katarız. EvelAllah😁00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDusunuyorummmm, İspayol ya da Guney Amerika ulkelerinden olabilir 🤣en kotu İtalya 😅Hic biri yoksa Polonya 😀hepsinden karisik olmuyo mu ya 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTürkiyeden buldukta yurt dışı kaldı
11 Yorumla- 1 yıl
Hahaahahahaj xxkxmxkx
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılCezayir kızları güzel oluyor..
14 Yorumla- 1 yıl
Ya niye dalga geciyorsunuz xnkddjnd
- 1 yıl
Platin sarısı saçları oluyor çok güzeller bencr dhdj
- 1 yıl
Tobe est ya cxnxısnss
- 1 yıl
😄
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Türkiye den olsun mümkünse
Dil sorunu yaşamak istemiyorum 🤗
00 YorumlaYaşadığım ülkeden olması önemli uzak mesafe yorar ayrıca ayni dili konuşmak önemli ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Bu aralar Brezilya erkekleri bir hoş gelir oldu gözüme ama İtalyaya da içim gitmiyor değil. d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.
1 yılBeni seven bir kadın olsunda hangi ülkeden olduğunun bir önemi yok.
Karakterli ve ahlaklı00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılkendi ülkemden başkasını istemem 🥹😃 maşallahımız var 😂 bizdeki yakışıklılar kimde var 😁
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılTürk hariç hangi ülke olursa olsun çoktaumurumda
00 Yorumla
1 yılNorthern European countries, give me a call.
00 YorumlaTürkiye dışında her ülkeye açığım, çok üzdü bu ülkenin insanı 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kore kızı isterim 🩷 ama önemli olan huyu kalbi güzel olsun da her ırktan razıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılAmerikali ingiltereli veya ispanyalı olsun isterdim.
00 Yorumla Hiçler diyarından ahass süper olur uzay boşluğunda süzülürüz sesiz sakin🤣🤣🤭
00 Yorumla
1 yıl4 5 farklı ülkeden sevgilim oldu. En güzeli norveçliydi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsoysuzlar başka ülkeleri istemiş Türk Türk'ü ister unutmayın soyunuz kırılır yabancı evlilik yaparsanız kendi sülalenize de yazık etmiş olursunuz 😉😂
12 Yorumla- 1 yıl
Ne diyorsun
Cevap sahibi1 yılkendi milliyetini benimsemeyen kendi ırkına sahip çıkmayana el hiç sahip çıkmaz anlarsın kendinden hiç bir parça göremediğinde yaşarsın hayal kırıklığını
Gizli Üye(25-29)1 yılRusya ve Çekya. Türkiye'yi saymazsam.
10 YorumlaSadece turk devletleri
30 Yorumla
1 yılKuzey olsun da. Ülke farketmez
Belarus. Ukrayna Moldova Rusya
Tacikistan Kırgızistan Kazakistan
Yakutistan Moğolistan Azerbaycan Estonya Letonya...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendi ulkemden anlasalım😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılRus oldu , Ukraynalı oldu , Bulgar oldu , Azerbaycan Türkü oldu 🫢
00 Yorumla
1 yılazerbaycan rusya ukrayna kazakistan ya nereli oldugu bana farketmezde sadik olsun durust olsun saf temiz masum duygularla yurekten kalpten bebegi gibi sevsin benim kalbim feda olsun ona ya gercekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBen italyan erkeklerine bayılıyorum
20 Yorumla türk oğlu türk olsun elhamdülillah müslümanım müslüman müslümandan başkasına haramdır müslümana helaldir
11 Yorumla
1 yılİtalya İngiltere ve Arabistan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Düzgün olsun da ülkesi fark etmez
10 Yorumla- Devamını Gör (181)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne